Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Sveikos, ar priimsit naują vairuotoją į savo gretas? Teises išsilaikiau liepos pradžioje smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 08 05, 16:02)
Sveikos, ar priimsit naują vairuotoją į savo gretas? Teises išsilaikiau liepos pradžioje  smile.gif  4u.gif

sveika prisujungus 4u.gif tai pasakok, kaip sekesi islaikyt smile.gif ar daug vairuoji? kas sekasi ir nesiseka 4u.gif
Atsakyti
Vairuoti man laaabai patinka, galėčiau tiesiog važiuoti ir važiuoti bigsmile.gif kursus pradėjau dar praeitą spalį, bet labai viskas užsitęsė, nenorėjau žiemą laikyti, po to problemų buvo su sveikata, mokslais, tai tik pavasarį griebiau jautį už ragų ir su šeimos nariais labai daug pravažinėjau smile.gif po didelių kančių išsilaikiau regitroj iš pirmo karto thumbup.gif tiesą sakant, iš tos laimės net apsiverkiau biggrin.gif o dabar galiu pasidžiaugti, kad iškart nemažai tenka važinėti, tai į kaimą vežu šeimą, tai po miestą. Žodžiu, dabar esu šeimos vairuotoja, o tas labai smagu man rolleyes.gif kas dar baisiausia, tai šviesaforai įkalnėj, nes anksčiau gesdavau dažnai, ir žiedai kartais baisūs atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Aurinija smile.gif O aš niekaip neatsikratau jaudulio prieš važiavimą. Kai žinau, kad reikės važiuot, jau nervas ima, girdžiu kaip širdis muša. Ypač tai jaučiasi važiuojant į darbą ir iš jo. Kai tik pajudu iš vietos - viskas ok. Nežinau kaip atsikratyt.. ar aš viena tokia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 05, 17:58)
Sveika Aurinija smile.gif  O aš niekaip neatsikratau jaudulio prieš važiavimą. Kai žinau, kad reikės važiuot, jau nervas ima, girdžiu kaip širdis muša. Ypač tai jaučiasi važiuojant į darbą ir iš jo. Kai tik pajudu iš vietos - viskas ok. Nežinau kaip atsikratyt.. ar aš viena tokia.. unsure.gif

Ne viena,ne viena mirksiukas.gif Man būna ir pilvą susuka prieš kelionę lotuliukas.gif Bet ,kaip ir tau,viskas praeina tik pradėjus važiuot. Ir dar pastebėjau,kad,jei jau nutinka taip,kad užgęstu,tai paprasčiausiai užsikuriu ir judu toliau,o anksčiau galvodavau prasmegsiu skradžiai į žemę,baisiai susinervindavau,o nuo tų nervų dar baisiau...žodžiu pamažu įsivažiuoju cool.gif
Atsakyti
Sveikos! Taip pat norėčiau į Jūsų būrį. 4u.gif Teisės išsilaikiau liepos pradžioje. Pavyko tiek teoriją, tiek praktiką Regitroje išsilaikyti iš pirmo karto. Vos su viena papildoma pamoka, tad buvau labai savimi patenkinta (na, štai, pasigyriau biggrin.gif ). blush2.gif
Labai, labai patinka vairuoti! Kaip ir Aurinija tapau šeimos vairuotoja, visur visus vežu. biggrin.gif Iš tikrųjų tai neturiu jokios baimės, laisvai jaučiuosi už vairo, kartais gal per daug laisvai kaip pradedančioji. biggrin.gif
Taigi, tokia ta mano pradžia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina_22: 05 rugpjūčio 2011 - 18:24
Sveika Aurinija smile.gif  O aš niekaip neatsikratau jaudulio prieš važiavimą. Kai žinau, kad reikės važiuot, jau nervas ima, girdžiu kaip širdis muša. Ypač tai jaučiasi važiuojant į darbą ir iš jo. Kai tik pajudu iš vietos - viskas ok. Nežinau kaip atsikratyt.. ar aš viena tokia.. unsure.gif

ne viena doh.gif man lygiai tas pats... tikiuos kad su laiku tas jaudulys pranyks... blush2.gif nors vairuot man labai patinka, viskas ok, bet vistiek pries kiekviena vaziavima tas kazkoks jaudulys kamuoja doh.gif
Atsakyti

Man tas pats lotuliukas.gif ,irgi tik vaziuojant baigiasi tas jaudulys ir nerimas biggrin.gif ,kazin kada praeis biggrin.gif .
Atsakyti
O man kazkaip nera jokio jaudulio pries vaziuojant.Buvo tik pirma diena po pazymejimo gavimo,o db kai tenka kasdien vairuot tai kazkaip isviso jokio jaudulio.
Neseniai gryzom su seimyna is parduotuves tai stovejau prie sfesoforo,prieky manes irgi su lapu,jau uzsidege zalia,jinai uzgeso,ir isijunge avarini,o kad man nei i preky nei atgal tai ir stoviu,tai uzsikure taip ir vaziavo prieky su avariniu,o kai sukos tai net posukio neparode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 08 05, 20:14)
O man kazkaip nera jokio jaudulio pries vaziuojant.Buvo tik pirma diena po pazymejimo gavimo,o db kai tenka kasdien vairuot tai kazkaip isviso jokio jaudulio.
Neseniai gryzom su seimyna is parduotuves tai stovejau prie sfesoforo,prieky manes irgi su lapu,jau uzsidege zalia,jinai uzgeso,ir isijunge avarini,o kad man nei i preky nei atgal tai ir stoviu,tai uzsikure taip ir vaziavo prieky su avariniu,o kai sukos tai net posukio neparode  biggrin.gif

biggrin.gif sustresavo labai jau g.gif ,o kam avarinis uzgesu,juk kelios sekundes ir pajudi vel biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 05, 19:35)
biggrin.gif sustresavo labai jau g.gif ,o kam avarinis uzgesu,juk kelios sekundes ir pajudi vel biggrin.gif .

Tai va as mb sakiau kokia idomi,uzgesai uzsivedei ir vel vaziuoji,o cia avarini isijunge,bet kaip nematai kad su avariniu vaziuoji smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Na, vėl grįžau po pasivažinėjimo, bet pastebėjau, kad visokių žmonių yra. Su lapu žmogus važiavo su pirma pavara per visą žiedą, kitas nerodo posūkio ir vis kažkur klaidžioja, o mane tas blaško ir bijau, kad ko nesugalvotų prieš mano nosį pabrūžint, tai nepraleidžia, tai sumąsto naglai įlįsti. Oi, visko, ai, šiandien pastebėjau, kad man sunku vairuoti visą laiką vidury juostos, vis kažkur rankos nusuka.
Bet kiek lapuočių daug dabar. Ai, pirmą kartą aš užgesau Plungėj per ilgą laiko tarpą, nepatinka man tas miestelis, nes nelygus ir bijau jo.
Atsakyti