Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Singė @ 2011 08 10, 13:34)
Teisingai darai-taip ir turi būti. Bet kai važiuoji su dyzeliu, neužgęsta ir tada, kai atleidi sankabą ir spaudi gazą. Bet su benzinine taip neitų pavažiuot.

O mano benziniukas važiuoja ir jeigu pilnai atleidžiu sankabą,o tik paskui spaudžiu gazą.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 10, 13:40)
O mano benziniukas važiuoja ir jeigu pilnai atleidžiu sankabą,o tik paskui spaudžiu gazą.

thumbup.gif Faina. Kokį mašiniuką turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 10, 13:42)
thumbup.gif  Faina. Kokį mašiniuką turi? ax.gif

Ford focus hečbeką. Kartais ir MB juokias,kad važiuoju kaip su dyzeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 10, 13:40)

musu irgi taip bet rieda vezlio greiciu, o ir sankaba labai labai letai reikia atleist irgi jau taip vezliskai ka baisu kaip letai, kitaip uzgesta (jau isbandem su mb sita reikala) biggrin.gif lygiai tas pats su atbuliniu nereik gazo, biski sankaba pakeliu ir vaziuoja- pas mumi benzinine

nu vakare vaziuosiu ziureisu kaip man ten minkysis pedalai kai aukstinsiu pavaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 10, 12:49)
musu irgi taip bet rieda vezlio greiciu, o ir sankaba labai labai letai reikia atleist irgi jau taip vezliskai ka baisu kaip letai, kitaip uzgesta (jau isbandem su mb sita reikala) biggrin.gif lygiai tas pats su atbuliniu nereik gazo, biski sankaba pakeliu ir vaziuoja- pas mumi benzinine

nu vakare vaziuosiu ziureisu kaip man ten minkysis pedalai kai aukstinsiu pavaras  biggrin.gif

nu as ir vakare ziuresiu kaip darau.O pas mum butinai reik gaza paspaust biski,kad vaziuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzana: 10 rugpjūčio 2011 - 12:51
QUOTE(zzana @ 2011 08 10, 13:50)
nu as ir vakare ziuresiu kaip darau

galesim iskart ir apsitart prie vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 10, 12:51)
galesim iskart ir apsitart prie vietos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
O kaip jus ant ikalniu darot?
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 10, 13:48)
Ford focus hečbeką. Kartais ir MB juokias,kad važiuoju kaip su dyzeliu biggrin.gif

Ar smagi mašinytė, ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 10, 14:06)
Ar smagi mašinytė, ar patinka?

thumbup.gif Labai smagiai važiuoja,nėra didelė,bet bagažinė labai talpi (tilpo roan marita su lopšiu). Kai vyras nupirko man ją,tai uošvis raukėsi,atseit tokia nekokia visa (jis BMW 5 klasės vairuoja),ne tokia patogi kaip jo ir pan,bet kai pačio mašiniukas pagedo ir teko maniškę pasiskolint,tai pripažino,kad maniškė lengviau važiuoja,sparčiau įsibėgėja.
O aš tai tiek ir suprantu,man patogi,lengvai valdoma,ko gi dar reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 10, 13:51)
galesim iskart ir apsitart prie vietos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir aš ant vakaro jungiuos. biggrin.gif Šiaip tai tolygiai abi kojos turėtų dirbti, kiek minu sankaba, tiek atleidziu gazo. Nežinau, kai negalvoju tai normaliai išeina, kai pradedu stengtis tai kazkoks briedas.
Aš vis sakau išbandysiu ar važiuoja tik su sankaba mano benzinas, bet taip niekad ir neišbandžiau. biggrin.gif Reikės šiandien vakare. lotuliukas.gif Turėtų važiuot, ir taip kone iš vietos antra pavara važiuoja, o trečia jei isijungi tai universali, automatu patampa. biggrin.gif Aš truputį apsukas pakeliu ir tada jau sankaba. Stengiuos lb lėtai atleidinėt. Bet pastebėjau kad antra bėgį perjungus dažniausiai susikalatoja mašina, tai sakau gal per vėlai perjungiu.. g.gif
Įkalnėj atleidžiu dalį sankabos ir tada keliu apsukas, kai pajuda, viskas kaip įprastam kely.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 10, 14:14)
O aš tai tiek ir suprantu,man patogi,lengvai valdoma,ko gi dar reik bigsmile.gif

Liuks tikrai. Kelintų metų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 10, 14:17)
Liuks tikrai. Kelintų metų?  blush2.gif

Nejauna jau 1999m ax.gif
Atsakyti