perku ir is parduotuviu, ir is SM mamyciu tiek devetus tiek naujus rubelius
nieko tame blogo nematau, juk rubelius isplauni, beto esu tiek nupirkus nauju rubeliu, kuriu leliukas uzsidejo vos pora kartu, juk jie auga labai greitai, tad tikrai nespeja sunesiot
Na o as jau irgi pradejau pirkinet po truputi rubelius
Tai dauguma radau tokiu graziu,idomesniu truputi tai padevetuose,kaikurie ju net su kainom buvo
kadangi buvau isvaziavosi atostogaut i uzsienji,tai ir ten neatsispyriau pora sliaustuku nupirkt parduotuveje
Pas mus draugai,gimines zada daug atiduot drabuzeliu,kaikas net nauju,kadangi nespeju uzdeti savo vaikeliam kaip greit isaugo
Bet zadu ir turguje apsilankyti,pasiziureti kokios ten prekes, manau neatsispirsiu ir ten ko nenupirkusi
Bent jau man tai nesvarbu kur pirkti,jei tik uzmatai mazyti miela drabuzeli busimam kudikeliui
As nematau irgi tame nieko blogo,kad pirkt is skuduryno. Nors pas mane daug drabuzeliu liko is draugiu,bet vistiek faina pasivaksciot ir apsiprekint paciai,kad ir i skuduryna
Labai daug graziu rubeliu radau skuduryne
Isploviau visus,kaip nauji dabar. Keista butu pirkti kokiam Cipoline, kur kokybe zymiai prastesne,rubai negrazus ir kaina didele!
Dali rubeliu prasau parvezti is UK drauges
Nors finansai leido, nauju daiktu, rubeliu pirkau vos kelis. Daug atidave giminaites, dar daugiau pati skuduryne pirkau. Tie maziuku rubeliai grazuciai, nenunesioti ir firmu geru. O turguj pirkti, lenkiski is karto istyso, prarado forma. Man apskritai skuduryno daiktas atrodo patikrintas kokybes prasme. Jei jau tiek atlaike ir dar gerai atrodo, tai kodel nepirkti? Va maziui pizamos dabar reikejo, o skuduryne dar kaip tik 50 proc nuolaida buvo - 2 komplektukus susirinkau (2 marskineliai ir 2 kelnytes) uz 5 Lt. Puikiausiai nesiojam! O kiek Kotrynoj buciau mokejusi? Idomumo delei Norfoj vaiku skyriuj pasiziurejau (o juk Norfa pigi parduotuve) - vien pizamos virsus - 13.99 Lt !Cia apie metinuko rubelius kalbu. Net pinigus sakemis vartant nematau prasmes tokiems trumpalaikiams dalykams pinigus metyt. Netaupau vaiko masazams, maistui kokybiskam, o rubus juk akies mirksniu isaugs.
Anksčiau pirkdavau Kalniečių skuduryne.
Bet dabar antram mažiukui tai tik iš kitų SM perku arba iš pažįstamų. Kažkaip man ta chemija kurią naudoja skuduryne nebepatinka.
Bet dabar antram mažiukui tai tik iš kitų SM perku arba iš pažįstamų. Kažkaip man ta chemija kurią naudoja skuduryne nebepatinka.
QUOTE(Evute @ 2009 02 14, 18:08)
Labai daug graziu rubeliu radau skuduryne
Isploviau visus,kaip nauji dabar. Keista butu pirkti kokiam Cipoline, kur kokybe zymiai prastesne,rubai negrazus ir kaina didele!
Laba,
gal kas galetu pasakyti kokiuose padevetuose Vilniuje lankosi??? As taip pat galvoju pirkti tik nezinau kur...dekoju uz informacija
QUOTE(Unknown member @ 2009 02 16, 01:33)
Nors finansai leido, nauju daiktu, rubeliu pirkau vos kelis. Daug atidave giminaites, dar daugiau pati skuduryne pirkau. Tie maziuku rubeliai grazuciai, nenunesioti ir firmu geru. O turguj pirkti, lenkiski is karto istyso, prarado forma. Man apskritai skuduryno daiktas atrodo patikrintas kokybes prasme. Jei jau tiek atlaike ir dar gerai atrodo, tai kodel nepirkti? Va maziui pizamos dabar reikejo, o skuduryne dar kaip tik 50 proc nuolaida buvo - 2 komplektukus susirinkau (2 marskineliai ir 2 kelnytes) uz 5 Lt. Puikiausiai nesiojam! O kiek Kotrynoj buciau mokejusi? Idomumo delei Norfoj vaiku skyriuj pasiziurejau (o juk Norfa pigi parduotuve) - vien pizamos virsus - 13.99 Lt !Cia apie metinuko rubelius kalbu. Net pinigus sakemis vartant nematau prasmes tokiems trumpalaikiams dalykams pinigus metyt. Netaupau vaiko masazams, maistui kokybiskam, o rubus juk akies mirksniu isaugs.
labai teisingais poziuris
as jau kai antro laukiuosi
tai itariu mazulis augs is vis tik pirmagimio rubeliais aprengtas..nebent kas nors pridovanos nauju
QUOTE(Mamyte'09 @ 2009 02 08, 18:27)
As tai pirkau is turgaus arba padevetu
nematau nieko cia blogo,gi nededi iskart nupirkto rubo ant vaiko,isplauni visas blogybes
nors uzeinu ir i firmines parduotuves,pavarvinu seile
buna ir ten akciju kokiu,galima nuziuret koki "isegini" rubeli vaikui
reikia gi pasipuost kartais 
tikrai ir firminese parduotuvese galima pa pigiaja rubeliu nusipirkt, anadien Lindexe nupirkau super duper smelinuka uz 9 lt
aš 2 savo panas išauginau ant "moteru laimes" parduotuviu drabuzeliu ir dar 3 liko tai tik mociute nori nauju tai jai leidziam paišlaidaut. o pati nematau tam tikslo. svarbiausia kad 2 savi vaikai tuos drabuzius nesiojo skudurininius ir issilaike, ir treciam liko. o nauji deja
atiteko dukru lelems