Prasiretinau kosmetine
Guerlain 'kiss kiss' balzamas su spalva (stick balm), spalva
'960 candy pink' (foto ne ta spalva) - man patiko, ant lupu lengvas, darbe vis mane lelyte vadindavo kai juo pasidazydavau, nes sviesios odos esu, o sita spalvyte tokia grazi, ne per ryski, nerekianti leliska rozine

Nors siaip dengesi ne visada maloniai - jei lupos nera idealiai padrekintos, tai nelygiai pasidengdavo, o ir siaip vietom storiau, vietom ploniau. Liko porai pasidazymu, bet nebenoriu jau, o ir bandau subaigt nenaturalias priemones ir pereit prie naturaliu (sita misija man likus makiazo priemonese).
Estee Lauder juodas akiu piestukas - jis is kaledinio rinkinio (buvo pries kelis metus), beveik ir sunaudotas, o dabar laukiu Lily Lolo piestuko akims, tai sio nebereikia (o ir nenaturalus). Patiko, gerai breze, nejautrino akiu, ne per kietas ir ne per minkstas, gerai laike:

Baigesi dar vienas mini blizgiukas is
Tarte rinkinio - sikart subaigiau pacia viduriniausia, t.y. auksine, spalvyte. Namuose like dar 2 spalvos ir bus subaigti/parduoti visi. Man patinka kiekiu, kokybe, patogumu ir skoniu jie, tik sunkokai (o tiksliau po mazokai) traukiasi jie is tuteles. Uztai lupos lieka padrekintos, spalva laikosi gana gerai. Kaip daznai buna, rinkiniuose ne visos spalvos buna patinkancios, tai vat si man irgi buvo is tu neinamu, todel laikiau prie kompiuterio ir tepliojau vietoj vazelino.....
Ruby Rose seseliu palete (12 spalvu) - viena spalvyte (tamsia samanine zalia) issikrapsciau ir pasilikau, o visas kitas metu lauk be gailescio, nes nenaudojamos. Nerandu tikros paletes foto, tai dedu panasia (o gal net tokia pat, nes spalvos atrodo tikrai tokios kaip ir maniskej - mano pasilikta spalva desiniam apatiniam kampe), tik maniske buvo pailga ir 2 eiliu. Seseliai tikrai geri, nors rodos ne visi sios firmos tokie, o priklausomai nuo paletes - esu kelias turejus nerealiai man patikusias, o viena buvo visiskai nevykus (bet atrode kaip ir tos megiamos, tik mazesnio formato).

Nepasilieku
Too Faced 'pink leopard' bronzato - norejau naudot skruostams pabaigus Benefit '10', bet persigalvojau. Visu pirma, noriu i naturalia puse eit, o antra, Benefit '10' man dar labai ilgam uzteks ir jis labiau patinka (lyg ir lengviau pasiima, ant skruostu nors abu atrodo panasiai, bet Benefit labiau i rusvuma, TF i ruzavuma - nors ir vos vos tas pastebima, bet man bendras vaizdas Benefit labiau patinka).

Dar pora dienu pasilaikysiu, bet po to tikrai atsisveikinsiu su
Helena Rubinstein 'lash queen feather collection' tusu - buvo jis man nerealiai fainas, tiesiog jau virs 3men naudoju ir nenoriu ilgiau 4 naudot (del to, kad jautrios akys, kad kosmetinej ir sandeliuke ne vienas tusas). Ko ko, bet naturalaus tuso kolkas nesu atradus taip dazancio, na ir nedaug naturaliu dar bandziau, tai toliau ieskosiu to vienintelio, bet labai galimas variantas, kad tusai liks nenaturalus pas mane (HR tusai man patys paciausi, dar Rimmel vienas labai puikus ir pora CoverGirl tusu graziai dazo).