Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 08 04, 09:28)
Ir man buvę. Iš tikro stengiuos ir į salono veidrodėlį žiūrėt, ir į šoninį. Kai mokiausi sakiau kam reikalingas tas salono veidrodėlis, o dbr man jis thumbup.gif  sankryžose per jį  apsižiūriu kas už manęs stovi. biggrin.gif Matau, kad moteris už vairo artėja, sakau 'boba, laikykis atstumo' (nes turiu lipduką) biggrin.gif

Aš tai mėgstu nužiūrinėti, kas sėdi, ką jie daro, kai stoviu biggrin.gif Bandau nuspėti, ką galvoja apie mane dėl to klevo
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 04, 14:30)
As jau pasimokiau,tai ziuriu visur biggrin.gif ,o tada buna per velu persirikiuoti lotuliukas.gif .
Mane tai visi lenkia,bet man po.....ui blush2.gif  lotuliukas.gif .

Mane irgi, jei tik aš važiuoju, lenkia. Ir mane nervina, jei kažkas tysiasi iš paskos ir nelenkia. ERZINA matyt per veidrodėlį, kad kažkas kaip uodega velkasi iš paskos. biggrin.gif
Atsakyti
Nauja „teisės.lt“ vairavimo mokykla prie Saulėtekio Kaune

Nauja mokymo klasė, nauji automobiliai, profesionalūs vairavimo instruktoriai.
A (motociklų) ir B (lengvųjų automobilių) kat. vairavimo kursai vyksta adresu V. Krėvės pr. 82B, Kaunas

Registracija internetu: http://www.teises.lt/kaunas.html ; tel. informacijai: +37060806564

Kursų kainas rasite čia: http://www.teises.lt...nas-kainos.html

Tik „teisės.lt“ vairavimo mokyklose:
- Vairavimo testavimas - repeticija prieš egzaminą Regitroje www.vairavimotestavimas.lt nemokamai.
- Vairavimo teoriją galima papildomai nemokamai (mokyklos mokiniams) mokytis internetinėje svetainėje www.ketbilietai.lt.
- Vykdomos psichologo konsultacijos prieš egzaminus.

Atsiliepimai apie mokyklą: http://www.teises.lt...siliepimai.html

Vairavimo mokyklos kontaktai:
El.paštas: sauletekis@teises.lt
Tel.: +37060806564

Facebook: http://www.facebook.com/teises.lt
Twitter: http://twitter.com/teiseslt

www.teises.lt
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 04, 13:40)
Mane irgi, jei tik aš važiuoju, lenkia. Ir mane nervina, jei kažkas tysiasi iš paskos ir nelenkia. ERZINA matyt per veidrodėlį, kad kažkas kaip uodega velkasi iš paskos. biggrin.gif

Maniau, kad tik mane nervina kažkokia besivelkanti mašina biggrin.gif , nes tėtis tik stebėjosi. Rodžiau ir posūkį, kad gali mane lenkti, pasitraukiu truputį, bet kaip velkasi, taip ir velkasi, kol iki miestelio atvažiavom.
Atsakyti
Gal tokia pati žalia vairuotoja buvo, tik neprisiklijavusi žalio lapo.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 04, 14:25)
Nelabai gerai, bet juk vis tiek pradėdama nelįsi kažkur į miesto gilumą, o po truputuką prisiminsi. Ir man,žinok, panašiai. Aš vairuoju ten, kur sutinku 5 mašinas kely biggrin.gif .

4u.gif
QUOTE(Almost @ 2011 08 04, 14:27)
hihihi.gif moterie, susiimk. kiek dienų nevairuoji? tris ar keturias? ramiai. aš va jau virš mėnesio nevairuoju, o ir čia nejaučiu visiškai jokio potraukio pradėt vairuot laugh.gif norėčiau grįžt namo ir pavairuot, bet galėsiu jaučiu lapą iš naujo klijuotis..
o sakė čia tai nesunku visai priprast prie vairavimo. pradžioj pasivažinėji kaip prieš eismą kokią savaitę ar dvi, o paskui jau dzin visai  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuo liepos 21d. Kai gavau teises. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 04, 13:53)
Nuo liepos 21d. Kai gavau teises. doh.gif

Tai aš irgi mėnesį laiko nė nevairavau nuo atsiėmimo, niekas nepasimiršo, tik į aikštelę nuvažiavau, pavažinėjau kelis ratus ir visi įgūdžiai sugrįžo. Taip lengvai nepasimiršta, tik gal pradedi ne taip drąsiai jaustis
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 04, 14:40)

Mane irgi nervina lotuliukas.gif ,mintyse keikiu,kad nesedetu man ant siknos ir pagaliau lenktu biggrin.gif .
Atsakyti
Žinau kaip sunku nevairuoti gavus teises, bet sunkiausia pirmą mėnesį. 4u.gif mirksiukas.gif
Aš iškart važinėjau per miestą, nes kitur reikalų nebuvo. smagiausia važiuoti tomis gatvėmis, kuriomis važinėjaus su instruktorium. Taip jauties lyg jau būtum ragavus to patiekalo ir žinai, kad visą suvalgysi . wink.gif Todėl dbr džiaugiuos ir esu dėkinga, kad mokė vairuoti ne tik regitros maršrutais, ne tik priemiesčio keliais, o centru ir intensyviam eisme, nes dbr ir tenka ten važinėti.
Mane tiesiojoj jau beveik nelenkia, nebent kokie keliu gaideliai, kai viršija greitį. O šiaip sunkiau persirikiuot kai lėčiau už kitus važiuoji.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 04, 09:05)
Kaip fainai,jau gatvemis gerai turbut lakstai smile.gif .

Neblogai. Žymiai drąsiau ir labiau pasitikiu savo jėgomis, bet būna situacijų, kad to pasitikėjimo trūksta ir nedarau pavojingų manevrų. Įgūdžiai jau yra, bet dar mokytis mokytis wink.gif galų gale galiu sėst už bet kokios mašinos vairo ir varyt, jokios baimės, vien pasimėgavimas vairavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
As kasdien vairuoju,snd atsikelem su vaikais ir isvarem reikalais,smaguma ir man vairuoti.
Negerai kai nevairuojat,nu bet nieko neizmirsit vistiek visko smile.gif
Atsakyti
Svarbu bent karts nuo karto gauti vairą pasukiot, kad nepasimirštų wink.gif
Atsakyti