Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(mazute2008 @ 2011 09 27, 14:43)
Man tai baisu jau , sveriu 48kg, rubai visi sukinejasi:( visi kas zino, kaltina ilga zindyma, bet nejau tai tikrai susije?...

turi sureguliuoti savo mityba. jei nepakankamai valgai - krenta svoris. tai nepriklauso nuo zindymo. o dar siulyciau labai rimtai pasitikrinti sveikata, ypac jei daug svorio nukrito per salyginai neilga laika 4u.gif
Atsakyti
o koks buvo tavo svoris iki neštumo?

maitinu du, trimetę ir devynių mėn, taip pat norėčiau numesti svorio ax.gif

šiaip man staigiai krisdavo svoris, kai atistatidavo ciklas po neštumo, gimdymo ir žindymo
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 09 28, 13:46)

šiaip man staigiai krisdavo svoris, kai atistatidavo ciklas po neštumo, gimdymo ir žindymo

Na man tai irgi krenta svoris labai.Ne staigiai,bet per ilga laika,jau 1m ir 4 men kaip maitinu,tai nzn tikslaus svorio,bet bus jau maziau nei pries nestuma.ir manau cia nuo zindymo taip
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 09 28, 13:46)

Iki nestumo sveriau 52 kg, bet as siaip esu smulki tai dbr kai sveriu 48 atrodau tikrai nekaip, ypatingai tragiskai atrodo kojos:( na bet as kazkaip nelabai imu i galva nes valgau tikrai normal ir dar daugiau nei priklauso, bet va aplinkiniams tas mano kudumas tai labai kazkas tokio... Tik manau, kad man per ta kuduma bando ikasti del zindymo.... Siaip man tik pagimdzius nukrito visi priaugti 16 kg, o dbr per metus dar kokie 4... Tik manau, kad labiau svorio kritima itakoja stresas...
Atsakyti
Ka vartojat kai skauda gerkle? Mes dabar abi kostim,tai mazutei paskyre gert Tonsilgon (geriamieji lasai) ir Prospan (sirupas).Gal ta pati galiu ir as gerti? Nors info lapeliuose raso,kad zindanciom "pasitarti su gydytoju,duomenu nera ir t.t.", o ant Prospan netgi "nerekomenduojama". Bet jei juos skiria kudikeliams,tai kodel turetu buti negalima zindant...
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 28, 22:06)
Ka vartojat kai skauda gerkle? Mes dabar abi kostim,tai mazutei paskyre gert Tonsilgon (geriamieji lasai) ir Prospan (sirupas).Gal ta pati galiu ir as gerti? Nors info lapeliuose raso,kad zindanciom "pasitarti su gydytoju,duomenu nera ir t.t.", o ant Prospan netgi "nerekomenduojama". Bet jei juos skiria kudikeliams,tai kodel turetu buti negalima zindant...

gerai skalauti su druska, pakramtyti biciu pikio , maziau vartoti gyv kilmes maisto, daugiau vaisiu , gerti vandens. As dar jei sergam namie visur palasinu eteriniu alieju , papjaustau cesnako 4u.gif
Atsakyti
Mazute2008, mano svoris irgi tik 48-50 kg. Bet panašiai buvo visada, tai nemanau, kad čia žindymas kaltas. O ką, blogai būti kūdai? Man tai kaip tik gerai blush2.gif Aišku, problema su drabužiais, nes E dydžio liemenėlės siuvamos dažniausiai tik labai storom ciocėm, ir viršutinius drabužius sunku įsigyti, nes jeigu geri per juosmenį - maži per krūtinę ir atvirkščiai, o kelnės ir sijonai tinka nebent iš vaikiškų skyrių. Bet vis tiek turėti paauglišką figūrą yra super geras dalykas thumbup.gif Netiki? Palik šeštadienį vaiką savo brangiausiajam, tegul pažaidžią tėvelį kelias valandas, o pati - į dailš neilgą sijonėlį, tik nepersistenk iki vulgarumo, nosį aukščiau, ir į miestą viena smile.gif Pamatysi - kvietėjus į pasimatymą teks vaikyti kaip įkyrias muses biggrin.gif

Pamparam, nuo gerklės skausmo tinka kakavos sviestas, šiltas pienas su medumi, jeigu nekelia šleikštulio, imbiero arbata su citrina ir medumi. Nuo kosulio - garstyčių kompresai. Vaikui - garstyčių grūdeliai į kojinaites.

O kaip jūs, merginos, ginatės nuo PMS ir kitų moterišku "malonumų"? Nakvišų aliejus, kiek žinau, slopina laktaciją, tai kas lieka? Kaip sau padėti?
Atsakyti
Na zinokit naturalus metodai nepadeda man sad.gif Kakavos sviestas isvis visiskai visiskai nieko - suvartojau visus nepamenu kiek turejau, ar 50 ar 100 g. ir visiskas nulis.. Skalauju i stikline vandens sauksteli druskos, sauksteli sodos - nepadeda. Geriu medetku arbata. Medaus daug ciulpiu. Na esu bandzius ir silta piena su medum. Na nieks nepadeda...
Man idomu ar tuos pacius vaistukus kuriuos paskyre mano mazutei galiu ir as gerti,nors info lapeliuose raso kaip ir visur..
Ar jus visos ir gydotes tik naturaliais budais..?
Atsakyti
Na, tikrai nežinau, kaip su vaistais, kurių galima vaikams. Jeigu rimčiau susergu, vartoju nebent Influcid. O šiaip stengiuosi gydytis natūraliais būdais. Gal ne visos su manimi sutiks, bet manau, kad labai prastai jaučiantis galima ir 50 g įkalti, prieš tai, aišku, pamaitinus vaiką.

O kaip inhaliacijos, garų vonelės? Irgi nepadeda?
Atsakyti
labas,
Mes naudojam Isla , jei tik pradeda kabinti gerkle, o jei rimciau tuomet Hexalize,
tuo paciu butinai skalaujam gerkle Salaviju nuoviru - kas dvi valandas ir darom inhaliacija pries miega (jodas, druska ir soda) plius po sauksteli pasidare misinio is visos sutarkuotos citrinos, imbiero ir medaus - pavartojam, kaitinam kojas druskoj ir issitepam Resorban tepalu, krutine, nugara , gerkle ir koju padus..ir daug arbatos su citrina...ir paprastai po truputi praeina:)

QUOTE(pamparam:) @ 2011 09 28, 23:53)
Na zinokit naturalus metodai nepadeda man sad.gif Kakavos sviestas isvis visiskai visiskai nieko - suvartojau visus nepamenu kiek turejau, ar 50 ar 100 g. ir visiskas nulis.. Skalauju i stikline vandens sauksteli druskos, sauksteli sodos - nepadeda. Geriu medetku arbata. Medaus daug ciulpiu. Na esu bandzius ir silta piena su medum. Na nieks nepadeda...
Man idomu ar tuos pacius vaistukus kuriuos paskyre mano mazutei galiu ir as gerti,nors info lapeliuose raso kaip ir visur..
Ar jus visos ir gydotes tik naturaliais budais..?

Atsakyti
Labas,

Mes irgi naudojam Isla pastiles, dar gerai is ryto tik atsikelus isgerti pora gurksniu pieno is saldytuvo, bet jau mums staigiai nuima skausma. Daugiau skalavimas su ramunelemis, su suriu vandeniu, pagargaliuojant ir isspjaunant.
Salaviju zindanciom nepatariama vartoti, jie stabdo laktacija. Juos gerai vartoti, kai jau nori nutraukti zindyma.
Kitoj temoj rase apie skalavima aliejumi, kad tinka net isisenejusiom gerkles problemom gydyti: naturalus gydymas

Del PMS, tai nelabai as ji jauciu. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Isla moss,jei apie tas tabletes,tai jos nepadeda. Inhaliaciju nesu bandziusi.Ten i verdanti puoda viska sudedi ir kvepuoji?
Atsakyti