Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

[quote=Noriu_padovanoti,2012 06 09, 19:17]
Kam taip meiliai - Stasele g.gif Ten konkreti Stasė iš komunalkės! lotuliukas.gif Nueisit pamatysit, bet patariu pataupyti laiką ir pinigus mirksiukas.gif
[/quot

o del ko cia taip? nes kai buvau lapricio men man visai patiko ir laukiu kada viskas prades pildytis, panasiai pasake ir Regina is antakalnio. Kas gal yra buves pas Regina ? kaip jums ? Beje gal kas zino kakia kaina pas Silvija ?
Atsakyti
Beje gal kas zino kakia kaina pas Silvija ?
[/quote]
Seniau buvo 60 lt. Gal jau pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 06 09, 18:17)
Kam taip meiliai - Stasele  g.gif Ten konkreti Stasė iš komunalkės!  lotuliukas.gif Nueisit pamatysit, bet patariu pataupyti laiką ir pinigus  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
[quote=anetaa89,2012 06 09, 19:59]
[quote=Noriu_padovanoti,2012 06 09, 19:17]
Kam taip meiliai - Stasele g.gif Ten konkreti Stasė iš komunalkės! lotuliukas.gif Nueisit pamatysit, bet patariu pataupyti laiką ir pinigus mirksiukas.gif
[/quot

o del ko cia taip? nes kai buvau lapricio men man visai patiko ir laukiu kada viskas prades pildytis, panasiai pasake ir Regina is antakalnio. Kas gal yra buves pas Regina ? kaip jums ? Beje gal kas zino kakia kaina pas Silvija ?
[/quote]
Buvau pas Regina, is mano puses atsiliepimai schmoll.gif man ji ziauriai nepatiko, bet cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anetaa89 @ 2012 06 09, 21:59)
o del ko cia taip? nes kai buvau lapricio men man visai patiko ir laukiu kada viskas prades pildytis, panasiai pasake ir Regina is antakalnio. Kas gal yra buves pas Regina ? kaip jums ?

Man niekas neišsipildė wink.gif gerai, kad labai rimtai nežiūriu į šituos dalykus. Kitos ten pas ją sėdi, maldeles nusirašinėja, šventintą vandenėlį ir mėsytę nešioja, kad užkeikimą nuimtų, tfu nesąmonė doh.gif lotuliukas.gif
Pas Reginą irgi esu buvus labai seniai, kai prie "Vilijos" kavinės dirbo, paskui "Barboroj" priiminėjo. Išsipildydavo visokie smulkūs reikaliukai. Mano draugei labai gerai išsipildė - ryški karjera, užsienis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 09 birželio 2012 - 21:56
Man asmeniskai nei pati Regina is Antakalnio patiko, nei jos burimas. Tik keiksmazodziu tirada isklausiau lotuliukas.gif
Beje, ji man taip i lankas nusidainavo, kad baisu...visiskos nesamones...bet gal kam ji ir patinka, cia nuo zmogaus priklauso 4u.gif
Atsakyti
Regina is Antakalnio nuvyle ir mane. Pasijauciau lyg jai kazka blogo padariusi buciau doh.gif Auklejo, irodinejo savo tiesas, net pravirkde blush2.gif Ne tokia burejos paskirtis schmoll.gif
Atsakyti
Taip, ji niūroka moteriškė. Bet kiek pamenu, visada maloniai su manim bendravo, netgi labai gražių žodžių pasakė, iki šiol ausyse girdžiu, taigi negaliu čia ant jos "varyt" smile.gif Gal kiti laikai buvo, kai bendravom, gal dabar viskas pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2012 06 10, 13:34)
Regina is Antakalnio nuvyle ir mane. Pasijauciau lyg jai kazka blogo padariusi buciau  doh.gif Auklejo, irodinejo savo tiesas, net pravirkde  blush2.gif Ne tokia burejos paskirtis  schmoll.gif

Dėl kokios priežasties jūs einate pas tokias būrėjas?
Atsakyti
Zinot, panelytes, as irgi nusprendziau, kad neverta eiti pas jokias burejas, nes pas kelias teko lankytis ir nieko gero kaip sakoma smile.gif Reikia gyventi taip, kai norisi, o ne pagal bureju pranasystes, kurios dazniausiai net neissipildo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2012 06 10, 16:11)
Dėl kokios priežasties jūs einate pas tokias būrėjas?

Buvau gal pries 4 metus. Tuo metu isbandziau daugeli bureju, ir jau atsirinkau, kas yra kas.
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2012 06 10, 20:26)
Buvau gal pries 4 metus. Tuo metu isbandziau daugeli bureju, ir jau atsirinkau, kas yra kas.

Idomu butu suzinoti, kokias burejas isbandete? Siaip labai smalsu suzinoti nuomone apie kai kurias burejas. Nes as irgi kelias isbandziau, bet negaliu pasakyti, kad radau pacia paciausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 06 10, 23:45)
Idomu butu suzinoti, kokias burejas isbandete? Siaip labai smalsu suzinoti nuomone apie kai kurias burejas. Nes as irgi kelias isbandziau, bet negaliu pasakyti, kad radau pacia paciausia  4u.gif

Buvau pas Malinauska, Valentina is Zirmunu, Regina is Antakalnio, Silvija, Svetlana, Virginija. Kaune: Zinaida, Genute prie Savas, Gerda, Stasele, Laima. Saraselis neblogas doh.gif Issirinkau Vilniuje Silvija ir Svetlana (priklausomai nuo situacijos). Kaune - Zinaida.
Atsakyti