QUOTE(Aurinija @ 2011 08 05, 16:02)
Sveikos, ar priimsit naują vairuotoją į savo gretas? Teises išsilaikiau liepos pradžioje

sveika prisujungus
Vairuoti man laaabai patinka, galėčiau tiesiog važiuoti ir važiuoti
kursus pradėjau dar praeitą spalį, bet labai viskas užsitęsė, nenorėjau žiemą laikyti, po to problemų buvo su sveikata, mokslais, tai tik pavasarį griebiau jautį už ragų ir su šeimos nariais labai daug pravažinėjau
po didelių kančių išsilaikiau regitroj iš pirmo karto
tiesą sakant, iš tos laimės net apsiverkiau
o dabar galiu pasidžiaugti, kad iškart nemažai tenka važinėti, tai į kaimą vežu šeimą, tai po miestą. Žodžiu, dabar esu šeimos vairuotoja, o tas labai smagu man
kas dar baisiausia, tai šviesaforai įkalnėj, nes anksčiau gesdavau dažnai, ir žiedai kartais baisūs atrodo
Sveika Aurinija
O aš niekaip neatsikratau jaudulio prieš važiavimą. Kai žinau, kad reikės važiuot, jau nervas ima, girdžiu kaip širdis muša. Ypač tai jaučiasi važiuojant į darbą ir iš jo. Kai tik pajudu iš vietos - viskas ok. Nežinau kaip atsikratyt.. ar aš viena tokia..
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 05, 17:58)
Sveika Aurinija
O aš niekaip neatsikratau jaudulio prieš važiavimą. Kai žinau, kad reikės važiuot, jau nervas ima, girdžiu kaip širdis muša. Ypač tai jaučiasi važiuojant į darbą ir iš jo. Kai tik pajudu iš vietos - viskas ok. Nežinau kaip atsikratyt.. ar aš viena tokia.. 
Ne viena,ne viena
Sveikos! Taip pat norėčiau į Jūsų būrį.
Teisės išsilaikiau liepos pradžioje. Pavyko tiek teoriją, tiek praktiką Regitroje išsilaikyti iš pirmo karto. Vos su viena papildoma pamoka, tad buvau labai savimi patenkinta (na, štai, pasigyriau
).
Labai, labai patinka vairuoti! Kaip ir Aurinija tapau šeimos vairuotoja, visur visus vežu.
Iš tikrųjų tai neturiu jokios baimės, laisvai jaučiuosi už vairo, kartais gal per daug laisvai kaip pradedančioji.
Taigi, tokia ta mano pradžia..
Labai, labai patinka vairuoti! Kaip ir Aurinija tapau šeimos vairuotoja, visur visus vežu.
Taigi, tokia ta mano pradžia..
Sveika Aurinija
ne viena
Sveika Aurinija
Man tas pats
O man kazkaip nera jokio jaudulio pries vaziuojant.Buvo tik pirma diena po pazymejimo gavimo,o db kai tenka kasdien vairuot tai kazkaip isviso jokio jaudulio.
Neseniai gryzom su seimyna is parduotuves tai stovejau prie sfesoforo,prieky manes irgi su lapu,jau uzsidege zalia,jinai uzgeso,ir isijunge avarini,o kad man nei i preky nei atgal tai ir stoviu,tai uzsikure taip ir vaziavo prieky su avariniu,o kai sukos tai net posukio neparode
Neseniai gryzom su seimyna is parduotuves tai stovejau prie sfesoforo,prieky manes irgi su lapu,jau uzsidege zalia,jinai uzgeso,ir isijunge avarini,o kad man nei i preky nei atgal tai ir stoviu,tai uzsikure taip ir vaziavo prieky su avariniu,o kai sukos tai net posukio neparode
QUOTE(zzana @ 2011 08 05, 20:14)
O man kazkaip nera jokio jaudulio pries vaziuojant.Buvo tik pirma diena po pazymejimo gavimo,o db kai tenka kasdien vairuot tai kazkaip isviso jokio jaudulio.
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 05, 19:35)
Tai va as mb sakiau kokia idomi,uzgesai uzsivedei ir vel vaziuoji,o cia avarini isijunge,bet kaip nematai kad su avariniu vaziuoji
Sveikos.
Na, vėl grįžau po pasivažinėjimo, bet pastebėjau, kad visokių žmonių yra. Su lapu žmogus važiavo su pirma pavara per visą žiedą, kitas nerodo posūkio ir vis kažkur klaidžioja, o mane tas blaško ir bijau, kad ko nesugalvotų prieš mano nosį pabrūžint, tai nepraleidžia, tai sumąsto naglai įlįsti. Oi, visko, ai, šiandien pastebėjau, kad man sunku vairuoti visą laiką vidury juostos, vis kažkur rankos nusuka.
Bet kiek lapuočių daug dabar. Ai, pirmą kartą aš užgesau Plungėj per ilgą laiko tarpą, nepatinka man tas miestelis, nes nelygus ir bijau jo.
Na, vėl grįžau po pasivažinėjimo, bet pastebėjau, kad visokių žmonių yra. Su lapu žmogus važiavo su pirma pavara per visą žiedą, kitas nerodo posūkio ir vis kažkur klaidžioja, o mane tas blaško ir bijau, kad ko nesugalvotų prieš mano nosį pabrūžint, tai nepraleidžia, tai sumąsto naglai įlįsti. Oi, visko, ai, šiandien pastebėjau, kad man sunku vairuoti visą laiką vidury juostos, vis kažkur rankos nusuka.
Bet kiek lapuočių daug dabar. Ai, pirmą kartą aš užgesau Plungėj per ilgą laiko tarpą, nepatinka man tas miestelis, nes nelygus ir bijau jo.