Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

na as priaugau apie 20 kg, po gimdymo 10 netekau, o kitai taip ir nekrito, na zinot namie, ka nors priie kompo atsinesi, uzkandziauji, bet suemiau save i rankas, atsisakiau greztai uzkandziu ir ka bigsmile.gif , per pusantros savaites 2 kg nukrito, tai azarta pagavau. Valgau 3 kartus per diena, ir nepersivalgau, pienuko nesumzejo, o svoris is leto krenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2008 12 14, 17:44)
na as priaugau apie 20 kg, po gimdymo 10 netekau, o kitai taip ir nekrito, na zinot namie, ka nors priie kompo atsinesi, uzkandziauji, bet suemiau save i rankas, atsisakiau greztai uzkandziu ir ka bigsmile.gif , per pusantros savaites 2 kg nukrito, tai azarta pagavau. Valgau 3 kartus per diena, ir nepersivalgau, pienuko nesumzejo, o svoris is leto krenta thumbup.gif

saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau

as jau nebeturiu visu priaugtu 22 kg ir jau du i minusa padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2008 12 14, 18:18)
as jau nebeturiu visu priaugtu 22 kg ir jau du i minusa padaryti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunuolytė thumbup.gif kaip gi čia taip pasisekė?

O ar yra tema kur galima apie savo kasdieninius sportus rašyti? Gal žiinot? nerandu kažkaip. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2008 12 14, 14:44)

bigsmile.gif kaip fainai...isivaizduoju, koks azartas turi apimti thumbup.gif o del uzkandziu, tu teisi ... drinks_cheers.gif

Mano istorija tokia: budama nestuke.gif +15, gryzau is GN -7, bunant namie per 1,5 men dar -2 (per pirmas 3 sav) Liko 6 kg, ir taip prisikabine doh.gif nekrenta ne gramo blink.gif Nors prie saldumynu ai ziauriai traukia... blush2.gif laikausi, valdausi, vel nebesivaldau.. blush2.gif .Namuose pradejau sportintis, kas ryt apie 20 min, pilvui, subiniukui, leskoms pratimukai. Ne visada iseina. O be to, namie labai sunku prisiversti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akvadigi @ 2008 12 14, 16:18)

as jau nebeturiu visu priaugtu 22 kg ir jau du i minusa padaryti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif kaip cia taip? Pasidalink patirtimi mirksiukas.gif dar maitini? g.gif
Atsakyti
Sveikutes..
as tai per nestuma priaugau 14 kg...
kazkaip idomiai buvo..po gimdymo kelioms savitem praejus nukrito 10, o db vel atsirado, kokis 9kg..bet as nei valgau kaip parsiukas, nei ka..tai nusprendziau pradet sportuot, jau bus pakamkamai laiko prabege po gimdymo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2008 12 15, 00:13)
Šaunuolytė  thumbup.gif kaip gi čia taip pasisekė?

O ar yra tema kur galima apie savo kasdieninius sportus rašyti? Gal žiinot? nerandu kažkaip. blush2.gif

Is GN grizau 83 kg.
Na kol maitinau (iki 2 men) valgiau daug, tai kas galima (na kad leliukui pilvo nepustu) taciau pagal valandas: 8,11,14,17,20.

veliau pradejau rimciau. pas mane pagringas toks:
8:00 avizine kose (5-6 v.s. virti vandenyje) grikiu kose, dribsniai, + kava
11:00 kefyras, pasukos, 140 g. 0 % rieb jogurto.
14:00 100-140g heko su virtom darzovem (pirkdavau saldytus brokolius, kalafijorus) arba liesa kiauliena + darzoves, arba vistiena + darzoves
17:00 obuolys, kriause, apelsinas, bananas (na kas patinka bet 1 vaisius)
20:00 10 vnt mirkytu abrikosu ar slyvu, ar 1 st pasuku, ar 200 g. kreveciu.

as pasidarydavau meniuka kokiom 5 dienom ir ta pati valgydavau. kai baigiasi 5 dienos tada vel is pradziu. tarp ju padarydavau 1 diena vandens. Beje, per diena isgeriu labai daug skysciu (vandens ir zalios arbatos)

laikiausi skysciu dietos 3 sav. (o savaitgaliai budavo valgymo dienos lotuliukas.gif )

dabar mano valia pasiliko 2008 metuose doh.gif nebeiseina pradeti......
bet vis tik as turiu plana bigsmile.gif sia savaite bandysiu pasiskystint ir toliau kibti i darba, pagal sudaryta meniu (kur rasiau) tikiuoi pasieksiu tiksla!!!!!

Na tai tiek, gal kam pravers mano meniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 01 12, 08:02)

dabar mano valia pasiliko 2008 metuose  doh.gif  nebeiseina pradeti......
bet vis tik as turiu plana  bigsmile.gif  sia savaite bandysiu pasiskystint ir toliau kibti i darba, pagal sudaryta meniu (kur rasiau) tikiuoi pasieksiu tiksla!!!!!
:

Linkiu pasiekti savo tikslo- juk tiek nedaug trūksta mirksiukas.gif Bet gal organizmui to ir nereikia, gal ir taip puikiai atrodai mirksiukas.gif

Na meniu tai puikus pavyzdys ko valgyti kad yra visų produktų grupių+ labai reguliaru- bet maistuko tai mažai, bet aišku norint kad svoris kristų reikia taip maitintis.

Aš kol maitinu tai nelabai galiu sau leisti- bet vengiu miltinių, saldainių, rūkytų visokių, nors tas gerai. Bet va traukia mane sūreliai rolleyes.gif ar saldi varškė- reikia keisti liesa ir pasiskaninti kažkaip.
Atsakyti
Aš nesuprantu kaip jums po gimdymo dar svoris auga. AŠ po 6 savaičių svėriau mažiau nei prieš nėštumą, dabar didžiausia problema kaip priaugt. Mano mergytė rankinukas, taigi kasdien aš ją pranešioju po kelias valandas, kai oras geras, kasdien prastumdau po 3-5 valandas vežimuką lauke (sustot negaliu, nes vaikas niurzgėt ima), o kur dar vaiko skraidinimai (kai atsiguli, užsidedi ant kojų ir klinoji - puiku pilvo presui).
Mano patarimas - daugiau laiko vaikui: žaidimai, mankštelės, pasivaikščiojimai lauke ir pamatysit, nereikės čia jokių dietų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2009 01 13, 21:20)
Mano patarimas - daugiau laiko vaikui: žaidimai, mankštelės, pasivaikščiojimai lauke ir pamatysit, nereikės čia jokių dietų wink.gif

Dalinai suprantu- man taip su pirmu vaikučiu būdavo, prisėdu minutėlei aš per mėnesį, du susigrąžinau buvusį svorį, aišku pirmas vaikas, bet labai aktyvus, toks sportininkas, rankinukas ir tt. O dabar mano mergytė pavalgo ir miega, kai nemiega tai rami- panešioju, paguldau ant pilvuko. Lauke tryjų valandų niekaip neišbūna- nes atsibunda jau po valandos turiu lėkt, bijau kad dūdų nepaleistų- taip kad situacija visų skirtinga. mirksiukas.gif Taip kad sportuoju kol kas taip be to aš manau kad sportas namie reikalingas daugiau pačiai mamai- laikas sau (pvz. joga )- o tai puiku- po to ir vaikučiui daugiau energijos lieka.
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2009 01 13, 23:20)
Aš nesuprantu kaip jums po gimdymo dar svoris auga. AŠ po 6 savaičių svėriau mažiau nei prieš nėštumą, dabar didžiausia problema kaip priaugt. Mano mergytė rankinukas, taigi kasdien aš ją pranešioju po kelias valandas, kai oras geras, kasdien prastumdau po 3-5 valandas vežimuką lauke (sustot negaliu, nes vaikas niurzgėt ima), o kur dar vaiko skraidinimai (kai atsiguli, užsidedi ant kojų ir klinoji - puiku pilvo presui).

as tai puikiai suprantu, man po pirmo gimdymo irigi labai gerai susitvarke svoris, buvau jauna, ir todel medziagu apykaita buvo normali, todel svoris krito ir po gimdymo buvau lieknesne nei iki jo. Po antro niestumo svoris nekrito jau taip greitai. O po trecio viasai jau perejau i L dydi. Taip kad ne valgymas cia kaltas o medziagu apykaita. Su amziumi ji prasteja doh.gif Todel ir svoris nekrinta, nors ir nevalgau daug.
As niekada nebuvau megeja saldumynu, skanumynu. Valgau normaliai nei daug nei mazai, kaip visada. O svoris laikosi, be to dar ilgai maitinu ir antra vaika ilgai maitinau, o svoris visai nuo to nekrito o atvirksciai augo ir auga.

Taip kad gana girtis kaip jums greitai svoris krinta, geriau patarkit normaliai ka daryt kai nekrinta. O jei nieko nedarant krinta svoris, tai reiskia, kad esi jauna, normali medziagu apykaita , arba aplamai nesi linkusi storeti. O gal ir viska sutvarke pati gamta. Pas mus vyresnio nei 30 metu moteris jau visai kita fiziologija...
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2009 01 15, 11:38)
*Taip kad gana girtis kaip jums greitai svoris krinta, geriau patarkit normaliai ka daryt kai nekrinta.

**Pas mus vyresnio nei 30 metu moteris jau visai kita fiziologija...

* man svoris apmažėjo- aišku ne svoryje esmė apimtyse- derinu maistą- nevalgau mėsos su bulvėm pvz. atsisakau vėlyvų desertų- anksčiau sušveisdavau tinginio vakarop kelis gabaliukus (keičiu sveikuoliškais sausainuku kokiu). Nutariau vėl grįšti prie mėsos, nes reikia geležies man ir pupai- nes šiaip mėsos nemėgstu. Vat ir aišku sportuoju- jau 1 mėnuo- pagal dvd- su hanteliais, su svoriais ant kojų, darau ttap pratimus liemeniui- nes pilvukas stangrėja pamažu. Sportuosiu ir toliau, tikiuosi susitvarkysiu išvaizdą iki vasaros. Nieko nedarant- jaučiu tokia ir likčiau doh.gif na tiek tų patarimų- tik negalima pasiduot ir galvot kad niekas pvz. nepakeis sudribusios pilvo odos. Daug įvairaus pobūdžio pratimų pilvui ir liemeniui tikiu kad padaro stebuklus- labai lėtai bet...
**drinks_cheers.gif teisingai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2009 01 15, 14:48)
* man svoris apmažėjo- aišku ne svoryje esmė apimtyse- derinu maistą- nevalgau mėsos su bulvėm pvz. atsisakau vėlyvų desertų- anksčiau sušveisdavau tinginio vakarop kelis gabaliukus (keičiu sveikuoliškais sausainuku kokiu). Nutariau vėl grįšti prie mėsos, nes reikia geležies man ir pupai- nes šiaip mėsos nemėgstu. Vat ir aišku sportuoju- jau 1 mėnuo- pagal dvd- su hanteliais, su svoriais ant kojų, darau ttap pratimus liemeniui- nes pilvukas stangrėja pamažu. Sportuosiu ir toliau, tikiuosi susitvarkysiu išvaizdą iki vasaros. Nieko nedarant- jaučiu tokia ir likčiau  doh.gif na tiek tų patarimų- tik negalima pasiduot ir galvot kad niekas pvz. nepakeis sudribusios pilvo odos. Daug įvairaus pobūdžio pratimų pilvui ir liemeniui tikiu kad padaro stebuklus- labai lėtai bet...
**drinks_cheers.gif teisingai pasakyta  thumbup.gif

gal galetumet pasakyti kur gavote DVD su pratimais? Gal galima is kur nors parsisiusti?
Bet as asmeniskai turiu tokia problema, arba nemoku teisingai sportuoti as ax.gif , po gimdymo irgi su azartu emiausi sportuoti ir ka galvojat, pilvas dar daugiau padidejo. beje svoris irgi is pradziu krito net po 500 gr per savaite, bet paskui kaip sustojo taip ir sustojo, ypac sustojo tada kai pradejau daugiau aktyviau judeti nei iprastai.
Tai ka gal as ne taip darau, kad tas pilvas ne mazeja o atvirksciai dideja nuo sporto?
Nusipirkau treniruokli, kad teisingai atlikciau pratimus, bet rezultato nera schmoll.gif
Atsakyti