Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

QUOTE(lely @ 2007 01 16, 17:33)
visa laime pa smane is tu visu draugiu tik viena ant ruzavu pasinesus:)

tai tada turesi is ko kraiteli pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai, mamytės, pasidalinkite patirtimi kur perkate "normalius" drabužėlius Kaune. Turiu omenyje pasidalinkite adresais....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 16, 16:54)
tai tada turesi is ko kraiteli pasiimti  biggrin.gif

na bsu kraitelis nemazas, tuo labaiu kad lyg ir mergaite nesioju, bet cia dar nepatvirtintais duomenimis biggrin.gif
Atsakyti
Naujagimiui pirkom tik naujus rūbelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 29, 21:47)
as irgi manau, kad ir ateityje savo klecka rengsiu devetais drabuziais, nes greitai isauga, o nauju tiek daug nepripirksi juk, o is devetu galima tokiu grozybiu pririnkti  thumbup.gif , juk isskalbi, islygini ir liuks  bigsmile.gif

laukiames pirmagimio, tai as irgi prisipirkau rubeliu is padevetu rubu parduotuves, kokybe puiki, kiti net nevilkti ne karto, o audinys minkstutis, nera ko lyginti su ale kinietiskais. visi firminiai rubeliai ir dar NIke tapkutes radau po 1 Lt, tokias su guminiais padukais, specialiai kai tik vaikscioti pradeda smile.gif . aisku, kiekvieno reikalas is kur pirkti, bet as tai nieko blogo nematau tame, prisipirkau uz 100 Lt didziausius 2 maisus rubeliu:). ax.gif isskalbiau, islyginau ir viskas puiku:), ir tikrai ne del finansiniu problemu is ten pirkau, o del kokybes ir pasirinkimo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltara: 15 vasario 2007 - 11:41
QUOTE(eros @ 2006 03 09, 13:42)
Sveikos  nestuke.gif

Noriu paklaust jusu, kur jus pirksite naujagimiams rubeliu ? As paziurejau kainas turguje ir parduotuveje, tai pvz. vien tik marskinukai parduotuveje kainuoja 20 lt., o turguje marskinukai+kepuryte+pirstinaites+kojinaites+sliaustinukas kainuoja 24 lt. O kokybe ir ten atrodo gera ir ten.
Tai net nezinau kur cia reiks geriau pirkti rubelius  g.gif

rasau pirma karta;) as dar tik laukiuose, bet kazkada berods viename is siu forumu perskaiciau apie devetu drabuziu parduotuve pasilaiciuose, kur buna ir nauju prekiu tiek vaikams, tiek busimoms mamoms, gal kas zinot ir galetumet patikslinti.del devetu man kazkaip neramu, juk rubui pereina ir dalis auros, energijos, o ji gali buti ir teigiama ir neigiama, todel kudikiams turbut visgi pirkti visiskai naujus rubelius
Atsakyti
Ir turguj, ir parduotuvėj visokios kokybės pasitaiko. Vienintelis trūkumas truguj - šliaužtukai neužsegami per klyną ir kiekvieną kartą sauskelnes keičiant juos reikia numauti/užmauti. Žudantis reikalas doh.gif

Tiesa, labai daug gražių naujų ir dėvėtų rūbelių galima rasti Supermamos skelbimuose. Ypač patiems mažiausiams nuo 0 iki 12 mėn. Ir kainos tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 20 vasario 2007 - 09:37
jus man paaiskinkit, kaip kudikis, nekaltas vaikas, gali tureti bloga aura? didesnes nesamones negirdejus.....
Atsakyti
Aš manau, kad kai jau pradėsiu rinktis savo mažiui daiktelius, tai tikrai užsuksiu ir į dėvėtų rūbų parduotuves, nes vaikiukui vos kelis kartus spėjam uždėti rūbelį, išskalbus, išlyginus juos, jie kaip nauji atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 03 04, 16:48)
Aš manau, kad kai jau pradėsiu rinktis savo mažiui daiktelius, tai tikrai užsuksiu ir į dėvėtų rūbų parduotuves, nes vaikiukui vos kelis kartus spėjam uždėti rūbelį, išskalbus, išlyginus juos, jie kaip nauji atrodo wub.gif

tikrai taip, pamatysit kaip vaikas greitai isauga drabuzelius, net gaila, nes tik kelis kartus uzsidejo ir jau nebetinka, del to patarciau labai daug drabuzeliu neprisipirkti paciai pradziai
Atsakyti
QUOTE(Deiman @ 2007 03 03, 19:14)
jus man paaiskinkit, kaip kudikis, nekaltas vaikas, gali tureti bloga aura? didesnes nesamones negirdejus.....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man irgi šitas klausimas neduoda ramybės g.gif
Atsakyti
Neturiu as nieko pries devetus rubelius... ax.gif as pvz kai kuriuos pirkau is SM skelbimu lentos, ten tikrai galima rasti tvarkingu rubeliu, nauju. Tokiu grozybiu prisigraibsciau wub.gif is tikruju paskui nors nebus taip gaila zuret, kaip lialius isauga rubelius, o sutaupyta pinigeli galima skirti lialiaus garderobo atnaujinimui ax.gif aisku as nekalbu apie apatinius marskinukui, bodziukus... Bet kas liecia visa kita, as visom eturiom uz!!! thumbup.gif
Atsakyti