Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

is parduotuves pirkau tol kol nenusivyliau ju kokybe. kainos baisios o naudos mazai. du kartus isskalbi ir i siuksliu deze mesti reikia. o vat rubeliai pirkti is "antru ranku" man patinka. ten puiki kokybe ir kaina maza. man nera geda ten pirkti. nes maciau ten tokiu poniu, kad net nebuciau patikejus ,jei nebuciau macius savomis akimis
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 28, 18:12)
is parduotuves pirkau tol kol nenusivyliau ju kokybe. kainos baisios o naudos mazai. du kartus isskalbi ir i siuksliu deze mesti reikia. o vat  rubeliai pirkti is "antru ranku" man patinka. ten puiki kokybe ir kaina maza. man nera geda ten pirkti. nes maciau ten tokiu poniu, kad net nebuciau patikejus ,jei nebuciau macius savomis akimis

beveik visus drabuzelius perku tik parduotuvese arba internetu siunciuosi. is padevetu dar neteko pirkti (nesu pries, bet nemoku ieskoti...) aij dar esu pirkusi rubelius is vienos mamytes (pazystamos), bet tikrai zinau, kad nesiojo tik vienas labai tvarkingas berniukas smile.gif
Atsakyti
užėjau į Kotryną, žiūriu smėlinukas toks nieko. 25lt, o paprastas, nors ir geros medžiagos... Siaubas. Už ką tiek mokėt? Turguj panašius pirkau po 14lt... blink.gif
Atsakyti
aš tai įvairiai pirgdavau, bet bent jau čipoline ir kotrynoj parduodamais rūbeliais tai labai nusivyliau sumoki nemažai, o kokybė tokia kad gali mest lauko po vieno karto uždėjimo ir taip man buvo ne su vienu rūbeliu jau geriau užsisakinėti iš internetinių saitų arba ieškot sm smile.gif
Atsakyti
As savo mazyliams naujus rubelius supirkus turiu.Mama uzsienyje parduotuves nusiaube,puske is usa visa prisiunte pripirkus grozybiu.
O kas link skudurynu,tai as pati sau nic nieko ten neperku,vaikam irgi ne schmoll.gif
Atsakyti
Pirkau ir pirksiu skuduryne smile.gif
Gaila (o ir neturiu tiek) pinigų vienkartiniams aprengimams.. Iki leliaus gimimo turiu truputį daugiau, nei mėnesiuiką laiko ir pasirenku kokybiškesni, vizualiai mažiau naudotą ar įdomesnį rūbelį. Manau, kad tai yra beveik tas pats, kaip draugų atiduoti. + kokybė tikrai geresnė už naujų, jie "išbandyti laiko" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 09 29, 14:53)
aš tai įvairiai pirgdavau, bet bent jau čipoline ir kotrynoj parduodamais rūbeliais tai labai nusivyliau sumoki nemažai, o kokybė tokia kad gali mest lauko po vieno karto uždėjimo ir taip man buvo ne su vienu rūbeliu jau geriau užsisakinėti iš internetinių saitų arba ieškot sm smile.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu.Kokybė klaiki, kainos kosminės. Ačiū Dievui yra ineto parduotuvės ir SM thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kas si sestadieni per BTV ziurejo laida "Sestadienio rytas"? Ten reklamavo nauja parduotuve, kurioje prekiaujama kudikiu drabuzeliais ir Prancuzijos ir Portugalijos. Tie rubeliai is kasmyro, nauja ziemos kolekcija gavusi kazkoki apdovanojima, niu atseit jau labai super tie drabuzeliai. Ir uzkrito pavadinimas! Jeigu kas nors mate, bukit geros, parasykit pavadinima ar bent jau adresa smile.gif Kazkaip atmintis mano gera, tik labai jau trumpa blush2.gif Is anksto dekoju.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na as pati asmeniskai tai viska susirinkau is artimuju kas ka atidave,o visa kita pirkau padevetose rubuose,nors keleta sliaustinuku ir smelinuku pirkau parduotuveje ,bet tai tik tiek kiek reikia i ligonine. o visa kita tai labdarinese i kures vaziavau kur toliau nuo didmiescio nes ten pigiau,brangiausiai sumokejau 15 lt uz pasildinta kombindzona ax.gif o visa kita pirkau nuo 0,5 iki 7 lt. o kokios kainos parduotuveje ir pacios zinot blink.gif va tad manau kad galima pirkti is tu padevetu nes juk maziukai taip greitai auga blush2.gif wub.gif bet aisku juk tai kievienai spresti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Dalį rūbelių nusipirkau iš "antrų rankų", kitus naujus pirkau. Kol mažas vaikutis, drabužėlių labai daug prireikia, tad neišlaidavau naujiems. Dabar jau naujus perku, augimas jau lėtesnis ir rečiau pirkt bereikia.
Atsakyti
is turgaus rubeliai daznai labai issitaso,susivelia ir pasidaro nemalonus ,as jau geriau perku is padevetu(skudurynu vadinamu) ten galima rasti geros kokybes rubeliu ir daug pigiau
Atsakyti
Kai pasizvalgiau,tai parduotuvese kainos siaubingos blink.gif Kai vaikiukai taip greiati rubelius isauga,tai tokios kainos ne mano kisenei schmoll.gif
As rubelius pirkau urmo bazeje arba turguje,tikrai grazus ir manau kokybe ne kiek nenusileidzia tiems is parduotuviu ax.gif
Atsakyti