QUOTE(Geocinta @ 2012 06 07, 09:56)
Buvau pas Jadvyga. Kad ir kas kiek sneketu, kad prima ji baisiomis salygomis, bet galiu pasakyti, kad asmeniskai man pas ja buvo RAMU. Toks ispudis, kad simta metu ja pazistu, nors maciau pirma karta. Kai buvau pas Zoja, tai viduje jauciau kazkoki nerima, lyg buciau ne savo vietoje. O pas Jadvyga, atrodo, sedeciau ir sedeciau. Net nepastebejau, kaip valanda prabego. Kas dar patiko, kad ji komentuoja ta, ka rodo kortos, t.y. atkreipia demesi, kaip kortos susideliojo, ir isaiskina ju prasme, taigi pati matai visa delione savo akimis. O jai kortos tikrai rodo. Bent jau su praeitimi ir dabartimi pataike 100 proc. O del ateities ziuresime
o nepastebėjot dėl jos kortų aiškinimo, kad ji sako o va kaip gerai, kad šita korta ne atvirkščiai stovi, nes jei stovėtų atvirkščiai būtų negerai.. po to ta pati korta kai atsistoja atvirkščiai ji jau nieko nesako, o sako o va kaip čia tas ir tas gerai

tai taip kažkaip įdomiai man čia

gal čia kortų išsidėstymas nebent reikšmės turi, bet šiaip nežinau
a ir tiesa, buvo mano dėdė nesenai pas ją, tai labai nusivylė, viską prašovė... sakė, jog jis vedęs, turi du vaikus, kai toli gražu taip nėra..ir dar daug visokių nesąmonių..matyt kiekvienam savo..