Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

QUOTE(GSS @ 2009 10 11, 18:38)
Sveikos  smile.gif

perėjau Vilniuj kelias dėvėtų drabužių parduotuves, bet ten neradau jokių rūbelių leliukams  sad.gif.

Kokiose Vilniaus dėvėtų drabužių parduotuvėse galima jų rasti  g.gif ??

Reikia žiūrėti didesnėse - tokiose kaip "Gausa", "Humana" (tiksliau matyt niekas ir neišduos smile.gif ), nes vaikiški rūbeliai visur labai greitai išgraibstomi, o mažos parduotuvėlės kur kas rečiau atnaujina prekių asortimentą.
Atsakyti
Rubelius pirkau tik naujus daugiausia internetinese parduotuvese. Galvojau laikyti, bet viska beveik pardaviau nestuke.gif ir soske.gif , nes labai jau dau visko prisikaupe doh.gif
Is skudurinu kraitelio tikrai nepirkciau, neperku ir dabar rubeliu suneliui schmoll.gif o is antru ranku, jei tvarkingi - kodel gi nenupirkus mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 09:51)
o kokie rūbeliai yra gerų firmų???  ax.gif  4u.gif  nes man irgi uz kokiu geru 3menesiu reikes pradeti rinkti mažyliui kraiteli  smile.gif

Na as pirkau lenkiskus BOBAS firmos, tai tikrai kokybe nenusivyliau schmoll.gif o kiti lenkiski, kurie turguje parduodami, tai prasitryne pedutes, isiro siules doh.gif zodziu ismeciau po poros skalbimu verysad.gif o BOBAS, tai visus pardaviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 16, 12:15)
Is skudurinu kraitelio tikrai nepirkciau, neperku ir dabar rubeliu suneliui schmoll.gif  o is antru ranku, jei tvarkingi - kodel gi nenupirkus mirksiukas.gif  4u.gif

Pačių pirmųjų rūbelių (o tai turbūt ir yra tas vadinamasis kraitelis g.gif ) aš irgi nepirkčiau dėvėtų - jų gi ir reikia labai nedaug, nes praktiškai nesusitepa. Bet kai mažylis jau pats mokosi valgyti, tai tas naujas rūbelis kartais naujas išlieka pusdienį, o paskui su nebeišskalbiamomis dėmėmis tinka geriausiu atveju po namus ar po kitais rūbais. O tuose "kuistukuose" tikrai galima rasti gerų firmų, naujų/beveik naujų ir šiaip tvarkingų rūbelių - tik noro ir laiko reikia.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 16, 15:45)
Pačių pirmųjų rūbelių (o tai turbūt ir yra tas vadinamasis kraitelis g.gif ) aš irgi nepirkčiau dėvėtų - jų gi ir reikia labai nedaug, nes praktiškai nesusitepa. Bet kai mažylis jau pats mokosi valgyti, tai tas naujas rūbelis kartais naujas išlieka pusdienį, o paskui su nebeišskalbiamomis dėmėmis tinka geriausiu atveju po namus ar po kitais rūbais. O tuose "kuistukuose" tikrai galima rasti gerų firmų, naujų/beveik naujų ir šiaip tvarkingų rūbelių - tik noro ir laiko reikia.

ne jau kraitelio tikrai ne uz ka deveto nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Kraiteli nauja pirkau 4u.gif ,o veliau jeigu rubeliai tvarkingi perku ir is 2-u ranku.Juk buna,kad uzsideda vos viena,kita karta arba visai neuzsideda,jei per daug prisiperki lotuliukas.gif .
Atsakyti
As ir kazkaip tik uz naujus rubelius blush2.gif Jau geriau pigiau, be shiko, be prabandos, ne kokiu ten super zymiu firmu, bet vis tiek naujus pirksiu ar tai parduotuveje butu ar turguj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 11 12, 15:18)
As ir kazkaip tik uz naujus rubelius  blush2.gif  Jau geriau pigiau, be shiko, be prabandos, ne kokiu ten super zymiu firmu, bet vis tiek naujus pirksiu ar tai parduotuveje butu ar turguj  blush2.gif

bet ir ten buna su etiketemis nauju rubeliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 10 11, 17:38)
Sveikos  smile.gif

perėjau Vilniuj kelias dėvėtų drabužių parduotuves, bet ten neradau jokių rūbelių leliukams  sad.gif.

Kokiose Vilniaus dėvėtų drabužių parduotuvėse galima jų rasti   g.gif ??

kiek teko matyt, nemazai geros bukles rubeliu yra "pasaulio drabuziai" pardese 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesė ilgakasė: 15 lapkričio 2009 - 10:29
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 11, 21:35)
Reikia žiūrėti didesnėse - tokiose kaip "Gausa", "Humana" (tiksliau matyt niekas ir neišduos smile.gif ), nes vaikiški rūbeliai visur labai greitai išgraibstomi, o mažos parduotuvėlės kur kas rečiau atnaujina prekių asortimentą.

Oj tokiose aš dėvėtų nepirkčiau schmoll.gif
Mano visi apatiniai bodžiukai nauji. O beveik visi kiti rūbeliai dėvėti, bet juos visus pirkau ebay UK iš žmonių. Ir visi puikūs, švarūs, kokybiški. Kai kurie tik išskalbti, ar veną kartą uždėti, Keli buvo net su etiketėm.

O iš dėvėtų pardžių mačiau "50 ct" ar kaip ten vadinas, bet kažkaip nemiela tokiose pirkt.
Atsakyti
thumbup.gif As taipogi pirkau nestuke.gif kai buvau nescia dar pigiu drabuziu parduotuveje.Mane ileisdavo i toki kambariuka buvau viena tenais apsupta daug vaikisku nuostabaus grozio drabuzeliu. smile.gif Ten ju tiek daug ir tokiu graziu r net nesusidevejusiu.Kai namo atnesiau jau nupirkus mama sako tai kiek jau pinigeliu isleidai,tokiems graziems drabuzeliams.O as atsakiau kad kapeikos schmoll.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzialupyte @ 2009 11 16, 10:35)
thumbup.gif As taipogi pirkau  nestuke.gif  kai buvau nescia dar pigiu drabuziu parduotuveje.Mane ileisdavo i toki kambariuka buvau viena tenais apsupta daug vaikisku nuostabaus grozio drabuzeliu. smile.gif Ten ju tiek daug ir tokiu graziu r net nesusidevejusiu.Kai namo atnesiau jau nupirkus mama sako tai kiek jau pinigeliu isleidai,tokiems graziems drabuzeliams.O as atsakiau kad kapeikos schmoll.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

o cia kur ta parde?
Atsakyti
Az linkus naujus pirkti...Kai ka atsisiunciame is Prancuzijos LaRedoute, geru kainu buna, kai ka uzsieny perkame,nespigiau nei Lt.
Lenkiskais rubeliais nusivyliau, greit nusiskalbia, nusiburbuliuoja, o parduotuvese ju kainos ohoho...
Atsakyti