SIAULIETE83 reiketu pakelti daugiau pakausi
Tada paslepsit skruostukus,o iskarpytas priekis-"sumazins" visualiai veida,ir "uzdengs" kaklo zona
Bet jei plaukai natūraliai garbanojasi, tai gal nelabai iškarpymas priekyje matysis
matysis. Tik dar reikia pastangu-ne vienas kirpymas be ju neapseina
Na taip, turbūt
Garbanotiems plaukams iškarpymas gal net gražiau atrodytų, nes mano tiesiems tai niekad netiko
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 02 23, 18:31)
Man pasitakydavo abu variantai
QUOTE(taram-param @ 2013 02 24, 21:01)
Sveiki,
Paskutiniu metu labai gundausi nusikirpti kaip Olivia Palermo
Toks paprastutis, bet labai elegantiškas kirpimas. tik suabejojau ar man sklastymas per vidurį atrodytu taip pat gerai? Noriu kad atrodytu labai gerai, o ne šiaip "normalei..."
Čia aš
Ir ar tiktų tokia plaukų spalva kaip manot?
Paskutiniu metu labai gundausi nusikirpti kaip Olivia Palermo
Toks paprastutis, bet labai elegantiškas kirpimas. tik suabejojau ar man sklastymas per vidurį atrodytu taip pat gerai? Noriu kad atrodytu labai gerai, o ne šiaip "normalei..."
Čia aš
Ir ar tiktų tokia plaukų spalva kaip manot?
Nuotraukose man truputį primenate aktorę Cate Blanchett
Man atrodo, kad sklastymas per šoną jums atrodo geriau, tokia šukuosena gražiai atrodytų

wow geras... nors tik truputi bet vistiek malonu būt panašia i tokia moterį
O tai kokia čia ta mano veido forma? tai sakot nelabai man sklastymas centre? Hmmm... nelabai noriu kirpčius kirpti, kaip tik atsiauginau ir norėjau be jokiu iškarpymu pagyventi
Nu reiks pagalvot, šiaip labai graži šukuosena
O dėl spalvos tai tik pirmoj nuotraukoj dažyti. Buvo užėjes noras pasitamsinti, bet kažkaip nelipo man tie tamsūs, veidas toks pilkšvas atrode, tai galvoju gal biškuti prašviesėt ant pavasario reikia, bo ta tamsi jau beveik visai išbluko iki natūralios spalvos, gal nebus sudėtinga persidažyt i šviesesne
nu į ką dar aš panaši?
Kažkaip visada įdomu buvo ar panaši aš i kokia garsenybe ar ne
O dėl spalvos tai tik pirmoj nuotraukoj dažyti. Buvo užėjes noras pasitamsinti, bet kažkaip nelipo man tie tamsūs, veidas toks pilkšvas atrode, tai galvoju gal biškuti prašviesėt ant pavasario reikia, bo ta tamsi jau beveik visai išbluko iki natūralios spalvos, gal nebus sudėtinga persidažyt i šviesesne
nu į ką dar aš panaši?
QUOTE(taram-param @ 2013 02 25, 11:36)
wow geras... nors tik truputi bet vistiek malonu būt panašia i tokia moterį
O tai kokia čia ta mano veido forma? tai sakot nelabai man sklastymas centre? Hmmm... nelabai noriu kirpčius kirpti, kaip tik atsiauginau ir norėjau be jokiu iškarpymu pagyventi
Nu reiks pagalvot, šiaip labai graži šukuosena
nu į ką dar aš panaši?
Kažkaip visada įdomu buvo ar panaši aš i kokia garsenybe ar ne 
nu į ką dar aš panaši?
Man tai jūsų veido forma panaši į ovalią pirmoje nuotraukoje, tai pagal aprašymus tokiai veido formai turi tikti praktiškai viskas, tai turėtų ir Palermo šukuosena tikti
Nors paskutinėje nuotraukoje veido forma panaši į širdies, bet vis tiek turėtų tikti
Paskutinėje nuotraukoje labai graži plaukų spalva
Na taip, nusibosta ir man greitai. Jau kelintą kartą nusikerpu kirpčius ir po kurio laiko imu juos atauginėti ir sakau sau - daugiau niekada... o po kurio laiko žiū jau vėl dairausi i kirpčius
dabar irgi svyruoju tarp kirpčių ir palikti plauku ilgi toki koks yra (sulig krutine) arba nurėžti beveik iki pečiu ir daryti sklastyma per viduri. Na ta šukuosena tokia "durna" jei padarysiu sklastyma ir nusikirpsiu lygiai galus, tai ant šono vėliau jau negalėsiu permest sklastymo, nebet tada tektu galus iškarpyt, kad skirtumo nesimatytu.
Ech matyt pavasaris ateina... norisi pasikeisti
QUOTE(taram-param @ 2013 02 25, 15:02)
Na taip, nusibosta ir man greitai. Jau kelintą kartą nusikerpu kirpčius ir po kurio laiko imu juos atauginėti ir sakau sau - daugiau niekada... o po kurio laiko žiū jau vėl dairausi i kirpčius
dabar irgi svyruoju tarp kirpčių ir palikti plauku ilgi toki koks yra (sulig krutine) arba nurėžti beveik iki pečiu ir daryti sklastyma per viduri. Na ta šukuosena tokia "durna" jei padarysiu sklastyma ir nusikirpsiu lygiai galus, tai ant šono vėliau jau negalėsiu permest sklastymo, nebet tada tektu galus iškarpyt, kad skirtumo nesimatytu.
Aš tai kiek bandžiau be kirpčių gyventi, nieko nesigavo
Na taip, su ta šukuosena bus sunku po to pereiti prie slatymo per šoną, nes nesimetriškai tada atrodys šukuosena