Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(mocha @ 2011 08 10, 08:05)
Ačiū smile.gif pas mane 01.06, tai čia akinukai ir kont. lęšiai ane? 4u.gif

Medicininėje pažymoje yra tie kodai paaiškinti 4u.gif Man atrodo, kad reikia su koreguojančia įranga būti, o kaip jau koreguosiesi, tavo reikalas biggrin.gif
Atsakyti
As tai pergyvenu del tu ziedu,bet ziuriu,kad kiti vaziuoja,kaip tik nori doh.gif ,nieko nesupranta,varo,kur jiems reikia,o jeigu tu pagal zenklus ziedu vaziuoji,tai turi saugotis tu kitu doh.gif ,teko matyti,kaip kazkokia moterele nemate zenklo salutinio ir vare is ziedo,lygtais jos pirmumas,va cia tai zioplumas tikras ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 08 10, 09:05)
Ačiū smile.gif pas mane 01.06, tai čia akinukai ir kont. lęšiai ane? 4u.gif

taip, nes vien akinukams, ar tik kont.lesiams yra kiti atskiri kodai, o sitas kodas leidzia vairuot ir taip ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 10, 08:30)

Šiandien ryte irgi vienas nepatenkintas liko, tada jau kai spaudžiau, žiū greitis 80 rolleyes.gif Na negi sunku truputį pristabdyt. cool.gif Kiek važinėju, tik vieną karta geranoriškai yra įleidę į eilę. Fee, nemėgstu persirikiavimo, važinėsiu antra juosta, tegul patys rikiuojasi. cool.gif

Su tuo persirikiavimu reikia turėti šiek tiek naglumo ir orientuotis irrr mandagumo biggrin.gif
man dažnai būna, kad įleidinėju, kartais pasigailiu, kad taip padariau, nes kokį erelį įleidžiu, po to man makaluojasi priekyje su kokiom nesąmonėm doh.gif
Arba būna, kad aš noriu įlysti kažkur, tai įjungiu posūkį ir lėtai jau slenkuosi biggrin.gif Labai nepakantūs vairuotojai - jaučiu galvoja ką tas lapas čia ....bet atsiranda koks nors susiraukęs ir įleidžia. Nu negi taip sunku? Vieną kartą tu mandagus - kitą kartą tave praleis... smile.gif

Pvz Maskvoje, nėra jokio klausimo, visi vieni kitus įleidžia/praleidžia ir t.t. Nes ten viskas daroma, kad išvengti kamščių, judėjimas didelis, bet niekas nenukenčia nuo to, kad įleido. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 10, 09:16)
As tai pergyvenu del tu ziedu,bet ziuriu,kad kiti vaziuoja,kaip tik nori doh.gif ,nieko nesupranta,varo,kur jiems reikia,o jeigu tu pagal zenklus ziedu vaziuoji,tai turi saugotis tu kitu doh.gif ,teko matyti,kaip kazkokia moterele nemate zenklo salutinio ir vare is ziedo,lygtais jos pirmumas,va cia tai zioplumas tikras ax.gif .

O tai,kai važiuoji iš žiedo,gali tau būti šalutinis? Kamštis žiede būtų...

Laba,

Radau gerą būdą praktikai parkavimosi: Vežu vaiką į daržą su mašina (nors kelio 7 min biggrin.gif ),tai ten prisiparkuoju,tada vėl prie namų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 10, 09:51)
O tai,kai važiuoji iš žiedo,gali tau būti šalutinis? Kamštis žiede būtų...

Yra žiedų, kuri reikia praleisti visus važiuojančius žiedu, bet yra žiedų, kur turi pirmumo teisę įvažiuojant į žiedą, bet ne visi tomis taisyklėmis vadovaujasi.
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 10, 07:59)
Tikrinausi KET, kokio gi dydžio man to klevuko reikia. O jūs pastebėjote, kad nuo kitų metų jie mažesni galės būti? Įdomu, kodėl pakeitė  g.gif Bet ir šiaip dabar kai kurie su tokiais minetiūriniais važinėja. Kaži, jų dar niekas nebuvo pagavęs ar tiesiog nebaudžia už tai?

Taip, kitais metais mažesni bus, jau ir dabar yra kurie su mažiukais važiuoja, kai kurie ir ne kairėj, o dešinėj pusėj laiko lipduką. Aš irgi perkėliau į dešinę, nes man trukdo matyti, kai jis būną kairėj.
Kiek skaičiau, kad ne visi priekabiauja dėl dydžio ir vietos, paburnoja ir tiek. Svarbiausia, kad klevas būtų bigsmile.gif
Papildyta:
Kliamka, žinai, tu tiek daug drąsos turi ir visaip ten nardai kely, man kažkaip tokių nesąmonių nebūna, nu, nepraleido, tai nepraleido, kitas praleidžia. biggrin.gif Apsižiūriu ir tada persirikiuoju. Bet buvo kažkada, kai dar mokiausi, tai vienas žmogus kažko ten susinervino ir kad pradėjo keiktis, mosikuoti rankomis ant mūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 10, 10:58)

Taip, kitais metais mažesni bus, jau ir dabar yra kurie su mažiukais važiuoja, kai kurie ir ne kairėj, o dešinėj pusėj laiko lipduką. Aš irgi perkėliau į dešinę, nes man trukdo matyti, kai jis būną kairėj.
Kiek skaičiau, kad ne visi priekabiauja dėl dydžio ir vietos, paburnoja ir tiek. Svarbiausia, kad klevas būtų  bigsmile.gif

cia tipo priekyje klevas?? g.gif as isvis tik gale uzsidejus, prieky nieko ner
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 10, 10:01)
cia tipo priekyje klevas??  g.gif as isvis tik gale uzsidejus, prieky nieko ner

Ne, tik gale turiu, bet dešinėje pusėje. Priekyje ir nebereikia jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 10 rugpjūčio 2011 - 10:07
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 10, 11:01)
Yra žiedų, kuri reikia praleisti visus važiuojančius žiedu, bet yra žiedų, kur turi pirmumo teisę įvažiuojant į žiedą, bet ne visi tomis taisyklėmis vadovaujasi.

Vadinasi dar neteko tokiu važiuoti smile.gif O ženklus visada stebiu
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 10, 09:09)
Medicininėje pažymoje yra tie kodai paaiškinti  4u.gif Man atrodo, kad reikia su koreguojančia įranga būti, o kaip jau koreguosiesi, tavo reikalas  biggrin.gif

Medicinkė kažkur užmesta blush2.gif tai ir klausiu. nors šiaip tai man šitas dalykas išvis naujiena, niekad neatkreipiau į tą kodą dėmesio ant teisių, kol čia nepaskaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 10, 07:16)

Tokie Lietuvoj ir vairuotojai doh.gif Vaziuoja kas kaip nori,puse is ju turbut net elementariu KET nemoka doh.gif
Atsakyti
Tai ir vakar vaziuoju pagrindiniu,o vienas is posukio vaziuoj net neziur kad as sale ir sukas,tai gerai,kad matau ir iskart stabdi spaudziu,vaziuociau butu jis kaltas,jei i sona trenkciaus,bet jei i uzpakali ir neirodysi,kad jis kaltas,nes ivarei i uzpakali ir kaltas esi,bet istikruju nervin tokie,as pati i tarpa ilendu,bet kai masinos dar toli,o ne masinai pries nosi
Atsakyti