Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpimas pagal veido formą

QUOTE(lipnuske @ 2013 05 06, 09:42)
...pvz Cher veidas pailgas..ir si sukuosena mano nuomone tikrai jai tinka...iskarpyti plaukai, nuo kaktos krentanti i sonus sumesta grifka  tikrai suteikia veidui putlimo....

drinks_cheers.gif graziai cia atrodo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 05 06, 10:42)
man kaip tik atrodo, kad i sonus sumesti papusti plaukai turetu veida paputlint...prides apimties, atrodys veidas platesnis smile.gif
nelabai turiu laiko ieskoti foto, bet pvz Cher veidas pailgas..ir si sukuosena mano nuomone tikrai jai tinka...iskarpyti plaukai, nuo kaktos krentanti i sonus sumesta grifka  tikrai suteikia veidui putlimo....ko nebutu galima pasakyti apie tiesiai nukirptus ir susukuotus plaukus..zinoma, viskas dar priklauso nuo plauku, bet mano galva iskarpyti plaukai tikrai priduoda apimties ir purumo 4u.gif

Jos veidas pirmoje nuotraukoje geriau atrodo dėl papustų plaukų ir garbanų 4u.gif
Mano veidas irgi pailgas, tai turėjau tokius kirpčiukus, tai mano veidas dar ilgesnis atrodė, bet su tiesiais plaukais, garbanoti nebandžiau g.gif
Atsakyti
Mano plaukučiai yra stori ir buvo ilgi. Šiandieną pakirpome ir esu visai patenkinta atsikračiusi gaurų hihihi.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mylim@, gaila, kad nesimato net veido kontūro, bruožų šiek tiek, todėl bent jau man sunku įvertinti, bet plaukučiai atrodo sveiki..Ar tik dėl nuotraukos kokybės, ar galai tamsesni?
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 07, 20:08)
Mano plaukučiai yra stori ir buvo ilgi. Šiandieną pakirpome ir esu visai patenkinta atsikračiusi gaurų hihihi.gif

Gražūs plaukai ir daili šukuosena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 07, 19:08)
user posted imageuser posted image

Tai kur taip gražiai apkirpo? Ir kas? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif Mano veidas yra ovalo formos. Nenorėjau čia labai rodytis blush2.gif Galiukai tamsesni atrodo dėl apšvietimo, nes ir fotkinau su telefonu ir prieblandoje (vis lyja ir tamsu biggrin.gif). Buvau labai nušviesinusi, o šį kartą parinkome natūralesnę, kiek tamsesnę spalvytę.
Dabar turiu fainą kirpėją Vilniuje Jasinskio g. O prieš ją 5 metus vaikščiojau pas Kestutį Rimdžių, tai galiu pasakyti jis dažo ir kerpa super thumbup.gif Tik kai atidarė savo saloną man pasidarė per brangu rolleyes.gif
Papildyta:
Dar įkeliu keletą kirpimų foto. Kai rinkausi sau, tai buvau išsisaugojusi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Iš trumpų toks fainas:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir Rihanos iš klipo "take care" šukuosena thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazu,norėčiau ir aš kaip nors gražiai apsikirpti... smile.gif
Atsakyti
alinukas29 tai gal ka nors sau prisitaikysit mirksiukas.gif 4u.gif As norejau bandyti iskapryma kaip ale Rihanos, bet nerizikavau taip iskarpyti, nes stori plaukai ir gal nebutu patogu kai susiristi reiketu doh.gif
Atsakyti
Labai gražus iš įdėtų nuotraukų kirpimas 3 nuo viršaus smile.gif Tokia įdomi trumpa šukuosena, tik gaila, kad nedidelė nuotrauka ir tik iš priekio g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Visa gyvenima nesioju ilgus, kiek pakarpytus plaukus. Be kirpciuku, nors jie man greiciausiai tiktu... Siuo metu plaukai isslinke, ploni, kiek ilgesni peciu, linke garbanotis. Hm, is tikruju, tai dazniausiai jie ir yra garbanoti smile.gif Kakta auksta, veido forma... nezinau, kokia, patarkit? smile.gif Ovalas? Pailgas? Trikampis?
Paprastai nesioju palaidus, laisvai krintancius plaukus. Nusibodo, noriu keisti... Veido bruozai stambus, tikrai nemaza nosis, ryskios lupos.
Nuorodoje - mano veido forma.

http://www.fileden.c...76/DSCF3870.jpg

Ka patartumete? Aciu! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aries: 29 birželio 2013 - 00:41