Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(agnieter @ 2011 08 27, 16:04)
Baigėsi nagų stipriklis micro cell

Kur pirkot ?
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 27, 15:46)
Clarins valomoji kaukė - patiko, nors stebuklų nedaro, tačiau kartotinas produktas  ax.gif
user posted image

Faina šita thumbup.gif Švelni, nedžiovinanti (kaip tik švelnesnis veidas lieka), kvapni. Oda po jos matinė ir skaistesnė. Manau, geras pasirinkimas mišriai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 rugpjūčio 2011 - 15:09
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 27, 17:05)
Kur pirkot ?

Pirkau Sarmoje wink.gif
Atsakyti
Baigėsi Margarita dušo želė su levandų aliejum. Iš esmės džiaugiuos kad baigės, nes kvapas toks įdomus, nors kaip dušo želė tikrai nebloga, bet man labiausiai patiko iš šių su gintaro ekstraktu
user posted image
Atsakyti
Australian Bodycare Tea tree Oil On the spot stick - visai nieko buvo, apskritai pastebėjau, kad man arbatmedžio aliejus tinka kovai su atskirais spuogeliais
user posted image
Atsakyti
Prieš porą dienų tvarkiaus kosmetinę, pramėčiau pudrų:
1. Catrice purple passion balta pudra. Jau nuo pat pradžių rodės gan trapi, bet vienąsyk jau visai prie pabaigos sudužo, tai tik dabar išmečiau. Turiu dar vieną naują, kuri, pasižiūrėjau, iš vienos pusės patrupėjus, bet naudot eina sėkmingai,tai ramiai padėta dabar greitu metu bus sunaudota manau. Kaip pudra super laiko matiškumą, man patinka
user posted image

2. Essence mineral compact powder. Labai patiko, jau irgi buvo prie galo ir neseniai beatostogaujant sutrupėjo, tikriausiai bus kartojama
user posted image

3. Avon color trend kompaktinė pudra. Jau labai sena, tik sunkiai prisiverčiau išmest, buvo likę mažiau nei trečdalis, bet man ji kimšo, tai negaila buvo dabar atsisveikint
user posted image
Atsakyti
agnieter, o kokia tiksli kaina to stipriklio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 24, 16:46)
kos tavo odos tipas?nekemsa poru?kaip sulaiko blizgesi dienos begi?

Oi, tik dabar radau, kad klausėt..Oda mano mišri, todėl dienos bėgyje reikia pasipudruoti papildomai, nes kitaip pradeda blizgėti kakta, nosis, šiek tiek žandai, bet aš dar nesu radusi nė vienos priemonės, kuri neleistų tam blizgesiui neatsirasti. Porų nekemša tikrai.
Atsakyti
Micro Cell permanent lip finish. Ismeciau lauk, nes pasikeite kvapas ir skonis.. na ka, nenaudojamas jis pas mane buvo ir is kur gautas neisivaizduoju. Naudojau tik ta persikine puse, tai grazi spalva, nes naturali labai, beveik nesimate, malonus jausmas ant lupu, bet as kadangi nemegeja blizgesiu tai ir gulejo nenaudojamas. dabar kai kaina pamaciau jo (69lt) tai gal ir buciau susitepliojus biggrin.gif aprasyme raso kad didina lupu apimti ko nepasatebejau. istiesu tai nieko issamaus ar vertingo negaliu apie sita daikta pasakyt, nes naudojau seniai ir mazai..
user posted image

tiesa dar atsikraciau silko juosteliu nagams ir kliju joms artdeco, dar klijuojamu kazkokiu blizganciu gelyciu ant nagu. pasigyriau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 28 rugpjūčio 2011 - 17:03
Pabaigiau:
user posted image

Drekino gerai, kvapas malonus, taciau nepatiko, kad skystas kaip vandenelis, reikedavo laikyti tarp serveteliu ir maisiuke, nes amzinai visur priterliodavo. Nemanau, kad kartosiu.

Beto pabaigiau ricinu alieju, pirksiu vel, nes man pasaka smile.gif
Atsakyti
user posted image
Tikrai neblogas, lengvas, nedžiovinantis, maloniai putojantis ir kvepiantis prausiklis. Galbūt radus gerą kainą ir kartosiu.

user posted image
Tony&Guy kasdienio naudojimo šampūnas ir kondicionierius.
Neblogos priemonės, visai tiko mano plaukams, tik truputi trūko intensyvesnio drėkinimo, ypač iš kondicionieriaus, galbūt būtų kitaip jei būtų ne kasdienės priemonės. (Paprastai perku priemones pažeistiems arba į sausumą linkusiems plaukams siekdama sudrėkinti galiukus). Dar minusas, nes sunkokos pakuotės ir nepatogu vienoje rankoje laikant spausti dozatoriu, tai reikdavo i pilva ar dar kur atremti pompuojant doh.gif

user posted image
Labai nevykusios servetėlės, nes labai silpnai sudrėkintos, nelabai gerai valo makiažą, reikia nemažai patrinti...
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 08 28, 18:53)
Beto pabaigiau ricinu alieju, pirksiu vel, nes man pasaka smile.gif

Kam naudoji? Blakstienoms? Koks poveikis , kiek jau laiko naudoji? smile.gif
Atsakyti