QUOTE(wytaute69 @ 2011 09 19, 14:00)
ateinu ir as pasibedavoti....nu jau nusivyliau as tuo MP visiskai. Va dickiai, isejo i darzeli. Du pusdienius pabuvom, dvi savaites atsirgo. Dabar vis dar kosti. NOrs kankinausi su maitinimu virs dvieju metu.....Mazijo irgi, nu maitinu popinu ir ka, serga kartu su broliais. Jai 5 menesiai o jau 4 kartus sirgo....tikslaiu ir dabar dar vis serga.....
o del darzelio....vaiaki siaubingai prie manes prisirise....neimanoma....va siandien vel nuvedziau i darza tai palikau klykiancius. Nei valgo patys nei rengtis nori nieko...o jau bernai dideli. Valgyt tikrai patys gali.....
Kazin, ar cia tik nuo MP priklauso. Gal jei ne MP, tai sirgtu dar labiau. O siaip as maitinu tai tikrai ne del to, kad vaikai nesirgtu. Kai manoji pernai isejo i darzeli, tai baisu buvo. Jai buvo beveik 3 metai ir ji sirgo, tiesa, nesunkiai. Bet tuo tarpu super gerai nese virusa i namus, kur mazoji, taip pat maitinama MP, sirgo kas 2 sav ir sunkiau. Tai jau juokauju, kad darzelio virusais persirgo, siemet eis ir nesirgs

O del prisirisimo, sakau, gal pirmiems vaikams sunkiau

Mes lankem metus, taip ir nepriprato. Na, apsiprato truputi. Bet turejau su kudikiu ant ranku ir ja aprengti, ir pamaitinti, ir uzmigdyti salia, ir t.t.
QUOTE(wytaute69 @ 2011 09 20, 11:47)
na aukletoju nuomone reikia palikti vaikus ir iseiti. Geriau trumpiau, bet palikt vienus. Nors mano giliu isitikinimu geirau pabut kartu. Kitais metais to isitikinimo laikysiuos. O del darbu...as ir dabar negaliu skirt demesio pratinimui labai daug, nes mazoji ant ranku zyzia....uzmigt jai nesigauna ten prie triuksmo...laukas issprestu daug problemu. Ir vaikai butu uzsieme ir as su mazaja galeciau but kazkur netoliese....na bet reikai gi ugdyt vaikus

kam tas laukas. Ai zodziu. Manau tiesiog nesutapo mano ir darzelio politika. Man nepatiko, todel ir vaikams nepatiko. O del isgasdinimo tai manau taip. Mano vaiaki nemegsta kai juos tempai kazkur kazkas. Megsta patys. O buvo nutempti valgyt. Na graziai ten aisku, bet gal primygtiniau liepe sest ar ka. Seimininkele tokia senoviniu paziuru, girdejau kad vienam vaikui sake - visi juoksis is taves jei nevalgysi. Gal ir maniskiams ta pati pasake ar ka panasaus, nes vienas tai kategoriskai atsisako valgyt pats dabar. Beje, ant duru kabo didziausias plakatas - NE PATYCIOMS, dar ten visokiu graziu zodziu kabo. O seimininkele skatina vaikus juoktis jei kuriam nesiseka

nezinau...mano visas kunas ir visa siela piestu stojosi ten....tai nenuostabu kad ir vaikai nenorejo buti....
Del aukletoju. Aciu D, siemet kita ir panasu, kad normali

Nes pernai tiek gasdinimu ir gedinimu prisiklausiau, kad vaje vaje

Liudniausia, kad kitiems tevams gerai, svarbiausia, kad pavalges ir dainele kokia ismoko, o kaip emociskai jauciasi, tai nelabai ir domisi

Ir pas mus ta pati politika, kad atejai ir palieki. Tai mazoji siemet isejo, tai pabuvau grupeje gal 15 min, apziurejom zaisliukus ir nuejo zaisti susidomejus. Atsisveikinau ir isejau, nei asareles iki siol, o va vyresnioji verke labai. Toks jausmas, kad didesniems sunkiau priprasti.