Nu kaip sekas vairuoti?
As tai kai gavau teises taip kasdien ir vazineju,ir viena irgi vaziavau jau.Vakar veziau drauge i panevezy,snd tevus i kapus,tai sekas neblogai.
QUOTE(zzana @ 2011 07 31, 18:15)
Nu kaip sekas vairuoti?
As tai kai gavau teises taip kasdien ir vazineju,ir viena irgi vaziavau jau.Vakar veziau drauge i panevezy,snd tevus i kapus,tai sekas neblogai.
Nė karto dar nevažiavau.

Aš ir nė kart nevažiavau po gavimo
, jokių galimybių nepasitaikė, gal kai tėtis grįš atsiras progų.

QUOTE(Sinceraaa @ 2011 07 31, 19:16)
Aš ir nė kart nevažiavau po gavimo
, jokių galimybių nepasitaikė, gal kai tėtis grįš atsiras progų.

Aš jaučiu viską jau užmiršau.

Na aš realiai turiu irgi kieme mašiną, kuria galėčiau naudotis vakarais, bet baisu sėts vienai primą kartą ir plius į mašiną kurios nė karto nevairavau, būtų bent pažįstamas mašiniukas. Na bet manau, kada su mama ir patėviu pavažiuosiu su ja ir susidraugausiu tai tada gal ir viena kur nulėksiu.
Bijau aš tų žiedų ir dar jais nevažiavau, kai gavau VP.
O kokia jūsų nuomonė į tai, kad pirkti "automatinę"?
QUOTE(Singė @ 2011 07 31, 22:03)
Bijau aš tų žiedų ir dar jais nevažiavau, kai gavau VP.
Tai va,as irgi bijau,bet kur bevaziuociau,su kokiais 3 ziedais susiduriu

As tokia vairuoju,i nieka jos nekeisciau

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 07 31, 20:44)
Merginos,kaip sekasi vazineti ziedais?As siandien kirtau istisine,kai norejau i pirma persirikiuoti
.

Kol nevairavau,žiedai atrodė baaaisiai,o dabar kažkaip visai net smagu.Svarbu įvažiuoti

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 31, 22:38)
Kol nevairavau,žiedai atrodė baaaisiai,o dabar kažkaip visai net smagu.Svarbu įvažiuoti 

O man atvirksciai

Gera ryta
Nagi šiandien atmyniau jau iš užmiesčio į darbą.. ir ką, visai nieko.
neskaitant vienos vietos kur biškį grybą supjoviau, nes kažkoks kitas grybas kekrašty mašiną palikęs mane vertė persirikiuot. Bet supratingi vairuotojai pasitaikė iš paskos.
Ir tetrukau apie 20min
Vakar važinėjom vakare per lietų. Nu šakės, viskas blizga, juostų nematau, tamsu, nieko išvis nematau, šviesos spigina.. dar reikėjo žiedu važiuot tai rėkiau 'sakykit kokia juosta man važiuooot'
Va kai anksčiau buvo prie namų žinomas žiedas, dviejų juostų tai ten viskas aišku buvo ir visai jo nebijojau, bet kur dideli, po 3-4 juostas tai..
vengiu. Nors, tiesa, per didelį pilies žiedą važiuoju iš abiejų pusių, ten tiesiog mintinai žinau kaip važiuot ir viskas

Vakar važinėjom vakare per lietų. Nu šakės, viskas blizga, juostų nematau, tamsu, nieko išvis nematau, šviesos spigina.. dar reikėjo žiedu važiuot tai rėkiau 'sakykit kokia juosta man važiuooot'