Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

labai aktualus klausimelis man paciai - kaip ilgai uztruko atsikratyti nestukes antsvorio? kiek jo buvot priauge ir ka daret, kad jis greiciau dingtu?
as priaugau 24kg blush2.gif nesiskundziau apetitu... liko 13kg iki buvusio svorio. dabar gerokai apribojau maista: ryte - sausi pusryciai, per pietus - kazkas "normalaus" (tai, kas buna pagaminta), bet nebe "neshtukinem" porcijom biggrin.gif , o vakariene dabar pasistengsiu isbraukti is saraselio. jei labai kankins badas, gal pieno stikline ax.gif
gaila, kad sportuot kol kas nelabai galiu ax.gif padetu...
Atsakyti
Panasia tema mamos diskutuoja cia http://www.supermama...?showtopic=6284
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 06 21, 03:04)
labai aktualus klausimelis man paciai - kaip ilgai uztruko atsikratyti nestukes antsvorio? kiek jo buvot priauge ir ka daret, kad jis greiciau dingtu?
as priaugau 24kg blush2.gif nesiskundziau apetitu... liko 13kg iki buvusio svorio. dabar gerokai apribojau maista: ryte - sausi pusryciai, per pietus - kazkas "normalaus" (tai, kas buna pagaminta), bet nebe "neshtukinem" porcijom biggrin.gif , o vakariene dabar pasistengsiu isbraukti is saraselio. jei labai kankins badas, gal pieno stikline ax.gif
gaila, kad sportuot kol kas nelabai galiu ax.gif padetu...

Vakariene butinai reikia valgyti, o tu dar tikriausiai maitini, tai neskriausk savo mazylio
Atsakyti
Sveiki 4u.gif as priaugau 16kg, po gimdimo liko 4kg, o dar po sav 2kg. Bet likau visa tokia minkstoka tongue.gif itelpu i senus rubus, bet tik laseku islipa rinke kokia lotuliukas.gif is tikruju baisu tos dietos laikytis, nes maitinu dar, kad leliukui ko netruktu. Gal kas galetu ka pasiulyt del minkstumu g.gif ? :)Sportuot visada megau tik dabar dar sesija baigineju, tai nelabai laiko turiu. Bet nuo liepos pr bus laiko, tik nzn ka cia darius: ar maista zet kaip ar sportuot g.gif
Atsakyti
turiu viena drauge, tai jin visa gyvenima tokia putli buvo, klubai platus, krutine kaip pas pamela anderson, mazute tokia ir ne stora, bet putli truputi, ir griauzdavos visa laik, nieko nevalgydavo bet vistiek tokia bandute buvo, ir stai viena karta suzinojo kad laukias, pagimde ka jus manot, man atrodo kad net per daug jin dabar kaulinycia, begiodavo stadione kas vakara, kai gryze namiskiai is darbu vaikeli valandziukei paziuredavo, ir nevalge nieko nuo 6 valandos, sakau jum sukusti galima ir krtais nieko nekainuoja, visa esme valioje, tongue.gif
Atsakyti
as pati nemaitinu, todel ir bandau maziau valgyti. kol kas sekasi ax.gif gaila, kad dar sportui neatejo laikas... Ginte, manau, kad ir tau sportas labiau padetu nei maisto reguliavimas. raumenukai greitai sutvirtetu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kameja prisidesiu prie taves , as ir kankinuosi su svoriu blush2.gif
per nestuma priaugau 14kg , po gimdymo nukrito tik 5kg g.gif ir per pora pirmu dienus nukrito 2kg , taip kad liko 6-7kg nu ir niekaip jie man nenukrenta . pati nebemaitinu tai visaip stengiuos atsikratyt ju , nu bet niekaip nei krust tie kg doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip paskaitinejau,pastebejau,kad pas Jus tai dar labai grazus skaiciukai palyginus su mano.Per nestuma priaugau visrs 30kg. blush2.gif iskarto nukrito 10 kg.,bet dar kokia apvalaina sumele liko sad.gif Baisu! Nelabai galiu sportuot,nes as esu po cezario,bet labai jau noriu numest tuos nelemtus kg...
Atsakyti
as jau vakar dariau atsilenkimus ir pradesiu rasytis ka valgau taip lengviau susikontroliuot
Atsakyti
Man tai dar ziauriai sunku isivaziuoti.Bet vis dar neprarandu vilties,Vis save guodziu,kad dar laiko nedaug praejo. blush2.gif
Atsakyti
bet kiek turiu draugiu neseniai pagimdziusiu visom nekrinta taip greit svoris tik ccia SM visos kazkaip stebuklingai ir mistiskai meta svori unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
As per nestuma priaugau 18kg.tai tai is ligonones grizau 11kg.lengvesne,dar 2kg.nukrito patys savaime,o su likusiais 5kg.kariauju.
Dabar dar liko 3kg.atsikratyti.
Nu nesuprantu as tu merginu kurios pries men pagimde,leiskit organizmui atsigauti ir tada dietinkites,nes per pirmus 2men,galutinai visi skysciai kurie per nestuma prisikaupe passalina tai netenkama apie 2 kg.
Atsakyti