Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Mes puikiai išmiegame naktį su daugkartine, žinoma, keičiu 2-3 kartus, kai užsimano MP, bet problemos nėra. smile.gif Galit drąsiai bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2012 02 17, 16:54)

Tai pas mane visi iklotai TIK bambuko-kanapes audinio. Ir tikrai super sugeria. Naudoju daugiausiai siutas LT sauskelnytes su kanapes-bambuko iklotais ir niekur niekas neprabego nei 3men, nei dabar 11,5 men. O naudojam vis dar tas pacias sauskelnes ir tuos pacius iklotus.

QUOTE(indica @ 2012 02 17, 23:11)
Aš irgi pritarsiu chorui, kad bambukas sugeria puikiai, bet didesniam vaikui reikia nemažai ir sluoksnių, pvz., labai džiaugiuosi savo penkiasluoksniais įklotais smile.gif Galvoju, galėtų būti net ir septyni tie sluoksniai, bet kad tokių niekas neparduoda..

Pasidalinkit kur pirkot kanapinius, bambukinius įklotus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 02 21, 11:44)
Pasidalinkit kur pirkot kanapinius, bambukinius įklotus  4u.gif

Bambukinius pirkau pupis.lt, dar turejau nusiziurejus ir pupkis.lt, is ten pirkau atprastukes (beje, pastarieji Siauliuos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 02 21, 14:34)
Bambukinius pirkau pupis.lt, dar turejau nusiziurejus ir pupkis.lt, is ten pirkau atprastukes (beje, pastarieji Siauliuos) 4u.gif

Dėkui 4u.gif
Pavadinimus galėtų truputį kitokius susigalvoti, nes dabar kikilis kukutis , pupis pupkis doh.gif
Papildyta:
Nužiūrėjus buvau eko-v sauskelnes. Bet nebėra verysad.gif . Daugiau nerandu ką pirkti, kad nebūtų stirpiai suraukta prie šlaunyčių. Nes mano 8 mėn 11kg burbuliui ne daug kas tinka.
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 02 21, 13:47)
Dėkui  4u.gif
Pavadinimus galėtų truputį kitokius susigalvoti, nes dabar kikilis kukutis , pupis pupkis  doh.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Yra ir kitur, bet, kiek ieskojau, situose "draugiskiausios" kainos, o pavadinima, itariu, kazkas nuo kazko nukopijavo, kad netycia uzklystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 02 21, 12:44)
Pasidalinkit kur pirkot kanapinius, bambukinius įklotus  4u.gif

Pirkau is mamos Ingos. Ji Facebook'e turi Draugiskos sauskelnes profili.
O siaip dar esu pati pirkus audini, nesus pas siuveja, kad atsiutu. Bet labai neapsimokejo. Geriau isejo is Draugisku sauskelniu pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2012 02 21, 14:34)

Mes irgi iš Pupkio pirkom thumbup.gif Jie ten rašo, kad čia jų dukrytės "nickas" toks, dėl to taip pasivadino biggrin.gif

O aš dar klausimą turiu - kai vaikas dieną su daugkartinėm būna, tai viskas aišku - prisisioja, iškart pakeiti. O kaip naktį ar lauke? Juk ta drėgmė jaučiasi. Na mes turim kelis flysinius įklotukus, bet vis tiek šiek tiek drėgna odelė būna. Tai va įdomu, kaip jūs darot ar ką dedat papildomai, kad drėgmės nesijaustų? Dar būna sauskelnės iškart su nesušlampančia medžiaga, už kurios jau kišasi visi įklotai. Bet ji sintetika, o jei dar neperšlampantis viršutinis sluoksnis, tai kur tas natūralumas? biggrin.gif Aišku geriau nei pampersai su žele... Nors gal ir tie sintetiniai sluoksniai būna kokie setifikuoti g.gif Žodžiu apšvieskit biggrin.gif Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 02 21, 16:01)

O aš dar klausimą turiu - kai vaikas dieną su daugkartinėm būna, tai viskas aišku - prisisioja, iškart pakeiti. O kaip naktį ar lauke? Juk ta drėgmė jaučiasi. Na mes turim kelis flysinius įklotukus, bet vis tiek šiek tiek drėgna odelė būna. Tai va įdomu, kaip jūs darot ar ką dedat papildomai, kad drėgmės nesijaustų? Dar būna sauskelnės iškart su nesušlampančia medžiaga, už kurios jau kišasi visi įklotai. Bet ji sintetika, o jei dar neperšlampantis viršutinis sluoksnis, tai kur tas natūralumas? biggrin.gif Aišku geriau nei pampersai su žele... Nors gal ir tie sintetiniai sluoksniai būna kokie setifikuoti g.gif Žodžiu apšvieskit biggrin.gif Ačiū biggrin.gif

mes naudojam visur... ir i lauka ir i svecius ir zinoma namie.
net budami namie nekeiciam po kiekvieno pasisiojimo. keiciam mazdaug tuo paciu ritmu, kas 2-4 val.

kazkada ir as galvojau, kad geriau kuo naturaliau ir baidziausi bet kokios sintetikos. dabar galvoju kitaip.
man patinka sauskelnes su sausuoju sluoksniu, nes su jomis vaikutis jauciasi sausesnis. Net keiciant sausklelnes pridejus ranka jauti, kad sluoksnis prie odeles sausas, nors giliau net labai slapia.

ne visada sintetika = nepatogumas, blogis.
Jei ji kokybiska, kartais net geriau nei naturalus audiniai. Juk net dauguma firminiu sportiniu drabuziu NIKE ADIDAS yra sintetiniai, o puikiai isgarina dregme ir pan.. be to komfortas juos nesioti yra thumbup.gif

mums labiau patinka suedecloth sintetinis sluoksnis - jis plonesnis...Ir demiu jokiu nelieka.
Atsakyti
o gal galit pakometuoti šias sauskelnes?
http://www.atsakinga...u-vilna-40.html
norisi tu vadinamų "trys viename", tai šitas gal geresnis variantas nei tos su PUL sluoksniu?
Atsakyti
Sveikos mamytes, ieskau pagalbos, jau keleta dienu domiuosi siomis sauskelnemis, renku informacija, bet jau galva sukasi todel ieskau pagalbos pas jus, kad patartumete. Mano mergytei jau 8menesiukai ir noriu pereiti prie daugkartiniu sauskelniu nes atsirado mums alergija... Dabar galvoju kodel as anksciau jomis nesusidomejau.. na kagi.. prasau jusu pagalbos, nuo ko man pradeti, ko mums prireiks..? Kaip suprantu ju yra ivairiu pluostu, ar geresnes tos kurios perslampa ar tos kurios neperslampanciu pavirsiumi? tos kurios perslampa- kaip greitai jos perslampa ir kaip tada eiti i laukuti ar nakti miegot...? Ar geresnes tos i kurias dedasi iklotai ar tos viskas viename kur nieko nereikia deti ( jei gerai suprantu) ir jas meti skalbt wink.gif Na padekite kas galite, bet kokia pagalba pravers, nes jau galva pilna informacijos ir pati maisausi jau smile.gif
Atsakyti
nesu apsiskaicius apie daukartines, bet manau kad kaip ir visa taip ir sauskelens labai individualus dalykas - man nebuvo patraukli mintis del sintetinio sluoksnio, kuris suteikia sausumo pojuti, bet pabandzius be jo, teko pasigydyti labai nemalonius isberimus. Tada isigijom su sintetiniu sluoksniu - puikumelis, jokiu berimu, nors pati sauskelne neatrodo labai jau naturali, bet va pasirodo maniskei tinkama. Gal sutapimas ar tik laikinas dalykas, bet pratinimasisi prie puoduko paspartejo keliolika kartu - po miego atsikelia sausa, per diena tik kartais avarijos buna, mes kol kas apseinam su 2 sauskelnem per para - negaliu nepasidziaugt:)))
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2012 02 24, 14:56)
Sveikos mamytes, ieskau pagalbos, jau keleta dienu domiuosi siomis sauskelnemis, renku informacija, bet jau galva sukasi todel ieskau pagalbos pas jus, kad patartumete. Mano mergytei jau 8menesiukai ir noriu pereiti prie daugkartiniu sauskelniu nes atsirado mums alergija... Dabar galvoju kodel as anksciau jomis nesusidomejau.. na kagi.. prasau jusu pagalbos, nuo ko man pradeti, ko mums prireiks..? Kaip suprantu ju yra ivairiu pluostu, ar geresnes tos kurios perslampa ar tos kurios neperslampanciu pavirsiumi? tos kurios perslampa- kaip greitai jos perslampa ir kaip tada eiti i laukuti ar nakti miegot...? Ar geresnes tos i kurias dedasi iklotai ar tos viskas viename kur nieko nereikia deti ( jei gerai suprantu) ir jas meti skalbt wink.gif Na padekite kas galite, bet kokia pagalba pravers, nes jau galva pilna informacijos ir pati maisausi jau smile.gif

Peršlampančių nesu naudojusi, na kažkaip netraukė ta daugybė sluoksnių, terliojimaisi su vilnos lanolizavimu ir nemaža kaina, nes taip išeina, kad po kiekvieno sysio reikia keisti ir visą sauskelnę, tad kiekio reikia tikrai nemažo.
Esu labai patenkinta kišeninėmis sauskelnėmis su neperšlampančiu PUL sluoksniu, kuris, beje, buvo sukurtas nesikeliančių ligonių lovoms (neperšlampa, bet oda kvėpuoja). Flysinis sauskelnių vidus po pasysiojimo išlieka beveik sausas, o išėmus iš vidaus šlapią vystyklą, ir visai sausas, tad ir vėl galima naudoti tą pačią sauskelnę. Dabar, kai jau vaikiukas didesnis ir taip dažnai nekakoja, per dieną dažniausiai apsieinu su dvejom sauskelnėm ir maždaug 10-12 vystyklų, o nakčiai mums vis dėlto reikia vienkartinių, nes sysio laaabai daug. Vaiko užpakaliukas dabar tiesiog tobulas, o prieš tai, net naudojant ekologiškas vienkartines sauskelnes, visada reikėdavo teplioti kremukais, kad nebertų doh.gif
Siūlyčiau pabandyti vienų ir kitų po porą vienetų, o tada išsirinkti ir užsipirkti jau daugiau. Beje, nepatikusias skelbimų skyrelyje visada galėsite parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti