QUOTE(bim-bam @ 2011 12 29, 23:15)
maniskis jau nebevalgo Mp. savaime gavosi, pats sako, kad as jau didelis, pienuko nebevalgau. nei as jo ikalbinejau, nei ka. tiesiog nustojo prasyt, nebeuzsimindavo ir tiek. nors pieno dar yra ir neatmetu galimybes, kad jei kokia liga (tfu tfu tfu) ar kas, kad gal ir paprasytu vel. bet dabar nebepraso, nebereikia jam sake. na nebereikia, tai nebereikia
svarbiausia, kad be jokio streso vaikui, be jokiu spaudimu ir pan. nors man paciai tai dar keista, pamirsus esu, jog nebemaitinu
maitinau iki beveik 2 metuku ir 7 menesiu. atrode, kad didelis jau, bet kai pagalvoji, tai dar nera didelis jau toks 
Papildyta:
nors nebemaitinu, vis tiek noris vis sugrizt i sita tema paskaitinet

Papildyta:
nors nebemaitinu, vis tiek noris vis sugrizt i sita tema paskaitinet

Kaip saunu:) o mes vis dar su pieniuku draugaujam, nezinau gerai ar blogai tai, bet zinokit nelabai as savim didziuojuosi, kad vis dar zindau savo sunu...Manau, kad cia jau mano, o ne vaiko problema, paprasciausiai galvoju, kad neturiu ryzto, o dbr jau ir sveikatos, kad viska nutraukti... is tikruju mes daznai sergam, manau dar ir tai itakoja, kad sunus net nerodo jokiu pozymiu, kad butu galima tartis, deretis...reikia ir viskas, o ypatingai pries miega ir nakty...Plius dar turi pusbroly 1,5 metu, kuris dar zinda, o mes daznai susimatom, tai jis tik pamato jį zindant, reikia ir jam...Anei motais, kad jis didesnis, nori buti mazas ir viskas...Siandien einam pas homeopata ir nezinau, sakyti, kad maitinu ar ne, nes man jau paciai kazkaip nesmagu... jau kuris laikas visiems sakau, kad nemaitinu nes manau, kad tikrai pasukiotu jei suzinotu, kad vis dar...
Lenkiu galva pries mamas, kurios zindo vyresnius ir joms tai malonu, man tikrai jau jokio malonumo, darau tik del vaiko nes vis galvoju, kad jam dar reikia...o gal tik man taip atrodo, tik nesugebu buti kategoriska ir grieztesne tuo klausimu...