Naujagimei pirkau naujus parduotuvej, nes is pradziu tu drabuzeliu daug nereikia, linksmybes prasideda tada, kai pradeda lialiai valgyti obuolius, koses, tai tada daugiau rubeliu prireikia. Nuo 3 men nemazai paveldejom, nuo kokiu 9 men pradejau pirkti is kitu mamu internete, o nuo metuku ir is devetu, ir is visur, nes tikrai nemazai drabuzeliu reikia ivairiems atvejams
Dali rubeliu mums atidave. Labai nedaug pirkau is devetu - ne todel kad esu nusistaciusi pries devetu rubu parduotuves, tiesiog retai randu kazka grazaus ir nenutrinto pigiai. Naujus perku parduotuvese, Lietuvoje arba internetu. Turguje neperku, tiesiog nemegstu pirkti turguje, ne del kokybes, tiesiog nepatinka pats turgus
pradėjau po truputi ieškotis rubeliu, bet kolkas nusivylusi esu devetu drabuziu pasiula
nieko visai gero nerandu, arba išluota viskas arba sutrinta
Aš tikrai neesu nusiteikusi prieš padėvėtus rūbelius, pati sau dažnai nusipirkdavau geros kokybės firminių drabužėlių ir nesigėdydama juos nešiojau, tačiau šiais laikais padėvėtuose rūbeliuose kainos tikrai yra nepagrįstai stipriai užkeltos...Pačiai šiandien teko tuos įsitikinti, lankiausi keliose dėvėtų rūbų krautuvėlėse Kaune ir likau apstulbus ir pakraupus, nes pigiausi ir tikrai ne pačios geriausios būklės rūbeliai kūdikiams kainavo vidutiniškai 5-8 litai....
Teko pasidairyti ir internetinėse bei realiose naujų rūbelių parduotuvėse, tai pati planuoju daugiausia užsisakyti internetu arba pirkti iš SM, nes tikrai nusivyliau padėvėtų parduotuvėmis...Tikriausiai tie "aukso kasyklų" laikai praėjo, nebent gal mažesniuose miesteliuose galima kažką padoraus rasti...
Teko pasidairyti ir internetinėse bei realiose naujų rūbelių parduotuvėse, tai pati planuoju daugiausia užsisakyti internetu arba pirkti iš SM, nes tikrai nusivyliau padėvėtų parduotuvėmis...Tikriausiai tie "aukso kasyklų" laikai praėjo, nebent gal mažesniuose miesteliuose galima kažką padoraus rasti...
Man nesinori naujagimiui pirkti padevetu drabuzeliu, baisu man del tu visu chemikalu, juk negaliu garantuoti, kad juos gerai isskalbsiu. O ir graziai atrodanciu padevetu drabuzeliu kur gyvenu nelabai yra pirkti, visi nuskalbti, sutrinti
Kai lelius paaugs, tai manau, kad pagrindine apsipirkimo vieta bus devetu drabuziu parduotuves, bet pirmuosius drabuzelius perkam parduotuveje. Dar mama atsius kelis is mano pacios kudikystes likusius
Pas mus dauguma rubu pirkti is padevetu, esu patenkinta kokybe ju, ir zinoma kaina mazesne
Ir dar kartais randi praktiskai naujus, isskirtinius rubelius.
man tai nesvarbu is kur pirkti, svarbu kad butu tinkamas kudikiui ir man
Perku is visur
Kartais ir padevetose randu geru prekiu ir internete ir parduotuvese po biski
as manau kad siais laikais viskas susipirkti nauja butu truputeli per brangu , o is 2ranku rubeliu galima rasti net su etiketemis ir tikrai daug pigiau nei parduotuveje, juk tie mazieji stebukleliai taip greitai auga kad net sunesioti nieko nespeja
pritariu, jog turbut reta kuri gali susipirkti viska is parduotuviu - nauja. Parsivezimui is ligonines verta turet nauja, o kitus susipirkus isskalbi aukstoje temperaturoje ir -
Pradziai pirmam menesiui pirkau tik naujus, o paskui jau is visur po biski.. labai gaila kai sumoki uz rubeli koki 50lt ir uzsidedi max pora kartu