Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

MariauTėti,

aš irgi pradedanti, bet kol kas frontą laikau ir mesti šio reikalo nesinori smile.gif

sauskelnes laikau tiesiog kibire sausuoju būdu. stipria "masažine" srove nuplaunu kakutį, pamuiluoju ūkiniu muilu ir metu į kibirą. skalbiu kas antrą dieną, kvapo jokio nejaučiu (kibiras žinoma su dangčiu).

žadinti nežadinu, nes realiai pati pabunda valgyti. ir jei jai šlapiai miegoti gerai, tai man praskalbti papildomą rūbelį nesunku, svarbiausia miegas smile.gif

aš naudoju ir PUL, ir vilnos kelnaites, o naktį kaip jau minėjau - ekologiškas vienkartines. dar neapsisprendžiu kas labiau patinka: pro PUL tikrai neprabėga, o dėl sintetikos - užpakaliukas juk liečiasi su medžiaga, o ne su PUL. Vilnos kelnaitės patinka ir kaip drabužėlis - ir natūralu, ir šilta.žinoma, pro šias prabėga greičiau, bet irgi apsaugo 4u.gif

Dėl užpakaliuko dydžio - tai jau taip... sauskelnes ne pats gražiausias dalykas šiuo atžvilgiu (skonio dalykas), nes ir drabužėliai sunkiau apgula, ir bodžio didesnio reikia, kad užsisegtų (o tada rankovės per ilgos). žadu ieškoti bodžiukų "prailgintuvų", gal bus paprasčiau...
Atsakyti
vaikuciui paaugus, uzpakaliukas tikrai neatrodo didesnis uz kitu - su vienkartinemis.
cia gal visai mazuciu "problema"

Nors dauguma bodziu mano suneliui ir be prailgintuvu uzsisega, kartais naudojame tokius:
user posted image
tinka prie daugumos bodziu. Gerai ir su medziaginemis sauskelnemis, nors naudoja ir mamos auginancios su vienkartinemis. Juk isaugami bodziai dazniausiai per ilgi, ypac trumparankoviai smile.gif
keista, kad Lietuvoje jie nera populiarus g.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus. Stengsimes nepasiduoti ir prisijaukinti daugkartines sauskelnes ir mes:)
O kur tokius prailgintuvus pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariusTetis: 02 sausio 2012 - 20:31
QUOTE(MariusTetis @ 2012 01 02, 20:30)
Labai aciu uz atsakymus. Stengsimes nepasiduoti ir prisijaukinti daugkartines sauskelnes ir mes:)
O kur tokius prailgintuvus pirkti?

siustis is uzsienio smile.gif
Lieuvoje nesu maciusi tokiu, bet gal ir yra g.gif

Jeigu norite, viena nauja galiu padovanoti 4u.gif Turime rinkini is dvieju, o naudojame tik viena.
Kokiame mieste esate?
Atsakyti
Aš taip pat pratinuosi prie minties, kad vaiką auginsiu su daugkartinėmis. Iš pradžių kai tai buvo tik teorinis pamąstymas, buvau drąsesnė, o dabar kai jau aišku kad visa tai teks įgyvendinti realiai, kyla visokių abejonių, bet stengiuosi nepasiduoti smile.gif
Man iškilo toks klausimas, mamytės, patarkit, kaip geriau reikia daryti, ar pirkti be dydžių sauskelnes ( kur tinka visiem dydžiams), ar geriau rinktis sauskelnes su dydžiais?
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2012 01 03, 11:43)
siustis is uzsienio smile.gif
Lieuvoje nesu maciusi tokiu, bet gal ir yra  g.gif

Jeigu norite, viena nauja galiu padovanoti  4u.gif  Turime rinkini is dvieju, o naudojame tik viena.
Kokiame mieste esate?

Iš kur siunčiatės? g.gif
Arba bent kaip jie vadinasi tiksliai, kad į paiešką įvesti g.gif
Atsakyti
Mes is Alytaus. Butume dekingi uz dovana:)
Atsakyti
Ju yra visur.
paieskoje iveskite Baby vest extender

Musiskis is Suomijos:
https://www.mamidea....olor-p-476.html

bet yra ir kitokiu...

MariusTetis, parasiau i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 01 03, 12:47)
Aš taip pat pratinuosi prie minties, kad vaiką auginsiu su daugkartinėmis. Iš pradžių kai tai buvo tik teorinis pamąstymas, buvau drąsesnė, o dabar kai jau aišku kad visa tai teks įgyvendinti realiai, kyla visokių abejonių, bet stengiuosi nepasiduoti  smile.gif
Man iškilo toks klausimas, mamytės, patarkit, kaip geriau reikia daryti, ar pirkti be dydžių  sauskelnes ( kur tinka visiem dydžiams), ar geriau rinktis sauskelnes su dydžiais?

na man ir kilo begale klausimu pries pradedant naudoti ir kraunant kraiteli mirksiukas.gif tai va is savo patirties galiu pasakyti, kad vienos sauskelnes netiks nuo pirmu dienu, nes labai keiciasi kudikio uzpakaliukas pirmus men. tad pirmai pradziai rekomenduociau ne sauskelnes ,o vystikliukus, o tos sauskelnes visam vystiklystes laikotarpiui tai mazdaug nuo 2 men. pradejom naudoti nes iki tol tai ryskiai perdideles buvo ir prilaikancios kelnytes kurias buvau nusimezgusi pirmai pradziai tai iki 3 men. isaugom visiskai teko ardyti ir permegzti i didesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2012 01 03, 14:48)
na man ir kilo begale klausimu pries pradedant naudoti ir kraunant kraiteli  mirksiukas.gif tai va is savo patirties galiu pasakyti, kad vienos sauskelnes netiks nuo pirmu dienu, nes labai keiciasi kudikio uzpakaliukas pirmus men. tad pirmai pradziai rekomenduociau ne sauskelnes ,o vystikliukus, o tos sauskelnes visam vystiklystes laikotarpiui tai mazdaug nuo 2 men. pradejom naudoti nes iki tol tai ryskiai perdideles buvo ir prilaikancios kelnytes kurias buvau nusimezgusi pirmai pradziai tai iki 3 men. isaugom visiskai teko ardyti ir permegzti i didesnes  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif , deduosi į galvą biggrin.gif
Tada pirmiausia reikia vystykliukų ir prilaikančių kelnyčių? O į vystykliukus dar ir papildomų įklotukų reikia ir dar gal vystyklų popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 01 03, 11:47)
Aš taip pat pratinuosi prie minties, kad vaiką auginsiu su daugkartinėmis. Iš pradžių kai tai buvo tik teorinis pamąstymas, buvau drąsesnė, o dabar kai jau aišku kad visa tai teks įgyvendinti realiai, kyla visokių abejonių, bet stengiuosi nepasiduoti  smile.gif
Man iškilo toks klausimas, mamytės, patarkit, kaip geriau reikia daryti, ar pirkti be dydžių  sauskelnes ( kur tinka visiem dydžiams), ar geriau rinktis sauskelnes su dydžiais?

Mes turime medz sauskelnes visam vystyklystes laikotarpiui, bet naujagimiui jos ryskiai per dideles, laukiam kol mazius pauges.
Naudojam bambukines 1 dydzio, jos tokios pustos, bet su didesnem kelnytem ar bodikiukais naudijam ir viskas ok.

QUOTE(Aujusa @ 2012 01 03, 14:56)
Ačiū  4u.gif , deduosi į galvą  biggrin.gif
Tada pirmiausia reikia vystykliukų ir prilaikančių kelnyčių? O į vystykliukus dar ir papildomų įklotukų reikia ir dar gal vystyklų popieriaus?

Vystyklu nenaudojau, bet iklotukus manau reiktu naudoti didesniam sugeriamumui, kadangi vienas vystyklas l greitai perslaptu. popieriu reik det, kad kakutis nesuterstu vystyklu ar sauskelniu.

sekmes ir kantrybes!
Atsakyti
Noriu paklaust kaip tais spaustukais naudotis?
Atsakyti