As tai irgi nieko neturiu pries devetus drabuzelius. Tik nemanau, kad reiketu pirkti apatinius, tuos geriau jau naujus.
Aš tai savo pirmagimiui iš ligoninės parsivežti supirkau visą komplektą naujų iš parduotuvės..
O kitus pirkau tik iš padėvėtų (rasdavau visai naujų, net su kainom). Ir ką jūs manot- tas naujutėlaitis brangusis kostiumėlis jau po pirmo skalbimo prarado savo žavesį, po antro- nubėgo siūlė ties knopkyte.
O tie padėveti atlaikė visus skalbimus ir išliko nepakitę...
Aš iš patirties sakau, kad rubai iš padėvėtų rūbų parduotuvių tikrai yra daug kokybiškesni.
Aišku, gal kitoms mamytėms nesinori ten pirkti, bet kurios nejaučia antipatijos "dėvėtukėms"- pirkit drąsiai.
Leliukai greit auga ir neskaudės širdies, kad už šliaužtus mokėjot 5 Lt ir tik viena karta spėjot aprengti...
Aš iš patirties sakau, kad rubai iš padėvėtų rūbų parduotuvių tikrai yra daug kokybiškesni.
as irgi nieko pries devetus. Jauciu savo pupai pirksiu is ebey`aus maisa rubu. Ten toookiu grozybiu prisiiurejau, o ir kaina galima padoria rast
QUOTE(dije @ 2007 03 22, 11:32)
Visiškai sutinku
Sveikos,
kaip jau Kraitelio temoj uzklausiau -gal galit pasakyt kur Vilniuj yra second hand parduotuviu, kuriose yra leliukams rubeliu-girdejau, kad buna net su etiketem-nauju, pvz. Next firmu ar kitu?
Kiek kur ieskojau-tik didesniems vaikams arba labai jau nunesioti ;(
Is anksto aciu
kaip jau Kraitelio temoj uzklausiau -gal galit pasakyt kur Vilniuj yra second hand parduotuviu, kuriose yra leliukams rubeliu-girdejau, kad buna net su etiketem-nauju, pvz. Next firmu ar kitu?
Is anksto aciu
Tai juk tie dėvėti rūbeliai yra veik tas pats, kai kiti perleidžia savo vaikelio drabužėlius. Nematau skirtumo. Juk ir skalbiam juos, ir lyginame...
QUOTE(Vardaite @ 2007 04 19, 16:27)
Sveikos,
Is anksto aciu
Is anksto aciu
aš tai vileikoj radau super skudurėlių. pirmiausia nuvariau į korlėjos firminę parduotuvę, tai už nieką paklojau stolniką
Aciu uz info!
Kaip tik galvojau vaziuoti i Korleja pasiziureti -tuo paciu ir aplink pasivaiksciosiu
Kaip tik galvojau vaziuoti i Korleja pasiziureti -tuo paciu ir aplink pasivaiksciosiu
aha, paskui papasakok ar radai ir ar ką gero radai
aš irgi nieko prieš second hand rūbelius, nors apatinius pirkau visus naujus, bet turiu pora viršutiniu ir iš tų padevėtų, nes naujų kainos parduotuvėje tai
nu va,as uzpirkau rubeliu visur,tik ne skuduryne
ir matyt be reikalo,reiks lekti apsiziureti butinai
sutaupyti litukai kisenes neisples,nes parduotuvese kainos nerealios.
Pas mane visi visi rubai is antruju ranku.
Daly pirkau is vadinamo skuduryno, nemazai is SM mamyciu.
Visus rubelius isskalbiau po du kartus: pirma karta ariel, kita - specialiais miltukais. Bodziukus irgi is vadinamu skudurynu pirkau, tik visus emiau baltus, pirma karta isvirinau su ariel, antra - perskalbiau su special miltukais poto islyginau kruopsciai. Visi baltut baltuteliai, miela ziureti.
Pamenu, kaip uz pirmaji kalna bodziuku sumokejau 20LT, parduotuvej uz ta suma net dvieju bodziuku nenupirkciau. Manau, kad man tu pinigeliu reikes svarbesniems dalykams nei naujiems rubams. Gi vaikai juos taip greit isauga, beto kokybe naujuju siaubinga arba turi moketi daug daug pinigeliu, o skuduryne sumoki kelis litus uz tikrai kokybiska gaminy