Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpimas pagal veido formą

Sveikos merginos,

man taip pat praverstu pagalba su plauku kirpimu...esu isbandziusi tiek daug, kad jau pati nezinau, kas man tiktų. Net nebeįsivaizduoju, koks mano veidas ar apvalus, ar ovalus. Tuo labiau, koks kirpimas tiktų. Dabar atsiauginau plaukus, nuskirpau kirpčiukus...Tarytum viskas buvo gerai, bet taip metus pagyvenus, norisi kažko naujo... thumbup.gif
Prisegu savo foto, gal ką patarsite... g.gif

http://www.facebook....64447036919805
set=a.148397748524737.27961.100000635383914&type=1&theater

Atsakyti
QUOTE(tauskute20 @ 2013 03 22, 12:33)
Sveikos merginos,

man taip pat praverstu pagalba su plauku kirpimu...esu isbandziusi tiek daug, kad jau pati nezinau, kas man tiktų. Net nebeįsivaizduoju, koks mano veidas ar apvalus, ar ovalus. Tuo labiau, koks kirpimas tiktų. Dabar atsiauginau plaukus, nuskirpau kirpčiukus...Tarytum viskas buvo gerai, bet taip metus pagyvenus, norisi kažko naujo... thumbup.gif
Prisegu savo foto, gal ką patarsite... g.gif

http://www.facebook....64447036919805
set=a.148397748524737.27961.100000635383914&type=1&theater

Nerodo nuotraukos jūsų kažkodėl unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
[URL=http://www.facebook.com/photo.php?fbid=464447036919805&set=a.148397748524737.27961.100000635383914&type=3&theater]
Atsakyti
Vis tiek nerodo nuotraukos g.gif

Gal pamėginkit per šį tinklalapį įdėtį ImageShack.us
4u.gif

Čia galite ir nuotraukos dydį koreguoti smile.gif

O po to kai rašysite tekstą, virš teksto laukelio yra įkonėlių teksto šriftui pakeisti ar splalvai, tai su įkonėle IMG galite įkelti nuotrauką iš to tinklalapio, nukopijavusi nuorodą į IMG ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pora metu auginau plaukus. Nestumo metu jie buvo zvilgantys, grazus, neslinko. Gimus leliui nusviesinau sruogelem.
Siuo metu situacija tokia, kad plaukai be galo slenka. Isplovus galva, galiu nesiot kasa arba kuoda, nes taip jie puciasi. Kaskart tiesinti nenoriu o ir galimybes neturiu. Esu turejus kirpciukus ivairius, bet labai riebalindavos nuo kaktos jie, tai kaip irgi atkrenta.
Ka galit patarti, ka daryt su plaukais. Jau ir kirpt negaila blush2.gif
Kokias spalvytes pasirinkt dazant, koki kirpima rinktis, kad prieziura butu kuo paprastesne? Beje prie kokiu formu priskiriamas veikas? apvalus? g.gif 4u.gif

http://public.fotki....olia/sukuosena/

Dekoju uz bet kokius pasiulymus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volia*: 29 balandžio 2013 - 10:53
QUOTE(volia* @ 2013 04 29, 11:52)
Sveikos  4u.gif

Pora metu auginau plaukus. Nestumo metu jie buvo zvilgantys, grazus, neslinko.  Gimus leliui nusviesinau sruogelem.
Siuo metu situacija tokia, kad plaukai be galo slenka. Isplovus galva, galiu nesiot kasa arba kuoda, nes taip jie puciasi. Kaskart tiesinti nenoriu o ir galimybes neturiu. Esu turejus kirpciukus ivairius, bet labai riebalindavos nuo kaktos jie, tai kaip irgi atkrenta.
Ka galit patarti, ka daryt su plaukais. Jau ir kirpt negaila  blush2.gif
Kokias spalvytes pasirinkt dazant, koki kirpima rinktis, kad prieziura butu kuo paprastesne? Beje prie kokiu formu priskiriamas veikas? apvalus?  g.gif  4u.gif

http://public.fotki....olia/sukuosena/

Labas smile.gif

Man tai panaši jūsų veido formą į ovalo arba pailgą, vienoje nuotraukoje vienaip atrodo, kitoje kitaip biggrin.gif
Manau, kad jums tiktų sklastymas per šoną, plaukų ilgis maždaug ties liemenuko užsegimu, gal aukščiau 4u.gif Tuomet priekyje gal maždaug nuo smakro laipteliais iškapymas, o nugaroje lanko formos kirpti plaukai 4u.gif Nežinau ar suprantamai paaiškinau biggrin.gif
Šiaip gan aukštą kakta pas jus, tai be kirpčiukų sunkiai išsiversit, manau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas merginos, smile.gif
Mano plaukai tiesūs, neiškarpyti, nėra ploni, šiuo metu ilgis iki liemenėles sagtelės, šitaip vaikštau jau kelerius metus, manau pribrendau pokyčiams, norėčiau tokios šukuosenos kuri paslėptų kažkiek nosį ir būtų elegantiška. galvoju apie kirpčiukus, bet niekada nesu jų turėjus, neįsivaizduoju kokie tiktų, o kirpėjomis ir nelabai pasitikiu doh.gif Būtų smagu kokių nors pasiūlymų sulaukt spalvos ar kirpimo blush2.gif
user posted image
Veido formo kažkas tarp 1 ir 3 nuotraukos, vis dėl to sakyčiau labiau ovali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 03 gegužės 2013 - 23:40
KARJERISTE,labai tiktu "kleopatros" kare su kirpciais thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 05 04, 00:38)
Labas merginos, smile.gif
Mano plaukai tiesūs, neiškarpyti, nėra ploni, šiuo metu ilgis iki liemenėles sagtelės, šitaip vaikštau jau kelerius metus, manau pribrendau pokyčiams,  norėčiau tokios šukuosenos kuri paslėptų kažkiek nosį ir būtų elegantiška. galvoju apie kirpčiukus, bet niekada nesu jų turėjus, neįsivaizduoju kokie tiktų, o kirpėjomis ir nelabai pasitikiu doh.gif  Būtų smagu kokių nors pasiūlymų sulaukt spalvos ar kirpimo blush2.gif

Veido formo kažkas tarp 1 ir 3 nuotraukos, vis dėl to sakyčiau labiau ovali g.gif

Panaši į ovalią 4u.gif Teoriškai jums turėtų tikti bet koks kirpimas biggrin.gif Bet manau, kad stori tiesūs kirpčiukai jums netiktų, nes tada veidas labai smulkus atrodytų ax.gif

Manau, kad gan gražiai jums tiktų arkos formos kirpčiai, kai šonuose ilgėja, arba tokie užriešti nuo kaktos į šoną kirpčiukai (pati tokius dabar išmėginsiu biggrin.gif) 4u.gif Ir manau, kad jums visai tiktų trumpesnis kirpimas, kad ir šiek tiek žemiau pečių, o priekyje pakarpyta 4u.gif

Čia yra straipsnis, gal pravers Kaip išsirinkti idealius kirpčiukus? 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone karjeriste veido forma pailga, ziurint i foto noretusi plaukam suteikti purumo ir siek tiek paputlinti veiduka smile.gif manau tiktu iskarpyti plaukai iki peciu, kirpciukai.. 4u.gif bet kirpciukai ne tokie suploti, o pasiausti, gal netgi sumesti i sonus... pvz
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 04 gegužės 2013 - 13:22
Jeigu pailgas veidas, tai tokie į šonus sumesti kirpčiukai nelabai tiks, nes tik dar labiau susiaurins veidąiš šonų ir atrodys ilgesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 05, 22:14)
Jeigu pailgas veidas, tai tokie į šonus sumesti kirpčiukai nelabai tiks, nes tik dar labiau susiaurins veidąiš šonų ir atrodys ilgesnis ax.gif

man kaip tik atrodo, kad i sonus sumesti papusti plaukai turetu veida paputlint...prides apimties, atrodys veidas platesnis smile.gif
nelabai turiu laiko ieskoti foto, bet pvz Cher veidas pailgas..ir si sukuosena mano nuomone tikrai jai tinka...iskarpyti plaukai, nuo kaktos krentanti i sonus sumesta grifka tikrai suteikia veidui putlimo....ko nebutu galima pasakyti apie tiesiai nukirptus ir susukuotus plaukus..zinoma, viskas dar priklauso nuo plauku, bet mano galva iskarpyti plaukai tikrai priduoda apimties ir purumo 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 06 gegužės 2013 - 09:47