Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

As tai irgi nieko neturiu pries devetus drabuzelius. Tik nemanau, kad reiketu pirkti apatinius, tuos geriau jau naujus.
Atsakyti
Aš tai savo pirmagimiui iš ligoninės parsivežti supirkau visą komplektą naujų iš parduotuvės.. smile.gif O kitus pirkau tik iš padėvėtų (rasdavau visai naujų, net su kainom). Ir ką jūs manot- tas naujutėlaitis brangusis kostiumėlis jau po pirmo skalbimo prarado savo žavesį, po antro- nubėgo siūlė ties knopkyte. verysad.gif O tie padėveti atlaikė visus skalbimus ir išliko nepakitę... thumbup.gif
Aš iš patirties sakau, kad rubai iš padėvėtų rūbų parduotuvių tikrai yra daug kokybiškesni. thumbup.gif Aišku, gal kitoms mamytėms nesinori ten pirkti, bet kurios nejaučia antipatijos "dėvėtukėms"- pirkit drąsiai. thumbup.gif Leliukai greit auga ir neskaudės širdies, kad už šliaužtus mokėjot 5 Lt ir tik viena karta spėjot aprengti... biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nieko pries devetus. Jauciu savo pupai pirksiu is ebey`aus maisa rubu. Ten toookiu grozybiu prisiiurejau, o ir kaina galima padoria rast thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 03 22, 11:32)

Aš iš patirties sakau, kad rubai iš padėvėtų rūbų parduotuvių tikrai yra daug kokybiškesni. thumbup.gif  Aišku, gal kitoms mamytėms nesinori ten pirkti, bet kurios nejaučia antipatijos "dėvėtukėms"- pirkit drąsiai.  thumbup.gif  Leliukai greit auga ir neskaudės širdies, kad už šliaužtus mokėjot 5 Lt ir tik viena karta spėjot aprengti...  biggrin.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif , nes kas liečia kokybę, tai ji yra nepalyginama
Atsakyti
Sveikos,
kaip jau Kraitelio temoj uzklausiau -gal galit pasakyt kur Vilniuj yra second hand parduotuviu, kuriose yra leliukams rubeliu-girdejau, kad buna net su etiketem-nauju, pvz. Next firmu ar kitu?
Kiek kur ieskojau-tik didesniems vaikams arba labai jau nunesioti ;(
Is anksto aciu
Atsakyti
Tai juk tie dėvėti rūbeliai yra veik tas pats, kai kiti perleidžia savo vaikelio drabužėlius. Nematau skirtumo. Juk ir skalbiam juos, ir lyginame... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2007 04 19, 16:27)
Sveikos,
kaip jau Kraitelio temoj uzklausiau -gal galit pasakyt kur Vilniuj yra second hand parduotuviu, kuriose yra leliukams rubeliu-girdejau, kad buna net su etiketem-nauju, pvz. Next firmu ar kitu?
Kiek kur ieskojau-tik didesniems vaikams arba labai jau nunesioti ;(
Is anksto aciu

aš tai vileikoj radau super skudurėlių. pirmiausia nuvariau į korlėjos firminę parduotuvę, tai už nieką paklojau stolniką doh.gif , o eidama iš ten žiūriu- skudurynas. nu jezus, kokių grožybių pririnkau tongue.gif , negaliu atsižiūrėt. naujoj vilnioj prie turgaus yra toks senas nukriošęs pastatas, tai sveriami dėžėj tokioj suversti. jau du kartus buvau, tai visiškai naujų(kike ten tam vaikui jų reik) ir next, ir marks and spenser ar kaip ten. nu vopšim 4u.gif . ir visai nesipozorinu, pati irgi skuduryne rengiuos. nu, išskyrus apatinius, avalynę ir panašiai blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz info!
Kaip tik galvojau vaziuoti i Korleja pasiziureti -tuo paciu ir aplink pasivaiksciosiu thumbup.gif
Atsakyti
aha, paskui papasakok ar radai ir ar ką gero radai ax.gif
Atsakyti
aš irgi nieko prieš second hand rūbelius, nors apatinius pirkau visus naujus, bet turiu pora viršutiniu ir iš tų padevėtų, nes naujų kainos parduotuvėje tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu va,as uzpirkau rubeliu visur,tik ne skuduryne blush2.gif ir matyt be reikalo,reiks lekti apsiziureti butinai biggrin.gif sutaupyti litukai kisenes neisples,nes parduotuvese kainos nerealios. doh.gif
Atsakyti
Pas mane visi visi rubai is antruju ranku. thumbup.gif Daly pirkau is vadinamo skuduryno, nemazai is SM mamyciu. 4u.gif Visus rubelius isskalbiau po du kartus: pirma karta ariel, kita - specialiais miltukais. Bodziukus irgi is vadinamu skudurynu pirkau, tik visus emiau baltus, pirma karta isvirinau su ariel, antra - perskalbiau su special miltukais poto islyginau kruopsciai. Visi baltut baltuteliai, miela ziureti. thumbup.gif Pamenu, kaip uz pirmaji kalna bodziuku sumokejau 20LT, parduotuvej uz ta suma net dvieju bodziuku nenupirkciau. Manau, kad man tu pinigeliu reikes svarbesniems dalykams nei naujiems rubams. Gi vaikai juos taip greit isauga, beto kokybe naujuju siaubinga arba turi moketi daug daug pinigeliu, o skuduryne sumoki kelis litus uz tikrai kokybiska gaminy thumbup.gif
Atsakyti