Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(cangoroo @ 2012 06 11, 11:48)
Buvau pas Malinauska, Valentina is Zirmunu, Regina is Antakalnio, Silvija, Svetlana, Virginija. Kaune: Zinaida, Genute prie Savas, Gerda, Stasele, Laima. Saraselis neblogas  doh.gif Issirinkau Vilniuje Silvija ir Svetlana (priklausomai nuo situacijos). Kaune - Zinaida.

Na, saraselis isties nemazas smile.gif Mane visada domino burimai, taciau girdejau, kad energijos jie is zmogaus atima....bet pas jus patirtis jau tikrai nemaza 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai atrodo, kad Lietuvoj tiesiog ner geru bureju. O pramokt burimo technika, ka kokia korta reiskia, ir jus pacios galetumet. Mano drauge pamoke mociute - tiesiog kortu reiksmes, kombinacijas. Tai ka, pamenu, studiju laikais burdavo. Kas beiskristu, praktiskai kiekviena korta pamascius gali pritaikyt sau. Turincios patirties bei per metu metus sukaupiusios kakokiu psichologijos ziniu, tuom vadovaujantis burejos ir dirba. Man drauge kai burdavo, kokia puse tiesos pasakydavo ir gal puse pildydavosi (kaip visad, tikimybes teorija veikia...) Gera bureja turetu turet ekstrasensosiniu sugebejimu, o mano manymu genialiu ekstrasensu (ir siaip tiesiog geru) Lietuvoj nera
Atsakyti
Sweikos! Gal galite pagelbeti-man reikia burejos seimos klausimais,gal parekomenduotumete kokia gera bureja siuo klausimu? nes kiek skaiciau tema tai cia raso kad vienos -geros, kitos -blogos, bet pvz nieks nesako apie ka butent su tomis burejomis kalbejo kad jos tokios geros sakykim... tai wat mielosios gal kas buwo apsilankiusios pas bureja del seimos klausimu.... ???prasau pagelbekit....
Atsakyti
na nezinau ar tiketi burejomis ar ne bet man patiko gavau is pazystamos vienos burejos numeri tai pasiskambinau ji pasiule atvykti pas ja bet pasirodo ji is kito miesto buvo smile.gif tai ji pasiule atsiusti savo nuotrauka ar dmoninancio asmens ir man ji atsiunte el.pastu ka mate ir ka isbure 4u.gif

likau apsalusi blink.gif paseke tikra tiesa ir ko net nenorejau kad kas zinotu g.gif b tai nuo siol tikiu raganaitemis biggrin.gif ir kad kiti zmones sako kad bijo isgirsti blogu dalyku tai jinai pasake ar viska nori zinoti ar tik i rupimus klausimus as pasirinkau viska zinoti ir viska suzinojau blush2.gif ir nebrangu ir paprasta
Atsakyti
QUOTE(vakare08 @ 2012 07 02, 13:17)
na nezinau ar tiketi burejomis ar ne bet man patiko gavau is pazystamos vienos burejos numeri tai pasiskambinau ji pasiule atvykti pas ja bet pasirodo ji is kito miesto buvo smile.gif tai ji pasiule atsiusti savo nuotrauka ar dmoninancio asmens ir  man ji atsiunte el.pastu  ka mate ir ka isbure 4u.gif

likau apsalusi blink.gif paseke tikra tiesa ir ko net nenorejau kad kas zinotu  g.gif b tai nuo siol tikiu raganaitemis biggrin.gif ir kad kiti zmones sako kad bijo isgirsti blogu dalyku tai jinai pasake ar viska nori zinoti ar tik i rupimus klausimus as pasirinkau viska zinoti ir viska suzinojau blush2.gif ir nebrangu ir paprasta

Kas per bureja ir is kokio miesto? Gal dar kontaktus turite? Kaip atsiskaitete su ja ir kiek ji paeme?
Beja, kas gal pas Azanova buvo? Skelbia gan nemazas kainas, tai ar jis vertas tokio atlygio?
Atsakyti
QUOTE(Geocinta @ 2012 07 02, 16:38)
Kas per bureja ir is kokio miesto? Gal dar kontaktus turite? Kaip atsiskaitete su ja ir kiek ji paeme?
Beja, kas gal pas Azanova buvo? Skelbia gan nemazas kainas, tai ar jis vertas tokio atlygio?

Buvau pas Azanova. Man nepatiko. Daugiau neisiu.
Atsakyti
Gal kas buvot pas Sergėjų Vilniuje? buvau prieš 2 metus, tai tik maža dalis išsipildė ką pasakė, gal tiesiog nuspėjo, o kaip jums? norėčiau dabar vėl eiti pas burėja, tai nežinau ar eit vėl pas jį ar pas kitą bandyt?
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 07 02, 17:34)
Gal kas buvot pas Sergėjų Vilniuje? buvau prieš 2 metus, tai tik maža dalis išsipildė ką pasakė, gal tiesiog nuspėjo, o kaip jums? norėčiau dabar vėl eiti pas burėja, tai nežinau ar eit vėl pas jį ar pas kitą bandyt?

Kuri turit omeny? Kuris kortom buria? Ne velnio neissipilde, teko pabuvot, bet, matyt, turi kazkokiu hipnotizavimo igudziu ar tiesiog labai moka itikinet. Viena pazistama buvo "ant jo" taip pakibus, kad vos ne del kiekvieno sprendimo leke pas ji
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 07 02, 16:50)
Buvau pas Azanova. Man nepatiko. Daugiau neisiu.

O kas nepatiko? Ejote burti kortom ar kitu reikalu? Gal nuotrauka nesete? Jei ne paslaptis, gal biskuti placiau galetumete ka papasakot, nes apie ji forumuose nera daug atsiliepimu.

Buvau pas Vladimira, kuris prie CUP. Tai zinokite, pas ji tikrai neverta eiti, nes tiesos nepasake nei zodzio. I miruso zmogaus nuotrauka pasake, kad gyvas. Pasake, kad turiu problemu su vyru, vos ne iki skyrybu, nors kaip tik seimoje viskas super. Dar pasake, kad vaikas manes neklauso ir nemyli manes, nors su vaiku irgi jokiu rupesciu, net balso kelt nereikia niekad. Kad as tiesiog traukiu blogi i save is visur. Na ir zinoma, kad esu prakeikta, ir jis man pades, zinoma uz pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geocinta @ 2012 07 02, 20:30)
O kas nepatiko? Ejote burti kortom ar kitu reikalu? Gal nuotrauka nesete? Jei ne paslaptis, gal biskuti placiau galetumete ka papasakot, nes apie ji forumuose nera daug atsiliepimu.

Buvau del sveikatos problemu. Nzn, dabar kai pagalvoju, kazkokia nesamone ir tiek. Gal jis buria gerai, nzn, siuo klausimu pas ji nebuvau. Vieninteli dalyka, kuri pataike, kad kai iejau i kambari, pasake, kad esu skorpione. Ta pajuto, bet cia gal bendrai daug kas gali tai islavinti. Jis praktiskai uz keliu simtu metru gyvena nuo manes..Tuo metu jis buvo laaaaabai populiarus, buvo sunku pas ji papulti. Kaip zmogus - toks malonus, nieko negaliu sakyti, tik sakau, as netikiu, kad gali pagydyti. Buvau pas ji keleta k. Man nesuveike. Nors pas ji buvo knyga, kur rase atsiliepimus, tai ten zmones vos ne is mirties jo pagalba vadavosi..smile.gif

Turiu 2 burejas, kurios man patinka ir kuriu pranasystes pildosi. Per akis..smile.gif O gydausi pas gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 07 02, 21:38)
Buvau del sveikatos problemu. Nzn, dabar kai pagalvoju, kazkokia nesamone ir tiek. Gal jis buria gerai, nzn, siuo klausimu pas ji nebuvau. Vieninteli dalyka, kuri pataike, kad kai iejau i kambari, pasake, kad esu skorpione. Ta pajuto, bet cia gal bendrai daug kas gali tai islavinti. Jis praktiskai uz keliu simtu metru gyvena nuo manes..Tuo metu jis buvo laaaaabai populiarus, buvo sunku pas ji papulti. Kaip zmogus - toks malonus, nieko negaliu sakyti, tik sakau, as netikiu, kad gali pagydyti. Buvau pas ji keleta k. Man nesuveike. Nors pas ji buvo knyga, kur rase atsiliepimus, tai ten zmones vos ne is mirties jo pagalba vadavosi..smile.gif

Turiu 2 burejas, kurios man patinka ir kuriu pranasystes pildosi. Per akis..smile.gif O gydausi pas gydytojus.

Pas kokias burejas lakotes ?
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2012 07 03, 01:09)
Pas kokias burejas lakotes ?

na, "lankytis" - tai cia daznai..smile.gif Nueinu karta per metus, jeigu kas neramina.

man patinka Silvija (dirba Lvovo g.) ir Natalja Veda (ji tik per Skype teigia paslaugas).
Atsakyti