Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Sinceraaa @ 2011 08 01, 20:33)
Taip taip išeina tada, kad prisikabins tik jei įvykis auto įvyks? o šiaip sustabžius profilaktiškai patikrint neprisikabins?

Ne, kaip ir sakė, kad į visas smulkmenas draudimo žiūri tik auto įvykiui įvykus, o policininkams rūpi, kad automobilis būtų apdraustas privalomuoju draudimu ir kad sutaptų visi numeriai smile.gif
Bet vistiek, aišku, geriau yra, jei ir ant žaliųjų vairuotojų apdrausta, saugumo dėlei
Atsakyti
Aišku, tada sorry kad subalamūtinau čia jus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 08 01, 19:33)
Taip taip išeina tada, kad prisikabins tik jei įvykis auto įvyks? o šiaip sustabžius profilaktiškai patikrint neprisikabins?

nu kodėl turėtų? taip logiškai pamąsčius, draudimas yra, taip? automobilio dokumentus turit, automobilio numeriai sutampa draudime su Jūsų vairuojamu. jiems daugiau niekas neaktualu. galiojimas draudimo, numeriai, sutampantys su auto, ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 08 01, 21:33)

Policija neprisikabins,tiesiog draudimas nemokės už remontą smile.gif
Atsakyti
Pas mane tiek auto, tiek draudimas mano vardu. Nieks kitas su ja ir nevažinėja. Ir ačiū Dievui, kad spėjau apsidraust ant savęs, nes po 2 dienų nubraukiau toyotai šoną. doh.gif Tai man nieko nekainavo. O šiaip draudimas gali būti ant bele kieno vardo, svarbu, kad ant tos mašinos. Kai pirkau mašiną, draudimas buvo pardavėjo vardu, Regitra nesikabino.
Tik jei klevas padarys avariją, tai atlygins pusė sumos. Klevams brangus draudimas, o ypač ten, kur aš draudžiausi, gerai, kad bent po avarijos jokių 'išsikalinėjimų' nebuvo. Bet paieškojus pigesnio tikrai ramiau važiuot. Man rugsėjį reikės draustis tai bijau net galvot.. unsure.gif
Atsakyti
kalbant apie draudimus.
atejo pasiulymas(antra karta draudziant), uz metus sumoekti 407 lt. cia jau su 10% nuolaida.
isgirdau nuomoniu kad tai ziauriai brangu. pasiziurejau visur kitur - 470lt...
g.gif
Atsakyti
Draudziausi pries menesi, pirma karta, stazo puse metu tik, tai brokeriai rado pigiausia 409lt, labai brangu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 08 03, 08:40)
kalbant apie draudimus.
atejo pasiulymas(antra karta draudziant), uz metus sumoekti 407 lt. cia jau su 10% nuolaida.
isgirdau nuomoniu kad tai ziauriai brangu. pasiziurejau visur kitur - 470lt...
g.gif

Na kaina priklauso ir nuo automobilio galingumo sakyčiau.Jei draudėtės savo vardu ir čia kaina metams,tai man pigu atrodo labai unsure.gif

Labas rytas 4u.gif

Na ,vairuotojos,kaip sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjus: 03 rugpjūčio 2011 - 09:07
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 03, 09:05)
Na kaina priklauso ir nuo automobilio galingumo sakyčiau.Jei draudėtės savo vardu ir čia kaina metams,tai man pigu atrodo labai unsure.gif

Labas rytas 4u.gif

Na ,vairuotojos,kaip sekasi?

Mums su mb metams 560 gaunas,nors mb 11 metu stazas.

O seip sekasi gerai vazineti,vazineju kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 08 03, 10:13)

O seip sekasi gerai vazineti,vazineju kasdien  smile.gif

Na tu šaunuolė, džiaugiuosi, ka važinėji-tai tikrai yra pats geriausias dalykas , išsilaikius teises.
O aš nevažinėju-tik savaitgalį. Ir dėl to labai pergyvenu. Reikia greičiau mašiniuką nusipirkti. O aš vis dar ieškau. Nes noriu iki 5000 Lt, neitin didelės, ekonomiškos, dyzelinės, o, pasirodo, nėra tokių tiek jau daug. Bet čia gal su visais pirkiniais tokia pati probloema-kai reikia, susiduri su tuo, kad iš karto nenusiperki, riekia paieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 03 rugpjūčio 2011 - 09:22
QUOTE(zzana @ 2011 08 03, 10:13)

O seip sekasi gerai vazineti,vazineju kasdien  smile.gif

Tai vat ir mano mašiniukas MB vardu draustas,tai išeina apie 500 lt metams,jei drausčiau savo vardu tikrai būtų daug daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2011 08 03, 10:21)
Na tu šaunuolė, džiaugiuosi, ka važinėji-tai tikrai yra pts geriausias dalykas , išsilaikius teises.
O aš nevažinėju-tik savaitgalį. Ir dėl to labai pergyvenu. Reikia greičiau mašiniuką nusipirkti. O aš vis dar ieškau. Nes noriu iki 5000 Lt, neitin didelės, ekonomiškos, dyzelinės, o, pasirodo, nėra tokių tiek jau daug.

O modelį nusižiūrėjai jau ar tiesiog į kainas žiūri? Sako lyg papigo mašinos,ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 03, 10:22)
Tai vat ir mano mašiniukas MB vardu draustas,tai išeina apie 500 lt metams,jei drausčiau savo vardu tikrai būtų daug daugiau.
Papildyta:

O modelį nusižiūrėjai jau ar tiesiog į kainas žiūri? Sako lyg papigo mašinos,ar ne? ax.gif

Žiūrėjau Volkswagen, Seat.....
Dar nervina, kai nuvažiuoji apžiūrėti, kad pavaros sunkiai jungiasi. Nenoriu tokios schmoll.gif .
Atsakyti