QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 10, 09:51)
O tai,kai važiuoji iš žiedo,gali tau būti šalutinis? Kamštis žiede būtų...
Yra žiedų, kuri reikia praleisti visus važiuojančius žiedu, bet yra žiedų, kur turi pirmumo teisę įvažiuojant į žiedą, bet ne visi tomis taisyklėmis vadovaujasi.
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 10, 07:59)
Tikrinausi KET, kokio gi dydžio man to klevuko reikia. O jūs pastebėjote, kad nuo kitų metų jie mažesni galės būti? Įdomu, kodėl pakeitė

Bet ir šiaip dabar kai kurie su tokiais minetiūriniais važinėja. Kaži, jų dar niekas nebuvo pagavęs ar tiesiog nebaudžia už tai?
Taip, kitais metais mažesni bus, jau ir dabar yra kurie su mažiukais važiuoja, kai kurie ir ne kairėj, o dešinėj pusėj laiko lipduką. Aš irgi perkėliau į dešinę, nes man trukdo matyti, kai jis būną kairėj.
Kiek skaičiau, kad ne visi priekabiauja dėl dydžio ir vietos, paburnoja ir tiek. Svarbiausia, kad klevas būtų
Papildyta:
Kliamka, žinai, tu tiek daug drąsos turi ir visaip ten nardai kely, man kažkaip tokių nesąmonių nebūna, nu, nepraleido, tai nepraleido, kitas praleidžia.

Apsižiūriu ir tada persirikiuoju. Bet buvo kažkada, kai dar mokiausi, tai vienas žmogus kažko ten susinervino ir kad pradėjo keiktis, mosikuoti rankomis ant mūsų