Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 5

Sakyčiau optimistinis baisuoklis, kuris visus nuvaikys.Svarbiausia yra žalios spalvos , kuri mano vyriausiam anūkui yra spalva be konkurencijos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gabija pati tu optimistinis baisuoklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano irgi megstamiausia zalia, dar raudona ir balta. O juodu-rudu vengiu, o violetine pvz. neduok dieve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 10 25, 10:17)
Sakyčiau optimistinis baisuoklis, kuris visus nuvaikys.Svarbiausia yra žalios spalvos , kuri mano vyriausiam anūkui yra spalva be konkurencijos.

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , gabija pati tu optimistinis baisuoklis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano irgi megstamiausia zalia, dar raudona ir balta. O juodu-rudu vengiu, o violetine pvz. neduok dieve biggrin.gif

Man raudona spalva - pirmoje vietoje smile.gif bet nevengiu ir kitu. I darba tai labai patogu ir juodai ir rudai apsirengti. Violetine man su laidotuvem asocijuojasi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Romantike, man 15 metų yra dešiniajame inkste didelė cista. Sako, kad visai lengva tai išnaikinti. Suleidžia spirito su švirkštu ir subliūkšta. Bet - taikoma nejautra. Dvasiškai nei fiziškai nesu tam pasiruošusi.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 25, 10:48)
Romantike, man 15 metų yra dešiniajame inkste didelė cista. Sako, kad visai lengva tai išnaikinti. Suleidžia spirito su švirkštu ir subliūkšta. Bet - taikoma nejautra. Dvasiškai nei fiziškai nesu tam pasiruošusi.

As kalbejau su viena nefrologe, tai ji pasake, kad nieko cia baisaus. Su tuo galima gyventi.
Atsakyti
As vel cia patarimo... unsure.gif Gal kuri pamena mane - teiravausi jau del drauges situacijos, IV stadijos gerai diferencijuotas neuroendokrininis kasos navikas, metastazes kepenyse, diagnoze - per Kaledas. Tradicinio gydymo - JOKIO (nei chemo, nei svitinimo).

Vaziuoju siandien aplankyti - senokai nesimatem, ale tie lekimai lekimai, mazosios dantys ir slogos... Jos B sako, kad nakti buvo du kartus praradusi samone - pirma karta iskviete greitaja, sulasino kazkiek kazkokios gliukozes (nes tokiu komu jau turejo), po 3 val vel blogai. Per dienas guli lovoj - kaip pati sako, nes "kazkur dingo jegos", o kaip sako B - nes kojos tiek sutinusios, kad trukineja (cia citata).

Nesu medike, beveik nesidomiu sita liga (labai tikiu minciu materializacija), todel budama visiskai diletante klausiu labiau ismananciu - kuo be begalines meiles ir rupescio as dar galiu draugei padeti? Ko man tiketis? Jus tokios optimistes, bet ne roziniu akiniu siuo kartu noriu. JI del manes padarytu VISKA. Noriu zinoti, ka dar galiu padaryti del JOS. Ir kaip toliau planuoti savo laika - kiek jo dar turime kartu...
Atsakyti
Pelkiu Mone ,bet kokie paskui bus plaukuciai,visos cia pavydesim mirksiukas.gif Svarbiausiai dabar nusiraminti,susiimti i rankas ir persimusti su liga .Tu ja nugalesi,laikysim visos kumstukus 4u.gif .
Atsakyti
aciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 10 25, 11:40)
As kalbejau su viena nefrologe, tai ji pasake, kad nieko cia baisaus. Su tuo galima gyventi.

Man irgi yra cista ir akmenėlis inkste , nieko nesakė daryti.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2011 10 25, 10:29)
Man raudona spalva - pirmoje vietoje smile.gif bet nevengiu ir kitu. I darba tai labai patogu ir juodai ir rudai apsirengti. Violetine man su laidotuvem asocijuojasi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man dabar jau trys metai paraudonavimo periodas.Juodi gali būti tik džinsai, o juoda ir violetinė, tai fui.Dar prisiveisė plytos spalvos drabužių, nesuprantu, kaip tai įvyko.
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2011 10 25, 10:48)

O ar liepė šalinti? Ar šeip sugalvojai, kad reikia pasidomėti ir pasigąsdinti save?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 10 25, 21:57)
Man irgi yra cista ir akmenėlis inkste , nieko nesakė daryti.
Papildyta:
Man dabar jau trys metai paraudonavimo periodas.Juodi gali būti tik džinsai, o juoda ir violetinė, tai fui.Dar prisiveisė plytos spalvos drabužių, nesuprantu, kaip tai įvyko.
Papildyta:
O ar liepė šalinti? Ar šeip sugalvojai, kad reikia pasidomėti ir pasigąsdinti save?

Gabija, rimtas žmogus sakė, kad geriau pašalinti. Jei cista trūktų, tektų išoperuoti visą inkstą. Mano tikrai idelė, nepamenu matmenų. Kai kurios cistos pasislėpusios, tai jos nepavojingos, nes atviresnėje vietoje nuo traumos gali trūkti.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 10 26, 11:23)
Gabija, rimtas žmogus sakė, kad geriau pašalinti. Jei cista trūktų, tektų išoperuoti visą inkstą. Mano tikrai idelė, nepamenu matmenų. Kai kurios cistos pasislėpusios, tai jos nepavojingos, nes atviresnėje vietoje nuo traumos  gali trūkti.

Labas
Reikia nueiti pas urologą ir sužinosi visą teisybę.Padarys echoskopiją.Ir jei reikia šalinti žinosi tikrai.Kada paskutinį kartą rimtai tyreisi? Kodėl man taip atrodo, kad išklausai visas nuomones ir save gąsdini?
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 10 24, 21:29)
taip, tik teoriskai deja...
Buvau apziuroj, pridaviau markeri ir momografija. Apciupinejo mane ir nusprende kad auglys padidejes. Skambinti penktadieni ir jeigu padidejes tikriausiai chemo. Vel stosiu i plikiu gretas smile.gif Tarpkitko, ar yra cia plikiu? Ne? tai busiu pirma tarp tokiu pagirtu moteru biggrin.gif Juokauju zinoma, nors... jau zliumbiau kelis kartus... vel visu gaila verysad.gif
pradejau darba su profesionale psichologe. Idomu smile.gif

kaip man patinka mano pelkiu Monas wub.gif  biggrin.gif

Mone, o kur tavo liga įsikūrusi?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 10 26, 14:16)
Labas
Reikia nueiti pas urologą ir sužinosi visą teisybę.Padarys echoskopiją.Ir jei reikia šalinti žinosi tikrai.Kada paskutinį kartą rimtai tyreisi? Kodėl man taip atrodo, kad išklausai visas nuomones ir save gąsdini?

Gabija, aš nesigąsdinu. Man tik visi echoskopuotojai, o paskui gydytojai apie ją kalba. Tai ne cistele, o cista kaip reikalas. Paprastai rašo: masyvi ir skaičius. Ta cista man yra atrasta prieš 16 metų ir dar truputį ūgtelėjo. Dideles geriau naikinti, nes ji gali prišaukti bėdą.
Papildyta:
Beje, kur Ragnez su vertingomis mintimis iš knygos?
Atsakyti