Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

Kameja x 4u.gif musu dukryciu gimtadieniai skiriasi tik 1 diena bigsmile.gif
as per nestuma priaugau 16 kg , na mano ugis 182, tai manau, kad normalu rolleyes.gif
gryzus po sav is ligonines dar buvo like 5, o dabar kabo tie 2, kuriu niekaip negaliu iveikt blush2.gif tiesa sakant, labai ir nesistengiu, nes dar pati maitinu... na ir aisku sporto trukumas doh.gif , o laiko tai nera schmoll.gif
Atsakyti
Dievuliau kokia skaudi tema........ verysad.gif as per nestuma priaugau 35kg,kai gryzau buvau netekus 15kg,o dabar vis dar laikosi tie like nelemti...maitinu pati todel nieko negaliu padaryt verysad.gif
Atsakyti
5 mėnesiai -20 kg
Atsakyti
oho Rubi tu tikrai saunuole thumbup.gif
as vis dar 3 kg papildomus nesiuojuos blush2.gif bet blush2.gif visi sako kad jau esu tokia kokia pries cool.gif bet pati dar jauciu kad tie 3kg ant sonu ant pilvo like doh.gif
Atsakyti
Kur gauti ta pusbroli su stebuklinga dieta ir kas do klubas -10? Kur jis? g.gif
Man prilipe 4 kg nejuda,o bando dideti....nors nukrito jau 12kg....
Atsakyti
NA man priaugo 13 kg., bet labai tikiuosi, kad jie greitai ištirps po gimdymo ax.gif
Su pirmu vaikučiu buvau priaugusi 15kg, bet maitinau ilgai tai svoris greitai nukrito, bet, kai tik nustojau maitinti tai vėl priaugau kelis papildomus kilogramėlius doh.gif Na bet svarbiausią aš manau po gimdymo savęs labai nekankinti dietomis, juk jeigu maitinate savo mažučius jiems reikia visokio maisto raciono,o ne tik sausų pusryčių ar pienos tiklinės vakarais g.gif
Atsakyti
per nestuma uzsiauginau +30 kg. blush2.gif doh.gif dabar, praejus metams ir 9 menesiams, numeciau 29 kg. bigsmile.gif
Atsakyti
jau 3men bet tu likusiu 3kg niekaip neatsikratau ir sportuoju jau menesy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 09 26, 21:16)
jau 3men bet tu likusiu 3kg niekaip neatsikratau ir sportuoju jau menesy  unsure.gif

Pavydziu as tau baltai,kad tau tik 3kg. beliko.Man tai ojojoi dar virs 20kg. reik atsikratyt norint but tokia kokia buvau pries nestuma verysad.gif
Atsakyti
As buvau priaugus 13 kg, seniai tas buvo, pries 4 metus... Bet lelius svere 4 kg, daug vaisiaus vandenu buvo, tai is ligonine sgryzau sverdama 5 kg. daugiau. nebuvo problemos ju numesti, nes maitinau krutimi, laksciau i paskaitas, nebuvo kas padeda leliu paziureti... Po puses metu sveriau 10 kg maziau nei pries nestuma, atrodziau kaip giltine issdziuvus, nusilpau, pradejo visokios ligos kibti ( kaip kokiam kudikiui- ausu uzdegimai, virusai , kosuliai, skrandzio problemos). Tai va. Tokia mano svorio istorija...Gal cia ir nelabai i tema.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2006 09 30, 14:49)
Tokia mano svorio istorija...Gal cia ir nelabai i tema.

I tema,i tema.Labai ydomu perskaityti kuo daugiau pasisakymu.
O kaip Tau dabar sekas?Gal jau atsigavai ir nebekimba taip ligos 4u.gif
Atsakyti
nu as i gimdykla ejau irgi jau beveik su trizenkliu skaiciumi ax.gif
gimdymo komplikacija, extra cezaris, ateina anesteziologe, mane vyras ramina...ji paklausia kiek sveriu, as pasakau....vyras "KIIIIEEEEEEKKKKKKKKK?"
ax.gif
tai va, ka cia slept biggrin.gif sveriau 95 blink.gif , grizau namo 83 tongue.gif
paskui mazoji neleido man nieko valgyt, tik koses virtas vandeny ir virta mesa swoon.gif
dabar sveriu 63 su kapeikom, liko dar beveik 6kg doh.gif , bet taip paskaiciavus...jau nemazai biggrin.gif
Atsakyti