nu persistengti su tais rubeliais tai jau tikrai nereikai, juk taip greitai tie leliukai isauga juos, mano drauge tiek rubu buvo pripirkus, kad visu net uzdeti nespejo
as tai manau kad ju ieskosiu visur po biski
o siaip turiu 3 drauges kurios nesenai pagimde, tai is ju dideli kraiteli gausiu, tik va nzn kas pas mane bus ar berniukas ar mergyte, nes pas visas 3 mergytes
QUOTE(lely @ 2007 01 09, 18:54)
nu persistengti su tais rubeliais tai jau tikrai nereikai, juk taip greitai tie leliukai isauga juos, mano drauge tiek rubu buvo pripirkus, kad visu net uzdeti nespejo
as tai manau kad ju ieskosiu visur po biski
o siaip turiu 3 drauges kurios nesenai pagimde, tai is ju dideli kraiteli gausiu, tik va nzn kas pas mane bus ar berniukas ar mergyte, nes pas visas 3 mergytes 
labai gerai, kai yra kas apdovanoja. Nors pas mane buvo berniukas, o pas draugę mergytė, leliukiškus mergytės drabužėlius mano bernužėlis sėkmingai nešiojo. Nebuvoo jie tokie itin mergiatiški, labiau tiesiog vaikiški
QUOTE(Isila @ 2007 01 10, 22:56)
labai gerai, kai yra kas apdovanoja. Nors pas mane buvo berniukas, o pas draugę mergytė, leliukiškus mergytės drabužėlius mano bernužėlis sėkmingai nešiojo. Nebuvoo jie tokie itin mergiatiški, labiau tiesiog vaikiški 
tai jai jau pas mane sunelis bus tai manau is tu draugiu rubeliu irgi rasiu ka panaudoti
QUOTE(lely @ 2007 01 12, 14:00)
tai jai jau pas mane sunelis bus tai manau is tu draugiu rubeliu irgi rasiu ka panaudoti 
jei nebus visi ruzavi
Mano vyras griztai man neleido pirkti rubeliu is antru ranku..sake, kol leliui nebus metuku, pirks tik naujus. labai jis jau rupinasi musu sveikata..taciau neseniai suzinojau,kad turesim ne viena o du, tad kai pagalvoju apie islaidas, manau kad teks vyrui kartais pameluot is kur isigijau
aš manau, taip pat užsuksiu į "antrų rankų" parduotuves, nes ten tikrai galima rasti labai gražių ir kokybiškų rūbeliu
o gal zinot Kaune geras ''antru ranku'' parduotuves?
Na, aš vaikams apatinius rūbelius perku tik naujus (bodžiukai, pėdkelnės, triusikėliai) arba iš draugių susirankioju. Bet nematau jokios bėdos savo vyresnėms džinsus, sijonus ar megztinius susimedžioti skudurynuose. Vaikų striukių tai turbūt 3/4 "antrose rankose" pirktų
Neseniai radau savo būsimam žmogučiui labai mielą ir beveik naują lauko kombinezoną.
Aš tik visada įdėmiai pažiūriu etiketes. Rūbas turi būti lengvai plaunamas, be apribojimų. Nes juk skudurynuose jie visi dezinfekuoti kažkokia baisia chemija.
Neseniai radau savo būsimam žmogučiui labai mielą ir beveik naują lauko kombinezoną.
Aš tik visada įdėmiai pažiūriu etiketes. Rūbas turi būti lengvai plaunamas, be apribojimų. Nes juk skudurynuose jie visi dezinfekuoti kažkokia baisia chemija.
Sveikos.As laukiuosi.Tai galiu pasakyti tik tiek.Kai dar nebuvau niescia tai turejau drauge su naujagyme.Tai megdavau uzeiti i skuduryna pasiziureti sau darbiniu drabuziu.Ta visa laika apziuredavau vaikiskus drabuzelius ir labai daznai tekdavo prisipirkti ivairiausiu rubeliu po 0,50 ct.Ir kombinzoniukai,bodziukai,maikytes,megstukai.Tai po to ateidavau pas drauge ir jai iteikdavau visa poka drabuzeliu ji buvo netekusi zado.Drabuzeliai buvo geraiusios kokybes.Ji labai nustebo kad as randu tokiu prekiu.Ten kur as apsiperku tai trjos parduotuves vienoje vietoje.
Tai va as savo lelkai pirksiu daugiausiai is devetu drabuziu parduotuviu.Bet jai busiu turguja ir pamatysiu graziu mano lelei reikalinga dalyka neatsisakysiu nupirkti.As ne is tu kurios vargses bet tikrai neketinu savo vaikui vienam menesiui pirkti brangiu drabuziu.Nes uzaugs ir vsio.Kur reiks kisti.Skudurynu drabuzeliai daug naturalesnios medziagos nes pas mus Lietuvoje.Tai tvirtinu visu 100%.
Tai va as savo lelkai pirksiu daugiausiai is devetu drabuziu parduotuviu.Bet jai busiu turguja ir pamatysiu graziu mano lelei reikalinga dalyka neatsisakysiu nupirkti.As ne is tu kurios vargses bet tikrai neketinu savo vaikui vienam menesiui pirkti brangiu drabuziu.Nes uzaugs ir vsio.Kur reiks kisti.Skudurynu drabuzeliai daug naturalesnios medziagos nes pas mus Lietuvoje.Tai tvirtinu visu 100%.
QUOTE(JurSan @ 2007 01 14, 11:44)
visa laika apziuredavau vaikiskus drabuzelius ir labai daznai tekdavo prisipirkti ivairiausiu rubeliu po 0,50 ct.Ir kombinzoniukai,bodziukai,maikytes,megstukai.Tai po to ateidavau pas drauge ir jai iteikdavau visa poka drabuzeliu ji buvo netekusi zado.Drabuzeliai buvo geraiusios kokybes.Ji labai nustebo kad as randu tokiu prekiu.Ten kur as apsiperku tai trjos parduotuves vienoje vietoje.
:
:
būtent, kad nusipirkęs skuduryne, žinai, kad tas drabužėlis jau nebeišsitampys,liks tos pačios spalvos. Mažiukų drabužėliai tepasi ne nuo jų pačių, o nuo mūsų lietimosi.
Kai kažkada pirkau vienam prekybos centre šliaužtinuką, jis "augo" kartu su mano vaiku kelis mėnesius. Deja, ne tik ilgyn, bet ir platyn, kol pasidarė maišas. Naujų pėdkelnių nespėju siūti pirštų, su padėvėtomis tokių problemų nea
Suprantu, kad daugumai musu busimu ir esamu mamyciu norisi, kad vaikutis turetu daug ivairiausiu rubeliu, as taip pat noriu savo leliai ivairiu graziu rubeliu turet,taciau aplenkiu devetu rubu parduotuves ir perku naujus, nes esu vis delto tos nuomones, kad naujagimi reikia, aisku, pagal galimybes rengti naujais rubeliais, nes tik gimes vaikutis dar neturi imuniteto infekcijoms, bakterijoms ir juo labiau ivairiems chemikalams, o visi rubeliai is antru ranku yra jais apdorojami...Tai kad isskalbus dingsta tas nemalonus kvapas, negarantuoja, kad audinyje chemikalu neliko, tad as manau, kad saugiau pradziai, kol vaikucio organizmas jau taps atsparesnis, pirkti naujus rubelius, o nuo puses metuku ar metuku bandyti rengti devetais... vis delto as manau, kad geriau tureti maziau ir dazniau issisklabti nei nerimauti del kalno nors ir labai graziu, taciau nezinia ar saugiu rubeliu.Na bet cia kiekviena renkasi pagal save.
ir netiesa, kad parduotuvese dauguma sliauztuku po 30lt kainuoja, pati jau vaiksciojau ir po tuos cipolinus, kotrynas ir paieskojus galima rast sliauztuku po 12, 15lt
be to buna gi ivairios akcijos...
sekmes apsipirkinejant
ir netiesa, kad parduotuvese dauguma sliauztuku po 30lt kainuoja, pati jau vaiksciojau ir po tuos cipolinus, kotrynas ir paieskojus galima rast sliauztuku po 12, 15lt
sekmes apsipirkinejant
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 12, 15:02)
jei nebus visi ruzavi
mano drauges turi dvi mergaites, tai beveik nieko negaliu pasinaudoti, nes kaip isprotejusios abidvi pirko ruzavus drabuzelius 
visa laime pa smane is tu visu draugiu tik viena ant ruzavu pasinesus:)