Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpimas pagal veido formą

SIAULIETE83 reiketu pakelti daugiau pakausi mirksiukas.gif Tada paslepsit skruostukus,o iskarpytas priekis-"sumazins" visualiai veida,ir "uzdengs" kaklo zona mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet jei plaukai natūraliai garbanojasi, tai gal nelabai iškarpymas priekyje matysis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
matysis. Tik dar reikia pastangu-ne vienas kirpymas be ju neapseina biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na taip, turbūt smile.gif Garbanotiems plaukams iškarpymas gal net gražiau atrodytų, nes mano tiesiems tai niekad netiko schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nes kai tiesus plaukai,iskarpymas netinka schmoll.gif Yra 2 variantai-arba susivelia,arba isvis nesimato to iskarpimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 02 23, 18:31)
drinks_cheers.gif nes kai tiesus plaukai,iskarpymas netinka schmoll.gif Yra 2 variantai-arba susivelia,arba isvis nesimato to iskarpimo  4u.gif

Man pasitakydavo abu variantai lotuliukas.gif Kai susibanguodavu, tai vedavosi, o kai tiesu tai nieko nesimatydavo, nors po kirpyklos taip gražiai atrodė prie mano pailgo veido, ir matėsi, kad pakarpyti, bet tik tą vienintelį kartą taip ir buvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Paskutiniu metu labai gundausi nusikirpti kaip Olivia Palermo
user posted image
user posted image
user posted image

Toks paprastutis, bet labai elegantiškas kirpimas. tik suabejojau ar man sklastymas per vidurį atrodytu taip pat gerai? Noriu kad atrodytu labai gerai, o ne šiaip "normalei..." biggrin.gif

Čia aš

Ir ar tiktų tokia plaukų spalva kaip manot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 02 24, 21:01)
Sveiki,

Paskutiniu metu labai gundausi nusikirpti kaip Olivia Palermo

Toks paprastutis, bet labai elegantiškas kirpimas. tik suabejojau ar man sklastymas per vidurį atrodytu taip pat gerai? Noriu kad atrodytu labai gerai, o ne šiaip "normalei..." biggrin.gif

Čia aš

Ir ar tiktų tokia plaukų spalva kaip manot?

Nuotraukose man truputį primenate aktorę Cate Blanchett 4u.gif Manau, kad plaukų spalva tiktų, bet jums labai tinka ir tamsi spalva, akių spalvą išryškina wub.gif Truputį raudono atspalvio turėtų labai gražiai atrodyti bigsmile.gif

Man atrodo, kad sklastymas per šoną jums atrodo geriau, tokia šukuosena gražiai atrodytų

user posted image

4u.gif
Atsakyti
wow geras... nors tik truputi bet vistiek malonu būt panašia i tokia moterį blush2.gif O tai kokia čia ta mano veido forma? tai sakot nelabai man sklastymas centre? Hmmm... nelabai noriu kirpčius kirpti, kaip tik atsiauginau ir norėjau be jokiu iškarpymu pagyventi ax.gif Nu reiks pagalvot, šiaip labai graži šukuosena 4u.gif

O dėl spalvos tai tik pirmoj nuotraukoj dažyti. Buvo užėjes noras pasitamsinti, bet kažkaip nelipo man tie tamsūs, veidas toks pilkšvas atrode, tai galvoju gal biškuti prašviesėt ant pavasario reikia, bo ta tamsi jau beveik visai išbluko iki natūralios spalvos, gal nebus sudėtinga persidažyt i šviesesne g.gif

nu į ką dar aš panaši? biggrin.gif Kažkaip visada įdomu buvo ar panaši aš i kokia garsenybe ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 25 vasario 2013 - 10:38
QUOTE(taram-param @ 2013 02 25, 11:36)
wow geras... nors tik truputi bet vistiek malonu būt panašia i tokia moterį blush2.gif O tai kokia čia ta mano veido forma? tai sakot nelabai man sklastymas centre? Hmmm... nelabai noriu kirpčius kirpti, kaip tik atsiauginau ir norėjau be jokiu iškarpymu pagyventi ax.gif Nu reiks pagalvot, šiaip labai graži šukuosena 4u.gif

O dėl spalvos tai tik pirmoj nuotraukoj dažyti. Buvo užėjes noras pasitamsinti, bet kažkaip nelipo man tie tamsūs, veidas toks pilkšvas atrode, tai galvoju gal biškuti prašviesėt ant pavasario reikia, bo ta tamsi jau beveik visai išbluko iki natūralios spalvos, gal nebus sudėtinga persidažyt i šviesesne g.gif

nu į ką dar aš panaši?  biggrin.gif Kažkaip visada įdomu buvo ar panaši aš i kokia garsenybe ar ne biggrin.gif

Man tai jūsų veido forma panaši į ovalią pirmoje nuotraukoje, tai pagal aprašymus tokiai veido formai turi tikti praktiškai viskas, tai turėtų ir Palermo šukuosena tikti mirksiukas.gif
Nors paskutinėje nuotraukoje veido forma panaši į širdies, bet vis tiek turėtų tikti g.gif Bet ta šukuosena tokia rami, tvarkinga, reikia žiūrėti, kad ir charakterį atitiktų, nes po to greit atsibos biggrin.gif Man taip beveik visada būna, tinka prie veido kirpimas, bet greit nusibosta lotuliukas.gif

Paskutinėje nuotraukoje labai graži plaukų spalva wub.gif
Atsakyti
Na taip, nusibosta ir man greitai. Jau kelintą kartą nusikerpu kirpčius ir po kurio laiko imu juos atauginėti ir sakau sau - daugiau niekada... o po kurio laiko žiū jau vėl dairausi i kirpčius biggrin.gif dabar irgi svyruoju tarp kirpčių ir palikti plauku ilgi toki koks yra (sulig krutine) arba nurėžti beveik iki pečiu ir daryti sklastyma per viduri. Na ta šukuosena tokia "durna" jei padarysiu sklastyma ir nusikirpsiu lygiai galus, tai ant šono vėliau jau negalėsiu permest sklastymo, nebet tada tektu galus iškarpyt, kad skirtumo nesimatytu.
Ech matyt pavasaris ateina... norisi pasikeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 02 25, 15:02)
Na taip, nusibosta ir man greitai. Jau kelintą kartą nusikerpu kirpčius ir po kurio laiko imu juos atauginėti ir sakau sau - daugiau niekada... o po kurio laiko žiū jau vėl dairausi i kirpčius biggrin.gif dabar irgi svyruoju tarp kirpčių ir palikti plauku ilgi toki koks yra (sulig krutine) arba nurėžti beveik iki pečiu ir daryti sklastyma per viduri. Na ta šukuosena tokia "durna" jei padarysiu sklastyma ir nusikirpsiu lygiai galus, tai ant šono vėliau jau negalėsiu permest sklastymo, nebet tada tektu galus iškarpyt, kad skirtumo nesimatytu.
Ech matyt pavasaris ateina... norisi pasikeisti ax.gif

Aš tai kiek bandžiau be kirpčių gyventi, nieko nesigavo lotuliukas.gif Tik dar labiau veidas pailgėja, tai vis grįžtu prie jų biggrin.gif Aš turėjau plaukus iki liemenėlės užsegimo, tai kirtau negailėdama, dabar virš pečių, gražiai kaklą atidengia biggrin.gif O kaip smagu šukuotis lotuliukas.gif

Na taip, su ta šukuosena bus sunku po to pereiti prie slatymo per šoną, nes nesimetriškai tada atrodys šukuosena smile.gif Už tad nebūtų problemų atsiauginti, jei tokia šukuosena būtų thumbup.gif O taip, prieš pavasarį reikia pasikeisti, pagaliau bus galima nusimesti kepurę ir atsikratyti plaukų elektrinimosi, plaukai vėl mėgausis saule wub.gif 4u.gif
Atsakyti