QUOTE(mazute2008 @ 2012 01 03, 16:39)
Kaip saunu:) o mes vis dar su pieniuku draugaujam, nezinau gerai ar blogai tai, bet zinokit nelabai as savim didziuojuosi, kad vis dar zindau savo sunu...Manau, kad cia jau mano, o ne vaiko problema, paprasciausiai galvoju, kad neturiu ryzto, o dbr jau ir sveikatos, kad viska nutraukti... is tikruju mes daznai sergam, manau dar ir tai itakoja, kad sunus net nerodo jokiu pozymiu, kad butu galima tartis, deretis...reikia ir viskas, o ypatingai pries miega ir nakty...Plius dar turi pusbroly 1,5 metu, kuris dar zinda, o mes daznai susimatom, tai jis tik pamato jį zindant, reikia ir jam...Anei motais, kad jis didesnis, nori buti mazas ir viskas...Siandien einam pas homeopata ir nezinau, sakyti, kad maitinu ar ne, nes man jau paciai kazkaip nesmagu... jau kuris laikas visiems sakau, kad nemaitinu nes manau, kad tikrai pasukiotu jei suzinotu, kad vis dar...
Lenkiu galva pries mamas, kurios zindo vyresnius ir joms tai malonu, man tikrai jau jokio malonumo, darau tik del vaiko nes vis galvoju, kad jam dar reikia...o gal tik man taip atrodo, tik nesugebu buti kategoriska ir grieztesne tuo klausimu...
Dėl nakties turbūt nieko negalėčiau patarti, tačiau dieną kai prašo, visada pagalvok - kodėl. Nes kartais jie žindo kai nori valgyt, kartais kai yra pavargę, kartais, kad nuobodu, kartais - nori prisiglausti ar tiesiog kartu pabūt. Reikia organizuoti dieną taip, kad tų "krizių" kai užsinori jis pienuko būtų mažiau. Gal sugalvokit daugiau bendros veiklos, na didelių vaikų veiklos tsakant, kad jaustu tą malonumą - būti dideliu

. O dėl gydytojų ir aplinkinių - tai nebūtina jiems žinoti, kad dar maitini

. Dažniausia tai ir nebeklaus niekas, nes nieks net nepagalvos, kad dar žindo

. Ir dar, jeigu atsigręžt atgal - na vis gi ar rėčiau prašo pieno? Ar tas pat kaip prieš metus?
Aš taip pat dar mažyę maitinu, o ji tavo berniuko amžiaus, plius dar ir jaunesnį broliuką, tai puikiai tave suprantu, laikykis