Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(mamulioka @ 2012 06 04, 19:42)
Be abejo. Ji yra kaip savotiska psichologe, paguos, duos kruva maldu paskaityt, taigi, tai jau turetu nebologai suveikt - pades gal siek tiek apsiramint, dvasiskai sustipret

kaip placebo, tik, itariu, kad brangiau bus. Nors gal ir ne, ka gali zinot... g.gif
Atsakyti
Jei jau vaikstot tai bent eikit ten kur neprisikabinsit negatyvu ir visokio s smile.gif o tai visokios stebuklingos virginijos, ausmos, vaivos ir varvaros tik pinigus ismelzia pakartotiniu budu vargsem suzeistom sielom doh.gif nu bet aisku kiekvienam pagal poreiki cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 06 04, 11:06)
Gal kas lankesi ar teko girdeti apie bureja Stasele, gyvenancia berods Fabijoniskese. Butu idomu isgirsti nuomone ar atsiliepimus.  4u.gif

Na as tai zinau Stasele is lazdynu.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2012 06 05, 18:22)
Na as tai zinau Stasele is lazdynu.

Tai gal ir is Lazdynu tada. As gal susimaisiau smile.gif Ir kokie butu atsiliepimai apie ja?
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 24, 23:38)
o kas dar ką apie Jadvygos pranašystes papasakot gali?
nusitempiau šiandien Mamą ten, tai mum abiem labai panašiai pasakė ir nežinau ar dėl to , kad suprato, jog mama su dukra, ar dėl to, jog tikrai ji kažką mato.. na, esamą situaciją gan gerai nupasakojo, tad įdomu kaip kam dar su ja? atsiliepimų daug visokių skaičiau, bet gal kas kokių šviežiasnių turi... g.gif

Buvau pas Jadvyga. Kad ir kas kiek sneketu, kad prima ji baisiomis salygomis, bet galiu pasakyti, kad asmeniskai man pas ja buvo RAMU. Toks ispudis, kad simta metu ja pazistu, nors maciau pirma karta. Kai buvau pas Zoja, tai viduje jauciau kazkoki nerima, lyg buciau ne savo vietoje. O pas Jadvyga, atrodo, sedeciau ir sedeciau. Net nepastebejau, kaip valanda prabego. Kas dar patiko, kad ji komentuoja ta, ka rodo kortos, t.y. atkreipia demesi, kaip kortos susideliojo, ir isaiskina ju prasme, taigi pati matai visa delione savo akimis. O jai kortos tikrai rodo. Bent jau su praeitimi ir dabartimi pataike 100 proc. O del ateities ziuresime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geocinta @ 2012 06 07, 09:56)
Buvau pas Jadvyga. Kad ir kas kiek sneketu, kad prima ji baisiomis salygomis, bet galiu pasakyti, kad asmeniskai man pas ja buvo RAMU. Toks ispudis, kad simta metu ja pazistu, nors maciau pirma karta. Kai buvau pas Zoja, tai viduje jauciau kazkoki nerima, lyg buciau ne savo vietoje. O pas Jadvyga, atrodo, sedeciau ir sedeciau. Net nepastebejau, kaip valanda prabego. Kas dar patiko, kad ji komentuoja ta, ka rodo kortos, t.y. atkreipia demesi, kaip kortos susideliojo, ir isaiskina ju prasme, taigi pati matai visa delione savo akimis. O jai kortos tikrai rodo. Bent jau su praeitimi ir dabartimi pataike 100 proc. O del ateities ziuresime smile.gif

o nepastebėjot dėl jos kortų aiškinimo, kad ji sako o va kaip gerai, kad šita korta ne atvirkščiai stovi, nes jei stovėtų atvirkščiai būtų negerai.. po to ta pati korta kai atsistoja atvirkščiai ji jau nieko nesako, o sako o va kaip čia tas ir tas gerai doh.gif tai taip kažkaip įdomiai man čia g.gif gal čia kortų išsidėstymas nebent reikšmės turi, bet šiaip nežinau g.gif

a ir tiesa, buvo mano dėdė nesenai pas ją, tai labai nusivylė, viską prašovė... sakė, jog jis vedęs, turi du vaikus, kai toli gražu taip nėra..ir dar daug visokių nesąmonių..matyt kiekvienam savo..
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 06 04, 12:06)
Gal kas lankesi ar teko girdeti apie bureja Stasele, gyvenancia berods Fabijoniskese. Butu idomu isgirsti nuomone ar atsiliepimus.  4u.gif

Gal is Paberzes gatves apie ta stasele ? buvau pries naujuosius metus... negaliu konkreciai pasakyt tiesa pasake ar ne. Praeitis tiesa, o kas toliau bus gyvenimas parodys smile.gif Siaip patiko
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 06 07, 16:38)
o nepastebėjot dėl jos kortų aiškinimo, kad ji sako o va kaip gerai, kad šita korta ne atvirkščiai stovi, nes jei stovėtų atvirkščiai būtų negerai.. po to ta pati korta kai atsistoja atvirkščiai ji jau nieko nesako, o sako o va kaip čia tas ir tas gerai  doh.gif tai taip kažkaip įdomiai man čia  g.gif gal čia kortų išsidėstymas nebent reikšmės turi, bet šiaip nežinau  g.gif

a ir tiesa, buvo mano dėdė nesenai pas ją, tai labai nusivylė, viską prašovė... sakė, jog jis vedęs, turi du vaikus, kai toli gražu taip nėra..ir dar daug visokių nesąmonių..matyt kiekvienam savo..

Visiskai nzn sitos Jadzvygos, bet siaip ner ageru ir blogu kortu, yra klausimas ir yra kortu atsakymas. Vienais atvejais tiesi korta duoda teigiamas isvadas klausianciajam, kitais ta pati tiesi korta gali reiksti negatyvius dalykus. Panasiai ir su atvirksciom, cia kaip su sriuba ir pyragu - jei verdi sriuba tai tarkim mesa tinka, jei kepi saldu pyraga - tas pats geras produktas jau reikalui netinkamas... Be tonelabai ir isivaizduoju kokiu ziniu bureja turi turet kad pasakyt tiksliai vaiku skaiciu, batu spalva ir pan (alegorija), jei turi gebejimu - tada sansai didesni nupasakot situacija..bet cia is tos serijos susimoku uz tai kad papasakotu kas dabar yra, o ne gauti patarima ka daryt kad gauti ko noriu. Nu gal niekam neidomu, bet mazu kam pravers sios mintys, nes labai uzsimaniau jas paskleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anetaa89 @ 2012 06 07, 23:47)
Gal is Paberzes gatves apie ta stasele ? buvau pries naujuosius metus... negaliu konkreciai pasakyt tiesa pasake ar ne. Praeitis tiesa, o kas toliau bus gyvenimas parodys smile.gif Siaip patiko

na jei kalbam apie ta pacia, tai man ten pasirode baisiau nei baisu. negana to, kad sedejau virtuvej su jos kazkokia padruzke, kuri buvo maitinama kazkokiom desrom, tai dar is karto pasake, kad mano buvusi anyta ant manes prakeiksmu pridejus ir tik ji galinti padeti ir juos nuimti... isejau tai su labai negatyviais jausmas... tai tik apie tai ir snekejo - viskas bus gerai, kai juos nuims, nes dabar viskas blogai blogai...
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 06 05, 22:32)
Tai gal ir is Lazdynu tada. As gal susimaisiau smile.gif Ir kokie butu atsiliepimai apie ja?

Jai kalbi apie Stasele is Architektu tai ji tikrai gerai bure,daug patarimu duoda.
Atsakyti
Kalbejau apie Stasele is Paberzes gatves. Aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 06 09, 15:48)
Kalbejau apie Stasele is Paberzes gatves.

Kam taip meiliai - Stasele g.gif Ten konkreti Stasė iš komunalkės! lotuliukas.gif Nueisit pamatysit, bet patariu pataupyti laiką ir pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti