QUOTE(zuika-puika @ 2012 02 24, 14:56)
Sveikos mamytes, ieskau pagalbos, jau keleta dienu domiuosi siomis sauskelnemis, renku informacija, bet jau galva sukasi todel ieskau pagalbos pas jus, kad patartumete. Mano mergytei jau 8menesiukai ir noriu pereiti prie daugkartiniu sauskelniu nes atsirado mums alergija... Dabar galvoju kodel as anksciau jomis nesusidomejau.. na kagi.. prasau jusu pagalbos, nuo ko man pradeti, ko mums prireiks..? Kaip suprantu ju yra ivairiu pluostu, ar geresnes tos kurios perslampa ar tos kurios neperslampanciu pavirsiumi? tos kurios perslampa- kaip greitai jos perslampa ir kaip tada eiti i laukuti ar nakti miegot...? Ar geresnes tos i kurias dedasi iklotai ar tos viskas viename kur nieko nereikia deti ( jei gerai suprantu) ir jas meti skalbt

Na padekite kas galite, bet kokia pagalba pravers, nes jau galva pilna informacijos ir pati maisausi jau
Peršlampančių nesu naudojusi, na kažkaip netraukė ta daugybė sluoksnių, terliojimaisi su vilnos lanolizavimu ir nemaža kaina, nes taip išeina, kad po kiekvieno sysio reikia keisti ir visą sauskelnę, tad kiekio reikia tikrai nemažo.
Esu labai patenkinta kišeninėmis sauskelnėmis su neperšlampančiu PUL sluoksniu, kuris, beje, buvo sukurtas nesikeliančių ligonių lovoms (neperšlampa, bet oda kvėpuoja). Flysinis sauskelnių vidus po pasysiojimo išlieka beveik sausas, o išėmus iš vidaus šlapią vystyklą, ir visai sausas, tad ir vėl galima naudoti tą pačią sauskelnę. Dabar, kai jau vaikiukas didesnis ir taip dažnai nekakoja, per dieną dažniausiai apsieinu su dvejom sauskelnėm ir maždaug 10-12 vystyklų, o nakčiai mums vis dėlto reikia vienkartinių, nes sysio laaabai daug. Vaiko užpakaliukas dabar tiesiog tobulas, o prieš tai, net naudojant ekologiškas vienkartines sauskelnes, visada reikėdavo teplioti kremukais, kad nebertų
Siūlyčiau pabandyti vienų ir kitų po porą vienetų, o tada išsirinkti ir užsipirkti jau daugiau. Beje, nepatikusias skelbimų skyrelyje visada galėsite parduoti