Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Sinceraaa @ 2011 07 31, 19:54)
Na aš realiai turiu irgi kieme mašiną, kuria galėčiau naudotis vakarais, bet baisu sėts vienai primą kartą ir plius į mašiną kurios nė karto nevairavau, būtų bent pažįstamas mašiniukas. Na bet manau, kada su mama ir patėviu pavažiuosiu su ja ir susidraugausiu tai tada gal ir viena kur nulėksiu.

Nebijok, nebijok, visos jos taip pat veikia mirksiukas.gif kai nesi priversta važiuoti tai ir bijai wink.gif man labai padėjo kolegės posakis, kad aš kaip stovintis vanduo - nei pirmyn, nei atgal (čia kai namie mašiną palikdavau ir į darbą su mikrium). Sako 'man ryt kad su mašina atvažiuotum'. Ir ką, prasilaužiau. wink.gif Kokį kartą kitą pavažiuot su kažkuo šalia, paskui drąsiau bus. Nors aš vakar su vairuotoju šalia važiavau tai kelis kartus užgesau, o viena jau kaip ir negestu, bet aišku ten labiau stresinės situacijos buvo. Jei kokia sunkesnė situacija tai galiu ir užgest.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2011 07 31, 22:03)
O kokia jūsų nuomonė į tai, kad pirkti "automatinę"?

Aš žiūriu teigiamai į automatines. Labai palengvina vairavimą. Manau, kad mano kita auto bus automatas, kai jau išmoksiu gerai mechaninę valdyti. drinks_cheers.gif Iš tikro pirma reikia pabandyt, paskui jau nuomonę turėti. Dažnai atsiranda tokių, kurie net nebandę važiuoti aiškina, kad automatas š.. nesąmonė.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vakar variau i Panevezi ir atgal, jomajo doh.gif varo su savo prabangiom masinom, lenkia, nesvarbu kad is priekio parvaro kitos auto (cia jau kas be ko tenka trauktis kuo arciau kelkrascio), gryzineja i juostas palei pat mano masina doh.gif arba sumasto daaaug masinu lenkt pro desine puse doh.gif biggrin.gif tai tokie momentai biskiuka buna stresiniai

o man masinos ner kieme ax.gif nes mb i darba vaziuoja, tad tenka vakarais arba savaitgaliais vairuoti, viena mazai vaziuoju, nes visur kur lekiam tai visa seima, o ir kas vakara reikalu neprisigalvosi...

Siauliuos ziedu nera... tad tik prie Radviliskio ir Panevezy turiu galimybe jais vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Bet nėr baisūs tie žiedai. Aš kai teises išsilaikiau, man pats smagumas būdavo vienai per juos važiuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 01, 07:51)
sveikos  4u.gif

vakar variau i Panevezi ir atgal, jomajo  doh.gif varo su savo prabangiom masinom, lenkia, nesvarbu kad is priekio parvaro kitos auto (cia jau kas be ko tenka trauktis kuo arciau kelkrascio), gryzineja i juostas palei pat mano masina  doh.gif arba sumasto daaaug masinu lenkt pro desine puse  doh.gif  biggrin.gif tai tokie momentai biskiuka buna stresiniai

o man masinos ner kieme  ax.gif nes mb i darba vaziuoja, tad tenka vakarais arba savaitgaliais vairuoti, viena mazai vaziuoju, nes visur kur lekiam tai visa seima, o ir kas vakara reikalu neprisigalvosi...
Siauliuos ziedu nera... tad tik prie Radviliskio ir Panevezy turiu galimybe jais vaziuot  biggrin.gif

As ir kai uzvakar vaziavau i panevezi tai vaziavau ziedu,o man kasdien tenka ziuriu vairuot smile.gif ,as variau i panevezy ir is ant 110 tai nelabai kas ir lenke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzana: 01 rugpjūčio 2011 - 09:08
QUOTE(zzana @ 2011 08 01, 10:07)
As ir kai uzvakar vaziavau i panevezi tai vaziavau ziedu,o man kasdien tenka ziuriu vairuot  smile.gif ,as variau i panevezy ir is ant 110 tai nelabai kas ir lenke  smile.gif

Oho,kaip greitai važiuoji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 01, 14:55)
Oho,kaip greitai važiuoji  blink.gif

Nu kai masinu nebuvo,tai mb sako paspausk biski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 08 01, 09:07)
As ir kai uzvakar vaziavau i panevezi tai vaziavau ziedu,o man kasdien tenka ziuriu vairuot  smile.gif ,as variau i panevezy ir is ant 110 tai nelabai kas ir lenke  smile.gif

Nieko sau, per daug sau leidi, kaip pradžiai biggrin.gif

Na, aš jau grįžau namo, keliavau su tėčiu. Per visas 3 dienas kur reikėjo aš važiavau, na, taip sakyčiau neblogai, tik užknisdavo jo rėkavimas. Tai tą, tai tą, per lėtai/greitai padarau. Niekur užgest neužgesau, po nežinomas gatveles sekėsi gerai važiuoti, tik jam vis nepatikdavo, kad per mažai užgazuoju (nors visai neblogai ten būdavo) arba, kad sakabą numesdavau, o iš tikro nei trūkčiojimų, nei kaukimų nebuvo, gal tik kažkoks birbimas būdavo, kol jau pradingdavo jis ir pradėdavo jis rėkti, kad tuoj viską sugadinsiu, kad mašinos nebeduos doh.gif Kaip pačiai pradžiai visai neblogai tvarkiausi už vairo, manyčiau, tik jis kartais perdėtai susinervindavo. Apie atvažiavimą į miestą (namo) net nepasakosiu, nes supykau jau taip, kad vairavau tylėdama ir visiškai jo neklausydama, o jis tik rėkė "tą, tą, tą blogai darai", kai atvažiavom į kiemą, tiesiog tobulai pasistačiau mašiną tarp krūvos mašinų, užgesinau ir sėdim tylėdami. Tėtis pradėjo "na žinok visai gerai parvairavai, tiesiog aš esu pripratęs viską pats valdyti, o keleivio vietoj sėdėti kančia man, nes neturiu ką čia veikti, valdyti negaliu, neskaitau minčių, tai ir belieka man tik rėkti" biggrin.gif
Tai taip ir nesuprasi, ar gerai, ar blogai važiuoju blush2.gif Todėl ir norėtųsi man tiesiog vienai pavairuoti, bet neduos...
Atsakyti
Ai tikrai snd buvau radus per facebooka laidos ne vienas kelyje vaizdo irasus,ir radau kur klause del klevo lapo,tai sake,kad nera jokios atsakomybes kad turintis daugiau stazo vaziuos kaip jis gal su klevo lapu.Kaip ir sakiau jau seniau kad jeigui vyras vaziuoj su klevo lapu,tai nebutinai tur vaziuot ant 70.

O kas del greicio kur zenkas buvo 70 vaziavau arba 70,arba apie 80,kur koks greitis yra tokiu ir vaziuoju,tik kai masinu nebuvo tai vyras sako paspausk biski,bet tai nereiskia,kad vaziavau tokiu greiciu visa kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzana: 01 rugpjūčio 2011 - 17:39
Man tėtis šiandien pasiūlė mašiną savo,sako imk važiuok,aš sakau,ką biggrin.gif Tai taip ir nesupratau ar jis juokavo ar rimtai šnekėjo smile.gif Tik,va,kad bijau jo didelės mašinos biggrin.gif
Atsakyti
Rimtai pradėjau ieškoti mašiniuko.
Šiandien vienos buvom nuvažiavę apžiūrėti. Kažkaip sunkiai man pavaros jos junginėjasi. Nežinau, ar tai priklauso nuo mašinos rūšies, ar nuo senumo, bet kažkaip "ot taip".
Vairavimo mokykloje tikrai puikiai valdėsi mašina, vyro mašiniukas taip pat labai gerai valdosi, man labai didelis skirtumas po jų.
Įtariu,kad už 5000 Lt nelabai įmanoma gerą nupirkti g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 01 rugpjūčio 2011 - 19:04
Hmm merginos, o bet tai jūs apsidraudėt mašinas, dėl neturėjimo 2 metu stažo, gi dabar privaloma, ir negalima tiesiog imti betkieno ir važiuot, kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 08 01, 20:04)
Hmm merginos, o bet tai jūs apsidraudėt mašinas, dėl neturėjimo 2 metu stažo, gi dabar privaloma, ir negalima tiesiog imti betkieno ir važiuot, kiek žinau.

Pirmą kart girdžiu? blink.gif
Atsakyti