Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Nu kaip sekas vairuoti?
As tai kai gavau teises taip kasdien ir vazineju,ir viena irgi vaziavau jau.Vakar veziau drauge i panevezy,snd tevus i kapus,tai sekas neblogai.
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 07 31, 18:15)
Nu kaip sekas vairuoti?
As tai kai gavau teises taip kasdien ir vazineju,ir viena irgi vaziavau jau.Vakar veziau drauge i panevezy,snd tevus i kapus,tai sekas neblogai.

Nė karto dar nevažiavau. blush2.gif
Atsakyti
Aš ir nė kart nevažiavau po gavimo verysad.gif , jokių galimybių nepasitaikė, gal kai tėtis grįš atsiras progų.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 07 31, 19:16)
Aš ir nė kart nevažiavau po gavimo  verysad.gif , jokių galimybių nepasitaikė, gal kai tėtis grįš atsiras progų.

Aš jaučiu viską jau užmiršau. doh.gif
Atsakyti
Nu man gerai masina kieme tai galiu bet kada sest ir vaziuot.O greit mb isvaziuos 2 savaitems i belgija dirbti,tai galesiu kasdien vazinetis smile.gif,nors ir db galiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzana: 31 liepos 2011 - 18:40
Na aš realiai turiu irgi kieme mašiną, kuria galėčiau naudotis vakarais, bet baisu sėts vienai primą kartą ir plius į mašiną kurios nė karto nevairavau, būtų bent pažįstamas mašiniukas. Na bet manau, kada su mama ir patėviu pavažiuosiu su ja ir susidraugausiu tai tada gal ir viena kur nulėksiu.
Atsakyti
Merginos,kaip sekasi vazineti ziedais?As siandien kirtau istisine,kai norejau i pirma persirikiuoti doh.gif .
Atsakyti
Bijau aš tų žiedų ir dar jais nevažiavau, kai gavau VP.

O kokia jūsų nuomonė į tai, kad pirkti "automatinę"?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 07 31, 22:03)
Bijau aš tų žiedų ir dar jais nevažiavau, kai gavau VP.

O kokia jūsų nuomonė į tai, kad pirkti "automatinę"?

Tai va,as irgi bijau,bet kur bevaziuociau,su kokiais 3 ziedais susiduriu doh.gif .
As tokia vairuoju,i nieka jos nekeisciau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 07 31, 20:44)
Merginos,kaip sekasi vazineti ziedais?As siandien kirtau istisine,kai norejau i pirma persirikiuoti doh.gif .

Kol nevairavau,žiedai atrodė baaaisiai,o dabar kažkaip visai net smagu.Svarbu įvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 31, 22:38)
Kol nevairavau,žiedai atrodė baaaisiai,o dabar kažkaip visai net smagu.Svarbu įvažiuoti biggrin.gif

O man atvirksciai lotuliukas.gif ,ivaziuoti lengva,bet isvaziuoti doh.gif ,kai reikia persirikiuoti ziede,o masinu pilna,sakes doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Gera ryta smile.gif Nagi šiandien atmyniau jau iš užmiesčio į darbą.. ir ką, visai nieko. biggrin.gif neskaitant vienos vietos kur biškį grybą supjoviau, nes kažkoks kitas grybas kekrašty mašiną palikęs mane vertė persirikiuot. Bet supratingi vairuotojai pasitaikė iš paskos. 4u.gif Ir tetrukau apie 20min bigsmile.gif
Vakar važinėjom vakare per lietų. Nu šakės, viskas blizga, juostų nematau, tamsu, nieko išvis nematau, šviesos spigina.. dar reikėjo žiedu važiuot tai rėkiau 'sakykit kokia juosta man važiuooot' biggrin.gif Va kai anksčiau buvo prie namų žinomas žiedas, dviejų juostų tai ten viskas aišku buvo ir visai jo nebijojau, bet kur dideli, po 3-4 juostas tai.. schmoll.gif vengiu. Nors, tiesa, per didelį pilies žiedą važiuoju iš abiejų pusių, ten tiesiog mintinai žinau kaip važiuot ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 01 rugpjūčio 2011 - 07:21