Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Atleiskit cia telefonas durnai raso:) speneliai itruke abu.o multimam kompresai nepadeda. Kitos taros ji tikrai neims,per didele. Tad ka daryti,sakot dar bepanten isbandyt?ant kiekvieno spenelio po skausminga guzeli
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 15, 10:53)
Atleiskit cia telefonas durnai raso:) speneliai itruke abu.o multimam kompresai nepadeda. Kitos taros ji tikrai neims,per didele. Tad ka daryti,sakot dar bepanten isbandyt?ant kiekvieno spenelio po skausminga guzeli

Man irgi buvo šašas ant vieno spenelio, tai as uztepdavau saltalankio aliejumi, jis gana greit zaizdas uzgydo. Bet jo uztepus, vaikui tokio spenelio negalima duoti. Uztepdavau tuoj po maitinimo, na bet tada as maitinau is tos kruties tik karta per para. Jei maitini dazniau, tai nezinau ar tau tiks, nes, kaip minejau, butu gerai, kad vaikas to saltalankio neprisiragautu.
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2012 01 15, 12:15)
Man irgi buvo šašas ant vieno spenelio, tai as uztepdavau saltalankio aliejumi, jis gana greit zaizdas uzgydo. Bet jo uztepus, vaikui tokio spenelio negalima duoti. Uztepdavau tuoj po maitinimo, na bet tada as maitinau is tos kruties tik karta per para. Jei maitini dazniau, tai nezinau ar tau tiks, nes, kaip minejau, butu gerai, kad vaikas to saltalankio neprisiragautu.

O kodel negalima?as jau tepiau saltalankiu ir jai daviau aisku nepadejo.nes dabar kabejo ant paapu del ligos ir streso istisai.namie. taip nebuna.bet siandie jau geriau jai,nebekaba kiaurai,tai gal viskas geres
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 15, 12:27)
O kodel negalima?as jau tepiau saltalankiu ir jai daviau aisku nepadejo.nes dabar kabejo ant paapu del ligos ir streso istisai.namie. taip nebuna.bet siandie jau geriau jai,nebekaba kiaurai,tai gal viskas geres

Na, nenusinuodys vaikas nuo saltalankio aliejaus. Bet jeigu labai mazas kudikis, tai geriau nereikia pasaliniu produktu.
Viena karta patepus niekas neuzgis. Skausmo jis irgi nenuima. Reguliariai tepdama, as uzsigydziau krutis mazdaug per savaite. Saltalankis zaizdoms gerai. Nes visokie Bepanthenai man nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 15, 13:27)

o man kažkada nepadėjo nei šaltalankis,nei bepantenas visai,padėjo tik toks specialus gaminamas "Volkovo"tepalas,dar sako geras Avent kremas speneliams,bet aš nebandžius
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2012 01 15, 16:28)
Na, nenusinuodys vaikas nuo saltalankio aliejaus. Bet jeigu labai mazas kudikis, tai geriau nereikia pasaliniu produktu.
Viena karta patepus niekas neuzgis. Skausmo jis irgi nenuima. Reguliariai tepdama, as uzsigydziau krutis mazdaug per savaite. Saltalankis zaizdoms gerai. Nes visokie Bepanthenai man nepadejo.

Ne,jai 1m 8men.tiesiog man pirma karta taip nutiko.vadinasi tokiu atveju iseiciu kaip ir nera.jei butu kabojus kiaura diena dar ir siandien,buciau isprotejus,nes atimti tokioj situacijoj buvo neimanoma.bet va taip sutapo kad jau nebereikia jai:)
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 15, 08:53)
ant kiekvieno spenelio po skausminga guzeli

Tai nera itrukimai? Guzeliai? g.gif
Atsakyti
[quote=giedregie,2012 01 05, 17:04]
Jei naturali medicina jau nebepadeda, butinai gydytis (jei reikia ir antibiotikais). Svarbu perspeti medikus, kad esi zindyve. Dauguma antibiotiku kuo puikiausiai suderinami su zindymu.
(jei reiks issamios info apie konkrecius vaistukus - parasyk pavadinima, rasim info 4u.gif ). Sveikatytes 4u.gif
[/quote]

aciu, ziuresim ka gydytoja ryt pasakys ir ka skirs smile.gif ateisiu cia papasaskoti ax.gif
[/quote]
kAI VAIKUI BUVO BEVEIK PUSANTRŲ, GULĖJAU LIGONINĖJE, LEIDO ANTIBIOTIKUS. GYDYTOJAS SAKĖ, KAD ŽALA IŠ ANTIBIOTIKŲ YRA GEROKAI MAŽESNĖ UŽ MP NAUDĄ VAIKUI. BUVAU GYDOMA ANTIBIOTIKAIS, O MP VAIKUI PARVEŽDAVO
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2012 01 15, 19:58)
Tai nera itrukimai?  Guzeliai?  g.gif

itrukimai, zaizdeles, sasiukai.. zodziu nugrauze
Atsakyti
isitaisiau ir as guza doh.gif keista, su situo vaiku man nuolat krutine guzuojasi. Jauciu pripainioju maitinimus ir is tos pacios kruties pamaitinu du kartus. Tada kita ir "uzsidega" doh.gif Su dvyniais tokiu problemu nebuvo biggrin.gif
Reik eit susitvarkyt kazkaip....nes vaikas traukia traukia nuo vakar vakaro ir vistiek guzas yr... verysad.gif
Atsakyti
prasedejau pusvalandi vonioj. Puliai is papulio eina....su pientraukiu traukiu jau taip smarkiai ir tai vos vos iseina...vaikas niekaip nebut istraukes. Nesuprantu kaip as cia taip...pirma kart gyvenime man sitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 16, 22:09)
prasedejau pusvalandi vonioj. Puliai is papulio eina....su pientraukiu traukiu jau taip smarkiai ir tai vos vos iseina...vaikas niekaip nebut istraukes. Nesuprantu kaip as cia taip...pirma kart gyvenime man sitaip  doh.gif

vajetau unsure.gif nieko negaliu patart,man taip nėra buvę tfu tfu tfu
Atsakyti