Manau kol mazytis lelius gal geriau naujus pirkti
Juk labai dauk nereike issauga o pasirinkimas ir internetu ir parduotuves turgus ir t.t kekvienam pagal kiseniuka
As ir perkuosi viska nauja ,bet gimines vistiek siulosi atiduoti savo padevetus rubelius tai kiek tas maziulis gali juos nudevet kai taip greit isauga 
Užauginau du vaikus pirkdama iš skudurynų rūbelius ir jokio problemų niekada neuturėjau. Sveikata nepablogėjo, IQ nepamažėjo, o piniginė nepaplonėjo
Ir šį kartą prasisuksiu pro kokius kaimų turgelius ir prisipirksiu rūbelių po 2-5 Lt. Esu radusi superinės kokybės, kokios nesu niekur mačiusi...
Ir šį kartą prasisuksiu pro kokius kaimų turgelius ir prisipirksiu rūbelių po 2-5 Lt. Esu radusi superinės kokybės, kokios nesu niekur mačiusi...
Aš tai už tai kad nuo pirmųjų dienų vaikučius rengti naujais rūbeliais, na o vėliau manau nieko blogo ir dėvėti rūbeliai. Bet asmeniškai aš iki šiol vaikui apatinius rūbelius perku tik naujus.
Pritariu, kad apatiniai rūbeliai tik nauji.
O va dėl viršutinių jau galvoju bus galima pradėti ir dėvėtuose pasidairyti. Tik patarkit, kaip jūs elgiatės nupirkusios dėvėtų rūbų parduotuvėj tarkim striukytę? Džinsiukus/megztukus tai suprantu, sumeti į skalbyklę, perskalbi kiek nori ir tvarka. O jei striukytė? jei dar su kailiuku kokiu? Nešat į valyklą iškart? ta prasme, perkant prie kainos dar reikia valymo kainą pridėti?
Šiandien pro pasaulio drabužius ėjau, pro langą tokią gražią striukytę/paltuką mačiau, bet nesugalvoju, ką daryt ją nupirkus.....
O va dėl viršutinių jau galvoju bus galima pradėti ir dėvėtuose pasidairyti. Tik patarkit, kaip jūs elgiatės nupirkusios dėvėtų rūbų parduotuvėj tarkim striukytę? Džinsiukus/megztukus tai suprantu, sumeti į skalbyklę, perskalbi kiek nori ir tvarka. O jei striukytė? jei dar su kailiuku kokiu? Nešat į valyklą iškart? ta prasme, perkant prie kainos dar reikia valymo kainą pridėti?
Šiandien pro pasaulio drabužius ėjau, pro langą tokią gražią striukytę/paltuką mačiau, bet nesugalvoju, ką daryt ją nupirkus.....
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 02 10, 14:46)
Pritariu, kad apatiniai rūbeliai tik nauji.
bandykit skalbti su sveleniu rezimu
Mielos mamos, nepamirškite ir savęs po gimdymo: reikia 1 liemenėlės (1 dydžiu didesnės nei kad nėštumo metu dėvite ir kad atsisegtų priekyje viena ranka), drabužių miegui ir dienos metui (priekyje atsagstomų, po 2-3 vnt), žindymui patogios pagalvės arba kelių paprastų, įv.dydžio pagalvių. Kol laiko dar turite, daug ką galite pasisiūti pačios arba paieškoti kur pigiau.
Gražaus laukimo
Gražaus laukimo
QUOTE(ajstia @ 2010 02 24, 12:09)
o is kur pacios sau nestumo metu pirkot/perkat rubus?
Man mama keleta bliuskuciu nupirko is padevetu, pora is pazistamos siuvejos, o kelnes is pradziu nesiojau savo, kurias turejau platesnes, o po to is mamos pasiskolinau. Striuke nusipirkau per ispardavima tiesiog 1 dydziu didesne, negu nesioju. Praktiskai sau nieko neisleidau, tai buvo pakankamai pinigeliu vaiko kraiteliui
Nors daug rubeliu paveldejome, vistiek norejosi kazko naujo....
Pagrindinis "prekybos centras" padėvėtų prekių parduotuvės, keletą rūbelių buvau pirkusi ir naujų, kai kuriuos turguj, kai kuriuos vaikų prekių parduotuvėj.