Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(zydrune0916 @ 2011 08 30, 18:52)
Shopingai,gal gali parasyti issamiau apie too faced pink leopard daikciuka, as mastau ji pirkti  g.gif  busiu labai dekinga 4u.gif  4u.gif

Na nelabai zinau ka ir rasyt - skaitosi jie kaip ir bronzatas, bet blizgus ir net labai (vietisas blizgejimas), tai visam veidui ne uz ka netepciau. As pirkau pagirnde skruostams, kad pakeistu mano mylima Benefit '10' - nors sis pats paciausias ka atradus, bet vis norisi paivairinimo (Benefit jau naudoju daugiau nei metus ir panasu, kad nemaziau tiek pat naudosis). Ant pirsto perbraukus per abi Benefit spalvas maisyta spalva (galima jas atskirai naudot, bet as visada maisau) gaunasi tokia pat kaip Too Faced perbraukus pirstu, nors tepant ant odos spalvos turi minimalu skirtuma: Benefit labiau rusva, Too Faced labiau rozine. Bet kaip rasiau, skirtumas itin minimalus ir daugiau isiziurejus matomas. Abu gerai pigmentuoti, gera konsistencija, lengvia pasikabina, graziai dengiasi.
Atsakyti
sunaudojau lavera mango sampuna, patiko, antra butelka buvo, siaip mielai prie jo grisiu, o dbar nagai niezti ka naujo isbandyti, trumpam i jo vieta madara maitinancio smpuno miniukas, gautas pernai vasara perkant madara sampuna i kond, bet anie man nepatiko, tai tas miniukas metesi kol pagaliau priejo mano rankos iki jo...
Atsakyti
Hugo Naturals 'sea fennel & passionflower' cukrinis kuno sveitiklis - man kvapas i pabaiga atsibodo, nors siaip visai skanus. Ne pirmas ir ne paskutinis (nes sandeliuke dar berods 3 yra) HN sveitiklis kunui, bet siaip man labiau patinka cukriniai nei druskiniai sios firmos sveitikliai, nes cukriniai svelnesni ir jie tokie labiau besilaikantys vienoj vietoj, t.y. guminiai truputi, o druskiniai labiau pavieniai ir greiciau nusiplauna, be to ir astresni.
user posted image

QUOTE(RainyDay @ 2011 08 30, 20:14)
sunaudojau lavera mango sampuna, ...

As dabar si naudoju - kolkas pats paciausias is visu bandytu sampunu. Tikrai bus kartojamas, nors sandeliuke dar turiu kruvele sampunu ir dar Lavera noriu keleta kitu rusiu isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 30, 19:44)
Na nelabai zinau ka ir rasyt - skaitosi jie kaip ir bronzatas, bet blizgus ir net labai (vietisas blizgejimas), tai visam veidui ne uz ka netepciau. As pirkau pagirnde skruostams, kad pakeistu mano mylima Benefit '10' - nors sis pats paciausias ka atradus, bet vis norisi paivairinimo (Benefit jau naudoju daugiau nei metus ir panasu, kad nemaziau tiek pat naudosis). Ant pirsto perbraukus per abi Benefit spalvas maisyta spalva (galima jas atskirai naudot, bet as visada maisau) gaunasi tokia pat kaip Too Faced perbraukus pirstu, nors tepant ant odos spalvos turi minimalu skirtuma: Benefit labiau rusva, Too Faced labiau rozine. Bet kaip rasiau, skirtumas itin minimalus ir daugiau isiziurejus matomas. Abu gerai pigmentuoti, gera konsistencija, lengvia pasikabina, graziai dengiasi.

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Iš pradžių nepatiko,ir kvepėjo jogurtu biggrin.gif bet paskui pamačiau skirtumą su ir be ir likau visai patenkinta (bent plaukai mažiau šiaušės).Kadanors gal kartosiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 30 rugpjūčio 2011 - 20:02
QUOTE(shopingas @ 2011 08 30, 17:16)
user posted image

Aš šiandien kaip tik baigiau tokį miniuką, tai irgi patiko. Net ir galva išsiploviau vieną kartą, visai neblogai veikia ir kaip šampūnas.
Atsakyti
Lumene premonė atskiriesiems spuogeliams - nepatiko - jokio poveikio nemačiau, nekartojama schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Collistar magic drops baigės. Toks pat į vietą. Intensyvios spalvos po karto tikrai nebūna, net tepant kartą ar 2 į dieną, tikrai neišeis intensyvi spalva. Nusiplauna tolygiai, dryžiais nesu išsitepus, prieš nenaudoju šveitiklio, nes tepu kasdien. Man svarbiausia, kad nekemša porų.
user posted image
Atsakyti
Giovanni, Smooth As Silk, Deep Moisture Shampoo, For Damaged Hair
user posted image
ną ką pasibaigė šitas šampūnas... kažkaip nei kažkuo ypatingas buvo nei labai prastas.. kažkaip kartoti netraukia blush2.gif beje gan skalsus buvo.. unsure.gif dar turiu giovanni šampūną su arbatmedžiu lyg baisu net pradėt nes kol jį sunaudosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 08 29, 00:20)
cw drekinanti sampuna baigiau , ka galiu pasakyti plaukai silkiniai , kvepia ir siaip jokiu velimusi , realiai nereikedavo nei kondicionieriaus nei kaukes.. gal kazkada pakartosiu , kolkas turiu labai daug sandeliuke sampunu  ax.gif bet siaip vertas kartoti tai tikrai  g.gif
user posted image

Kur pirkote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 31, 09:24)
Collistar magic drops baigės. Toks pat į vietą. Intensyvios spalvos po karto tikrai nebūna, net tepant kartą ar 2 į dieną, tikrai neišeis intensyvi spalva. Nusiplauna tolygiai, dryžiais nesu išsitepus, prieš nenaudoju šveitiklio, nes tepu kasdien. Man svarbiausia, kad nekemša porų.
user posted image

As sita irgi subaigiau, antra toki pat isigijau. Man ir po karto jau spalva tenkina smile.gif Tik greit nusiplauna.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 31, 12:00)
Kur pirkote? g.gif

superdruge uk 4u.gif
Atsakyti