nesureiksimu pirkimo vietos, perku ir is turgaus ir is skuduryno (is cia beje daugiausiai, negaliu nieko sau padaryt, kai tooookie rubeliai uz tokia kaina), ir is uzsienio zadu parsivezt. is vaiku parduotuviu perku tik kai reikia pvz. isleist gauta dovanu ceki, bet kainos nenormalios, neisivaizduoju kas gali sau leist moket uz sliauztus po 30 lt kuriuos vos pora kartu uzdes
man is devetu rubelius vaikui savo pirkt nesinori kas ten zino kas nesiojo taigi jie surinkti is uzsienio is zmoniu visu tipo labdarai renka o istikro i lt visur siuncia ir daro bizni tai man noro nera pirkt juos.Seip vaika rengiu is zaros lietuvoi brangoka zaroja bet yra kas pardavineja uz pigiau zaros rubusis uzsienio su etiketem nauji,as pirkau ir likau lb patenkinta dg pasirinkimo. o taip nepripirksi ir geru parduotuviu greit isauga sunku
As bevik visus rubelius pirkau ne Lietuvoje, kai ka gavome dovanu, bet irgi pirkti ne Lietuvoje. Taciau grizus i Lietuva tik dar labaiu apsidziaugiaus savo pirkiniais svetur, nes kainos musu salyje nezmoniskos
pavaiksciojau po devetu rubu parduotuves, tai man labai patiko, nors ir nereikejo nieko pirkti, vis tiek prigriebiau keleta rubeliu - kaina nedidele, geru firmu, nenunesioti, graziai atrodo
jei reiketu visus rubelius pirkti is naujo ir nebutu galimybes pirkti uzsienyje, tikrai pirkciau is devetu rubu parduotuviu
na, gal apatinius drabuzeliu, bodziukus, sliauztukus pirkciau naujus, bet ir tai visu neprisipirksi, kai tokios kainos
padevetuose tikrai galima rasti visokiu grozybiu
issikalbi ir galima nesiot...nematau cia nieko blogo, juk tokie pat vaikai nesiojo tuos rubelius
o ir musu mayzliams turbut nesvarbu, ar uz ta rubeli 100lt ar 5 lt moketa, svarbu svaru, silta
devetuose galima rasti ir nauju su etiketem drabuzeliu...O ir renkiesi juk ne kur uz 1lt ./kg.Ziuri kur nenunesiotas,isskalbi ''ant virinimo'' ir gerai...
ir daug grazesniu galima rasti negu pardese.
Papildyta:
beje pirmus drabuziukus pirkau naujus is pardes,kombinzoniuka 110 lt mokejau.Marskinukai apatiniai,sliaustukai, marskiniai virsustiniai ir 2 kepurites(plona ir stora) uz vi sa tai mokejau 80 lt.
ir daug grazesniu galima rasti negu pardese.
Papildyta:
beje pirmus drabuziukus pirkau naujus is pardes,kombinzoniuka 110 lt mokejau.Marskinukai apatiniai,sliaustukai, marskiniai virsustiniai ir 2 kepurites(plona ir stora) uz vi sa tai mokejau 80 lt.
Jau pradėjau ruošti drabužėlius, savaitgalį atsitiktinai pakliuvau į skuduryną ir nesusilaikiau - kur nepirksi kai bodžiukai po 2 litus, nė kiek nenunešioti
truputį apsiprekinau pradžiai, dar reikės nuvažiuot, nes tikrai labai labai gražūs rūbiukai
As tai sawo lelio pagrinde naujus rubelius turiu tik i gimdymo namus,o wisi kiti is skuduryno,nes mano mama jais prekiauja,tai labai daug palikusi buwo...is pradziu man nepatiko ta mintis kad leliuka reikes is skurlyno rengti,bet paskui pamaciusi kainas parduotuwese tai tikrai kad nudziugau
ir dar wienas dalykiukas,nematau labai didelio skirtumo is kur zmogus rubus perkasi,cia nebent tik prestizo reikalas ir gaunamu pajamu dydis itakoja(dazniausiai)...pati paaglysteje daug rubu is skuduryno turejau ir buwau ganetinai madinga
dar iki siol pamenu kaip drauges tos kurios parduotuwese apsiprekindawo pastowei is manes ka nors skolindawosi is rubu...pati nesuprantu kame cia logika
labukas 
na maniskis galbut irpalepintas,nesmegstu tik naujus rubelius, o Mb pyksta kad svaistau pinigus
kad ir odines striukytes,batukai ir panasiai,iki 6men o paskui mest, nes neturiu kam ir atiduot... o laikytis pas savenesikraunu, nesir taipnera vietos 
turejau keleta ir is skuduryno, uosviene parnesdavo, bet visaipatiko, tikrai nenunesioti rubelaii, ten dar gan geru ir idomiu gali rasti
na maniskis galbut irpalepintas,nesmegstu tik naujus rubelius, o Mb pyksta kad svaistau pinigus
turejau keleta ir is skuduryno, uosviene parnesdavo, bet visaipatiko, tikrai nenunesioti rubelaii, ten dar gan geru ir idomiu gali rasti
Aš pagrinde visus rubelius perku internetu
. Labai patinka kaina ir kokybė. Ko trūksta daperku Lietuvoje, labai mėgstu prasinešti per pardes kai jose būna nuolaidos
. Turguje perku tik skinijos pėdkelnes, nes už porą moku 5 lt. mažiau nei parduotuvėje. Prieš skudurynus neturiu nieko prieš, bet pati ten dar nesu pirkusi
.
Josa o kokiame saite lankaisi, kad perki internetu rubelius? jie nauji :
greit is duok paslapti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 02 04, 13:19)
Josa o kokiame saite lankaisi, kad perki internetu rubelius? jie nauji :
greit is duok paslapti 
Info AZ