Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Amade @ 2012 02 15, 11:38)

Kai siek tiek paaugs, planuoju isigyti dar kokius 5 vnt tokiu bambukiniu sauskelniu. Gal kas jas naudojat ar siaip galetumet parasyt nuomone apie tokias sauskelnes?

Mes naudojam 1 dydzio bambukines. Galima detiviena ar pora bambukiniu ikloteliu dar, nes turetu buti komplekte, tai sugeriamumas - liuks. Tik su tom prilaikanciom kelnytem kuo toliau tuo labiau nepatenkinta, nes turbut susidevejo ir po vieno uzdejimo soneliai suslampa ir antra kart nebeuzdedu, galbut nereiktu ju dziovinti ant gyvatuko. O siaip sakau labai labnai patinka bambukines, nes daug sugeria, bet va dziusta ilgaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiii.
Beje neblogu devetu pasiulymu radau stai cia:
http://www.mamosturg...lamb-sauskelnes
Atsakyti
QUOTE(Smiltele @ 2012 02 15, 10:27)
Aš irgi, mamytės, esu pasimetusi dėl nakties. Nors ir kartą - du atsikeliu pakeisti, tačiau odelė paraudusi. Kadangi berniukas daugiau viršuje daro, tai ne užpakaliukas paraudęs (jis tai kuo gražiausias), bet pilvuko pati pati apačia  verysad.gif
Tikrai ne nuo miltelių, nes vystiklai nė karto jų nematė (skalbiu tik ecorutuliais), kremuku tepu gana dažnai.
Mačiau, jog yra toks įklotėlis iš šilko, gal jis padeda? Gal kas mėginot? Gal šiaip kas turi patarimų ką daryti? Nes jau pradėjau nakčiai vienkartines dėti kelias užsilikusias, bet taip nesinori...

ash nematau bedos nakciai deti vienkartines, ypach
kai vaikiukas didesnis, ir ishmiega nepabusdamas tarkim 10val ir daugiau;
mums irgi budavo, kad ryte parausta nuo sysiuko, nors dedavom ivairiai
ir su flysu ir virsuj su vilnos kelnytem kad viskas kvepuotu; tiesiog vaikas
tiek daug prisisioja, kad perslampa viskas ir odele pernelyg susierzina nuo ilgo b uvimo slapime;tokiu atveju,vienkartine nakciai,ir jokio skendimo sisiukuose; plius,miegant nakti su daugkartinemis,ir nekeiciant ju nakti, nezinau kaip kitoms, bet mums visad stiprus slapimo kvapas visam kambaryje, nes na viskas naturalu, kvepuoja ir pnsh;nebent maziukai mazai slapinas ir nebent sauskelnes keiciat nakti(1.5 ir didesniam?smile.gif
o siaip visa diena lakstom su daugkartinem daznai keiciam, jokiu problemu nebuna; taip kad, patarciau, mamytems su pnsh p[roblemele, "nesiparinti", netroksti buti iki kaulo smegenu ekologiskom vien del to, kad nakciai uzdesit vienas vienkartines sauskelnes vietoj plaunamu; svarbiausia vaiko sveikata'
Atsakyti
Mes ir nakciai dedam vienkartines bei kai einam i svecius.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu klausimą. Šiaip sūnelį auginau su ekologiškom vienkartinėm sauskelnėm, bet pastaruoju metu dieną namie vaiką laikau be sauskelnių, o jų prireikia tik į lauką ir miegant. Todėl nusprendžiau įsigyti daugkartinių. Pirkau Lietuvoje siūtas, neperšlampančias su įdedamais įklotėliais. Bet susidūriau su problema - beveik visada prateka pro šoną ir sušlampa rūbeliai unsure.gif Į vidų dedu tris kartus perlenktą frotinį vystykliuką ir tokį ploną flysinį, kad nesijaustų vaikui drėgmės. Dabar va prieš pietų miegą pabandžiau du tuos frotinius sudėti, gal geriau sugers. Bet gal dar kažką galima padaryti, kad nepratekėtų pro šoną? g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Matyt trigubas frotinis jusu sugeria nepakankamai (bent jau mano vaikui tokio tikrai nebutu pakake) todel ir deregme isbega per sonus. Dekit du tokius iklotus ar koki keturguba bambukini. Zodziu bandykit didesnio sugeriamumo iklotus.
Atsakyti
Del prabegimo.

Pries pradedama naudoti persiskaiciau eile forumu ir nuomoniu.
Atsirinkau, kad bambukas ir kanape sugeria daugiausiai.

Tai pas mane visi iklotai TIK bambuko-kanapes audinio. Ir tikrai super sugeria. Naudoju daugiausiai siutas LT sauskelnytes su kanapes-bambuko iklotais ir niekur niekas neprabego nei 3men, nei dabar 11,5 men. O naudojam vis dar tas pacias sauskelnes ir tuos pacius iklotus.

Bambukas ir kanape dar nei karto nepavede!!!

Gal butent tas iklotas nepakankamai sugeria...

Jei turit galimybe, pabandykit bambuko-kanapes. Manau, pajusite skirtuma.
Atsakyti
Dėkoju labai už patarimus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 02 17, 15:16)
Sveikos 4u.gif

Turiu klausimą. Šiaip sūnelį auginau su ekologiškom vienkartinėm sauskelnėm, bet pastaruoju metu dieną namie vaiką laikau be sauskelnių, o jų prireikia tik į lauką ir miegant. Todėl nusprendžiau įsigyti daugkartinių. Pirkau Lietuvoje siūtas, neperšlampančias su įdedamais įklotėliais. Bet susidūriau su problema - beveik visada prateka pro šoną ir sušlampa rūbeliai unsure.gif Į vidų dedu tris kartus perlenktą frotinį vystykliuką ir tokį ploną flysinį, kad nesijaustų vaikui drėgmės. Dabar va prieš pietų miegą pabandžiau du tuos frotinius sudėti, gal geriau sugers. Bet gal dar kažką galima padaryti, kad nepratekėtų pro šoną? g.gif

Ačiū 4u.gif

mes naudojam prilaikancias vilnonias kelnytes ir niekad nebuna avariju, o del flaneliu iklotuku tai as ir rekomenduociau keisti i kanape ar bambuka, jie geriau geria ir ilgiau dziuna tad reiketu atsargu tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 02 17, 14:16)
Sveikos 4u.gif

Ačiū 4u.gif

o kox virsutinis neperslapmantis sluoksnis tu sauskelniu? PUL?
gal tom sauskelnem reikia papildomai deti prilaikancias kelnytes?
plius frote tikrai ne itin gerai sugeria
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2012 02 17, 21:59)
o kox virsutinis neperslapmantis sluoksnis tu sauskelniu? PUL?
gal tom sauskelnem reikia papildomai deti prilaikancias kelnytes?
plius frote tikrai ne itin gerai sugeria

Taip, PUL. Jei mažai sisiuko, tai nepraleidžia, bet jei daugiau, tai pro šonus prateka. Reikės bandyti su bambuku smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pritarsiu chorui, kad bambukas sugeria puikiai, bet didesniam vaikui reikia nemažai ir sluoksnių, pvz., labai džiaugiuosi savo penkiasluoksniais įklotais smile.gif Galvoju, galėtų būti net ir septyni tie sluoksniai, bet kad tokių niekas neparduoda..

Su antru vaiku iš pradžių daugkartinės sauskelnės man kažkodėl visai nesiklijavo, tačiau per visus tuos didžiuosius šalčius ir sėdėjimus namie iš neturėjimo ką veikti visiškai perėjau prie daugkartinių sauskelnių, netgi azartas pagavo thumbup.gif Tik, deja, naktį lėlytė labai dažnai prabunda, geria daug pienuko, tai kartais tenka net vienkartinę sauskelnę keisti (tookia pilna būna), tai su daugkartine net nebandau - ir taip man miego trūksta.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 02 17, 23:11)
Su antru vaiku iš pradžių daugkartinės sauskelnės man kažkodėl visai nesiklijavo, tačiau per visus tuos didžiuosius šalčius ir sėdėjimus namie iš neturėjimo ką veikti visiškai perėjau prie daugkartinių sauskelnių, netgi azartas pagavo thumbup.gif Tik, deja, naktį lėlytė labai dažnai prabunda, geria daug pienuko, tai kartais tenka net vienkartinę sauskelnę keisti (tookia pilna būna), tai su daugkartine net nebandau - ir taip man miego trūksta.. rolleyes.gif

Oi, aš jei nakčiai su vienom daugkartinėm sauskelnėm laikyčiau, tai ir dešimties sluoksnių bambuko neužtektų biggrin.gif Dabar pradžiai dedu daugkartines, o kai jau pati einu miegoti pakeičiu į vienkartines ir tai dar kartais paryčiais keičiu. Oi tie sisiokliai žindukliai biggrin.gif
Atsakyti