QUOTE(Aronia @ 2012 01 05, 15:15)
Tas pieno riebumas tai man mistika

Ar MP riebuma kada nors kas tyre?
Mano kudikis priaugdavo palyginus nedaug svorio, 500-700 gramu per menesi. Pediatre sake, kad pieno truksta. Ginekologe - kad gal pienas neriebus, o jis anot jos priklauso nuo moters fiziologijos, medziagu apykaitos ir pan.
Bet dabar, kai vaikas paaugo, ir matau kaip jis valgo normalu maista, tai galiu pasakyti, kad jis paprasciausias nevalgiukas. Nelabai geras apetitas, nedaug valgo. Matyt, ir kudikiu budamas, MP valgydamas, nepersivalgydavo. Uztat ir svoris augo ne po kilograma per menesi. Bet vis tik normos ribose. Tai gerai, kad iki galo nepatikejau tuo paaiskinimu, kad MP truksta.
Man apskritai nebesinori eiti pas gydytojus, kurie nedideli svorio prieaugi suvercia pieno trukumui. Gyvenu salyje, kurioje i maitinima krutimi ziurima tikrai palankiau nei Lietuvoje, kur niekada moterys nebudavo po gimdymo ilgam atskiriamos nuo kudikiu, verciamos maitinti pagal grafika ir t.t., bet vis tiek nuolat isgirstu is gydytoju, kad turbut sunelis mazai priauga, nes pieno pas mane truksta. Vienas protinguolis net pareiske, kad visoms moterims nuo 4 menesio sumazeja pieno

O jei itikinu, kad pieno tikrai netruksta, aiskina, kad turbut mazius neistraukia pakankamai. Tada turiu aiskinti, kaip jis valgydamas net springsta
QUOTE(giedregie @ 2012 01 05, 16:35)
labas mamos,
labai reik patarimo...
mum jau metukai, puikiai valgo normalu maista diena, o MP nori einant miegoti, viena karta nakti ir ryte vos pabudus. pieno daug, mazoji neblogai atsigeria, net paciapsedama

bet suslubavo mano sveikata (baigiu plaucius iskoseti)... ir jei su visokiom arbatom ir homeopatiniais vaistais iki sestadienio nepageres gydytoja skirs antibiotiku ir ate musu pieno fabrikui

gydytoja sako, kad jau vaiks didelis, tik zaidimas labiau tas maitinimas, kad uzteks nakti vandens...
ka daryt? gal temt su tom zolelem, kol nenumirsiu?

gert antibiotikus, o vaikui misinuka (tik kazi ar ji juos gers, nes uzpilamu kosiu nevalge ne per kur)?
maitinti zadejau iki kol pati atsisakys
labai aciu uz nuomones ir atsakymus
Tikrai yra antibiotiku, kuriuos galima vartoti maitinant. Pati vartojau, nes baisine danties infekcija neseniai apturejau. Tiesiog stengdavausi nemaitinti pora valandu po to, kai ju isgerdavau. O jums is viso problemu neturetu buti, jei dukryte dienos metu nevalgo MP