Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(ellaja @ 2011 08 21, 12:00)
Sveikos, vairuotojos 4u.gif
seniai besilankiau, bet vis paskaitau Jusu paplepejimus ax.gif tai va, siek tiek naujienu is manes biggrin.gif pardaviau savo automata (truputeli sirdele skaudejo, buvau ipratus jau prie jo, bet kai pagalvoji, kiek kisene plonejo juo vazinejant, tai ir vel nebegaila pasidaro biggrin.gif ), bet neilgai buvau be masinytes - jau keleta dieneliu vairuoju mechanine thumbup.gif dar siek tiek nesitariam su ja, gestam, bet pratinames viena kita suprast cool.gif parlekiau sau is Klaipedos su ja, o degalu rodykle tik vos vos nukrito zemyn, zodziu, kol kas esu patenkinta jos ekonomiskumu bigsmile.gif  4u.gif

Sveikinu,su nauju mašiniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 08 19, 14:03)
Panos, kurios jau issilaiket, vazinejat visos su klevu?

Labutis visoms

Aš dar neturiu klevo, nes tik kelios dienos, kaip įsigijusi mašiniuką.
Kaip kažkuri sakėt, kai reikėjo, atsisėdau viena ir parvairavau porą šimtų km. Ir nieko.... Baisiausia bus važinėt į darbą ir iš jo, nes Vilniuj jau prasidės dideji kamščiai.
Sėkmės visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 21 rugpjūčio 2011 - 12:40
QUOTE(Almost @ 2011 08 21, 01:52)

Dėl mokyklinių supratau 4u.gif

Jūsų argumentas man atrodo nelogiškas ( dėl promilių) smile.gif Abejoju ar jūs nustatytumėte 0.39 patyrusiam vairuotojui, o tuo labiau 0.2 promiles klevo lapo savininkui smile.gif Turint lengvą neblaivumą pagal įstatymus leidžiama vairuoti, o štai žmogus ims ir pradės blaškytis po kelią sukeldamas avarines situacijas?
Ar negali būti ir taip, jog tas pats įtartinas vairuotojas, kuris jūsų manymu sukelia grėsmę kelyje yra visiškai blaivus ir a) labai seno amžiaus ir sunkiai besiorientuojantis (kas dažnai keliuose pasitaiko), b ) eilinis pacanas su savo mandravojimais smile.gif
Taigi klaidinimo dėl to lapo aš nerandu g.gif Man tai vis tiek ženklas dėl galimų nesklandumų (kuriuos paminėjau aname post'e), bet ne pretekstas dėl didesnio greičio ar keisto manevro iškart kviesti policiją. smile.gif
Atsakyti
Aš su agnite sutinku visiškai.
Man pačiai irgi atrodo, kad klevukas įspėja kitus eismo dalyvius apie naujoką, o pačiam naujai keptam vairuotojui tai priminimas apie apribojimus kelyje. wink.gif
Kartais nesuprantu ko čia sukt galvą dėl to, kad klevas užklijuotas, o sėdi vyresnis. Nu paimt su lipnia juosta priklijuoji, kai varai pats, kai stažą turintis - nuimi ir rami galva. Nei kažką kažką galvot reikia, nei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 21, 08:39)
Pataisysiu, klevas gali įpūsti bent 0,2  biggrin.gif Aišku, geriau nieko neįpūsti. Teisybę parašei, su viskuo sutinku  smile.gif

čia vėl nuo kada tokie pakeitimai atsirado? klevams mano laikais (įdomiai skamba, bet būtent taip ir atrodo dabar, nors lapą numečiau prieš pusmetį tik...) būdavo griežtai 0.0 ... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 21, 17:15)
čia vėl nuo kada tokie pakeitimai atsirado? klevams mano laikais (įdomiai skamba, bet būtent taip ir atrodo dabar, nors lapą numečiau prieš pusmetį tik...) būdavo griežtai 0.0 ... mastau.gif

Nežinau iš kur, bet kai mokiausi, buvo klausimas apie promiles, tai klevas gali įpūsti iki 0,2
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 21, 13:40)
Aš dar neturiu klevo, nes tik kelios dienos, kaip įsigijusi mašiniuką.

Kokį nusipirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip adzani ar jau bandei vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 08 21, 20:32)
Kaip adzani ar jau bandei vaziuoti?

Ne,vis mašinos nepagaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 21, 20:12)
Kokį nusipirkai?  bigsmile.gif

Nissan Almerą.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 20, 14:54)
Na, pagal dabartinius įstatymus turi būti 150x150mm, po naujųjų metų reikės 100x100mm  smile.gif Beje, kiek kainavo?

Kainavo 4-5lt.bet dbr kita beda, pasirodo mano auto galinis langas biski tamsintas, tai tas kabantis klevas labai neryskiai matosi... Teks pirkti normalu klijuojama ant auto matyt.
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 08 22, 10:02)
Kainavo 4-5lt.bet dbr kita beda, pasirodo mano auto galinis langas biski tamsintas, tai tas kabantis klevas labai neryskiai matosi... Teks pirkti normalu klijuojama ant auto matyt.

Jei teisingai suprantu,kalbi apie tokį klevą
user posted image
Man regis,jis bet kokiu atveju neatitinka reikalavimų,nes ne kvadrate tas klevas,o rombe,ar klystu? blush2.gif g.gif
Atsakyti