Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

Na, aš drabužėlius perku tik naujus 4u.gif Į padėvūškę manęs nieks nepriverstų įeiti blush2.gif
Atsakyti
Mes dali ten, dali ten tongue.gif
Atsakyti
Nematau ir aš nieko čia blogo drabužiukus pirkti iš padėvėtų. ax.gif Aišku dalis drabužėlių bus nauji, bet tikrai pirksiu ir iš turgelio padėvėtus, tuo labiau, kad kaina tai jų juokinga 4u.gif litukas ir drabužiukas thumbup.gif
Atsakyti
mes tai su vyru pakalbejom ir nusprendem viska nauja savo pirmajam pirkti,o antram jau kas liks biggrin.gif biggrin.gif ax.gif be to gausiu pinigukol auginsiu ta pasalpa is sodros visai normaliai tai manau uztex ir drabuziukams 4u.gif
Atsakyti
Niu man dali rubeliu drauge atidave,o kitus perku padevetu rubu parduotuvese... smile.gif gi tie leliukai taip greit auga!!!!nespesi keist tu rubeliu,tai parduotuvej neapsimoka pirkti.....tiek sumokesi o rubeli vos pora kart uzdesi....o padevetuose tiek grozybiu pilna...ir firminiu, uz kuriuos parduotuvej nemazai suplotum....geriau pataupyt,jau kai lelius didesnis bus tada gal ir is parduotuves daugiau kazka paziuret galesi smile.gif niu as padevetuose perku ir man super!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
matau diskutuojat apie rubelius. As tai savo pupai is JAV drabuziukus perku. Ir kokybe gera ir kainos nesikandzioja. O jei i ispardavimus pataikau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Va cia merginos uzsiima ta prekyba. Rekomenduoju. Dar ir sau galit ka nors grazaus nusipirkti

http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
pirmam ko reikia pirkdavome gariunuose, prekes is Baltarusijos, visi- 100 proc. medvilne, buvo super, del vaiko alergijos, ir nebrangu ir kokybiska...
Atsakyti
daug mums atidavė- porą pirkome naujų, bet visa kita pirkau iš dėvėtų.... Ir kokybiškų radau ir tikrai gražių. ax.gif
Papildyta:
dar pagalvojau... maniškė atrodė praeitą vasarą labai gražiai: padėvėtose radau 4 sukneles- naujas. NEXT firmos... atrodė kaip iš katalogo... O kainavo tik 5Lt... tai manau verta apsilankyti... wub.gif
Atsakyti
Daugiausia perku naujus,kartais ir padevetus. Bet laikausi tokio principo - niekada nepirkti leliukui ar mazam vaikui devetu drabuziu, kurie lieciasi tiesiai prie kunelio (bodziukai, triusikeliai, pedkelnes ir pan.). schmoll.gif
Atsakyti
As planuoju didziaja dali susipirkti padevetuose parduotuvese, dar turguje pas baltarusius tikrai kokybiski ir visai nebaisiu drabuzeliu yra, viena kita gal ir nauja daikteli nusipirksiu. As netaupysiu ant veimuko, ciuzinuko, ankstyvo ugdymo mokykleliu, daukartiniu sauskelniu,, gal dar kokia mankstele lankysim su leliuku, veliau ant geros avalynes, ant lavinamuju zaislu. O skudurai yra skudurai, ir nemanau, kad verta moketi tokius pinigus, perkant naujus is parduotuves.
Atsakyti
As padevalkese radau net siaustinuku Next firmos biggrin.gif ale nuejus ten daug daugiau groziu pamatai nei paprastoj parduotuvej ax.gif o ka- kaina 3-11 lt tai bent negaila poto ismest bus biggrin.gif manau nauju rubeliu uzteks keliu mirksiukas.gif
Atsakyti
na, aš pirmam stengiausi kuo daugiau iš parduotuvės. Antram tikrai taip nedarysiu. Eisiu ir apipirksiu padevėtuose. gaila suploti už šliaužtus 20lt, kuriuos po 3sav išauga.. Sumoki 2-3lt, kokybė puiki, nesunešioja, išauga - išmesi ir negaila.

Nuo pirmojo dar net kelios dėžės yra. jei vėl berniukas, tai net pirkti nieko nereikės. O jeigu mergaiatė, tada eisiu apsiprekinti biggrin.gif

Tikrai nematau bėdos apsipirkinėti padevėtuose. Vaikiškų drabužių kainos pas mus didelės, beprotiškos. O kai mažuliai taip auga, negi pirkinėsi? Juk ne vvieno reikia, o bent 3-4, kad galėtum perrengti ir kasdien skalbti nereiktų. O ir kokybe teko daug kartų nusivilti. Jau tada geriau parsisiųsti iš užsienio, su nuolaidom gaunais pigiau ir dar firmos geros. Kotrynų ir Vaiko miesto pusėn nežiūrėsiu. Su pirmu pasimokiau. Tie patys rūbeliai Urmo bazėj 5-7lt pigesni.
Atsakyti