Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 22, 12:07)
Jei teisingai suprantu,kalbi apie tokį klevą
user posted image
Man regis,jis bet kokiu atveju neatitinka reikalavimų,nes ne kvadrate tas klevas,o rombe,ar klystu? blush2.gif  g.gif

Va, ir nežinau, dabar kai paklausei tai ir susirūpinau. Bet man rodos, kad nėra skirtumo, svarbu, kad būtų atitinkamas dydis ir pats svarbiausias dalykas KLEVO LAPAS biggrin.gif

Matematiškai mąstant šis ir yra kvadratas, tik kad kita forma pakabintas (kampai statūs, lygios kraštinės), o jei būtų rombas (tai jau įgautų lygiagretainio formą, nors ir kraštinės vienodo ilgio).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 22 rugpjūčio 2011 - 12:42
sveikos, šiandien pagaliau ir aš mašinytę išsirinkau. trečiadienį turėtų būt mano ax.gif
nieko mandro, ale svarbu, kad važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 08 22, 15:13)
sveikos, šiandien pagaliau ir aš mašinytę išsirinkau. trečiadienį turėtų būt mano  ax.gif
nieko mandro, ale svarbu, kad važiuoja  biggrin.gif

Valiooooooooooooooooooooooooo thumbup.gif
Kokią išsirinkai?
Atsakyti
Kaip pavydžiu, kas savo turės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 22, 16:07)
Kaip pavydžiu, kas savo turės  blush2.gif

Ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 08 22, 15:13)
sveikos, šiandien pagaliau ir aš mašinytę išsirinkau. trečiadienį turėtų būt mano  ax.gif
nieko mandro, ale svarbu, kad važiuoja  biggrin.gif

Nagi nagi,kokią išsirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
laba mirksiukas.gif nu žinokit kaip gerai tas mašiniukas thumbup.gif kad ir koks pūlinys būtų bet nepamainomas dalykas, šast ir vietoj. thumbup.gif Jau įsidrąsinau penktą pavarą mieste įsijungt (yra tokia atkarpa, kur jos prašosi). O dbr pasistačiau mašiną - vienas ratas baloj, kažin blogai..? g.gif bet užtat tiesiai.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 22, 18:42)
laba mirksiukas.gif  nu žinokit kaip gerai tas mašiniukas thumbup.gif  kad ir koks pūlinys būtų bet nepamainomas dalykas, šast ir vietoj. thumbup.gif  Jau įsidrąsinau penktą pavarą mieste įsijungt (yra tokia atkarpa, kur jos prašosi). O dbr pasistačiau mašiną - vienas ratas baloj, kažin blogai..? g.gif bet užtat tiesiai.

as su 5 daznai vaziuoju,kai ant 70 vaziuoju smile.gif
Atsakyti
O man panika. Šiandien per kamščius grįžau iš darbo, bet šalia vyras sėdėjo, Nukraupau nuo judėjimo, lindimų, užlindimų ir viso kito.
Sakiau, dar vakarais po Vilnių pasivažinėsiu ir tik po kelių dienų į darbą viena važiuosiu. O gal jau ir užporyt važiuosiu-na žiūrėsim. Durniausia, kad problema prie darbo mašiną pastatyti, nėra vietos. NERVINA.
Atsakyti
O man didesne panika mikriais vaziuot. Savaitgali teko. Kokius tris kartus vos 'neprišikau'. Lėkėm ant šimto, tikrai, vairuotojas sakė privalo ten bent 80 važiuot nes antraip nespėja pgl grafiką (kalbejosi su vienu vyru), prie pėsšiųjų šviesoforo per raudoną pervažiavo blink.gif (sakė čia jau nežiūrim kokia spalva) doh.gif nardo tarp visų, iki sankryžos lėkė kad tik spėtų tai teko vos ne vidury sankr. sustot, nes vis tik nespėjo. žiauruma. pats už vairo tai už save atsakai, susivaldai, o kai kitas...
Singe, žinok reik važiuot dbr, nes rugsėjį čempionatas ir studijos, vaikai.. dar baisiau bus. Iš pradžių išvaryk biškį anksčiau ar vėliau ir priprasi. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 22, 21:01)
Singe, žinok reik važiuot dbr, nes rugsėjį čempionatas ir studijos, vaikai.. dar baisiau bus. Iš pradžių išvaryk biškį anksčiau ar vėliau ir priprasi. wink.gif

Taip, esi teisi. AŠ irgi apgalvojau visokias rugsėjo 1-ąsias, čempionatus ir t.t.
Tikrai, reikia. *****, man bus nerealus stresas blink.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man tai vakar vyras siule i parde su vaiku vienai vaziuoti,sako gi jau gali.Bet ne,man baisu dar vienai schmoll.gif Ypac kai dar tu "gatves" taisykliu nezinau,vaziuoju pagal visas taisykles,kaip su instruktorium,jauciu is sono kvailokai atrodau biggrin.gif
Remontuoja mano masiniuka,ale galvoju jauciu bus man sunku prie benzinines priprasti,gesiu ir gesiu doh.gif Su dyzeline taip lengva rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 22, 19:01)
O man didesne panika mikriais vaziuot. Savaitgali teko. Kokius tris kartus vos 'neprišikau'. Lėkėm ant šimto, tikrai, vairuotojas sakė privalo ten bent 80 važiuot nes antraip nespėja pgl grafiką (kalbejosi su vienu vyru), prie pėsšiųjų šviesoforo per raudoną pervažiavo blink.gif  (sakė čia jau nežiūrim kokia spalva) doh.gif nardo tarp visų, iki sankryžos lėkė kad tik spėtų tai teko vos ne vidury sankr. sustot, nes vis tik nespėjo. žiauruma. pats už vairo tai už save atsakai, susivaldai, o kai kitas...

Gerai,kad pas mus mikriuku nebera ir eismas mazesnis,nelaksto taip visi mieste baisiai,kaip pas jus blink.gif
Atsakyti