QUOTE(astra1 @ 2011 08 02, 17:04)
Sveikos
Norėjau atsiliepimų mamyčių, kurios dar žindo vaikutį ir veda į darželį. Ar jūsų vaikučiai užmigt darželyje patys išmoko (na, kurie užmigdavo prie krūties), ar namie jau buvote išmokę? Man tai jau baisu darosi, už mėnesio į darželį, o panelė visada užmiega tik prie krūties, o ir šiaip dieną dar dažnai jai reikia, po miego ilgai žinda. Visi bandymai nujunkyti baigėsi siaubingom isterijom, tai širdis neatlaikė ir toliau žindau. Man tai nesunku, galėčiau žindyt kiek ji norės, bet jaučiu, kad padariau vaikui meškos paslaugą, kad neišmokiau pačios užmigt. Darželyje jaučiu bus didžiulis stresas jai, jaučiu tikrai pati neužmigs, jau susiformavęs įprotis. Tai nežinau, ką man dabar daryt, ar paleist viską tekėt sava vaga, ar vis tik imtis kokių drastišku priemonių.
O ir šiaip nebūna, kad vaikai darželyje papuko pasigenda? Nenorėčiau, kad auklėtojos sužinotų apie žindymą, nes žinote, kokia mūsų visuomenės nuomonė šiuo klausimu.
Dėkui, kas atsakysite

O ir šiaip nebūna, kad vaikai darželyje papuko pasigenda? Nenorėčiau, kad auklėtojos sužinotų apie žindymą, nes žinote, kokia mūsų visuomenės nuomonė šiuo klausimu.
Dėkui, kas atsakysite

Sveiki, aš taip pat labai bijojau, nes išėjau į darbą, bet mano vaikučiui lengviau, ji su močiute, bet anksčiau be MP neužmigdavo, labai nustebau, pati užmigo, sakė truputi pašniurpščiojo ir užmigo, tai, manau ir jūsų vaikutis pats užmigs, gal mes neįvertiname vaiku, jie puikiai sugeba prisitaikyti, sėkmės, manau, viskas bus gerai.