Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

cw drekinanti sampuna baigiau , ka galiu pasakyti plaukai silkiniai , kvepia ir siaip jokiu velimusi , realiai nereikedavo nei kondicionieriaus nei kaukes.. gal kazkada pakartosiu , kolkas turiu labai daug sandeliuke sampunu ax.gif bet siaip vertas kartoti tai tikrai g.gif
user posted image
Atsakyti
Prasiretinau kosmetine ax.gif

Guerlain 'kiss kiss' balzamas su spalva (stick balm), spalva '960 candy pink' (foto ne ta spalva) - man patiko, ant lupu lengvas, darbe vis mane lelyte vadindavo kai juo pasidazydavau, nes sviesios odos esu, o sita spalvyte tokia grazi, ne per ryski, nerekianti leliska rozine biggrin.gif Nors siaip dengesi ne visada maloniai - jei lupos nera idealiai padrekintos, tai nelygiai pasidengdavo, o ir siaip vietom storiau, vietom ploniau. Liko porai pasidazymu, bet nebenoriu jau, o ir bandau subaigt nenaturalias priemones ir pereit prie naturaliu (sita misija man likus makiazo priemonese).
user posted image

Estee Lauder juodas akiu piestukas - jis is kaledinio rinkinio (buvo pries kelis metus), beveik ir sunaudotas, o dabar laukiu Lily Lolo piestuko akims, tai sio nebereikia (o ir nenaturalus). Patiko, gerai breze, nejautrino akiu, ne per kietas ir ne per minkstas, gerai laike:
user posted image

Baigesi dar vienas mini blizgiukas is Tarte rinkinio - sikart subaigiau pacia viduriniausia, t.y. auksine, spalvyte. Namuose like dar 2 spalvos ir bus subaigti/parduoti visi. Man patinka kiekiu, kokybe, patogumu ir skoniu jie, tik sunkokai (o tiksliau po mazokai) traukiasi jie is tuteles. Uztai lupos lieka padrekintos, spalva laikosi gana gerai. Kaip daznai buna, rinkiniuose ne visos spalvos buna patinkancios, tai vat si man irgi buvo is tu neinamu, todel laikiau prie kompiuterio ir tepliojau vietoj vazelino.....
user posted image

Ruby Rose seseliu palete (12 spalvu) - viena spalvyte (tamsia samanine zalia) issikrapsciau ir pasilikau, o visas kitas metu lauk be gailescio, nes nenaudojamos. Nerandu tikros paletes foto, tai dedu panasia (o gal net tokia pat, nes spalvos atrodo tikrai tokios kaip ir maniskej - mano pasilikta spalva desiniam apatiniam kampe), tik maniske buvo pailga ir 2 eiliu. Seseliai tikrai geri, nors rodos ne visi sios firmos tokie, o priklausomai nuo paletes - esu kelias turejus nerealiai man patikusias, o viena buvo visiskai nevykus (bet atrode kaip ir tos megiamos, tik mazesnio formato).
user posted image

Nepasilieku Too Faced 'pink leopard' bronzato - norejau naudot skruostams pabaigus Benefit '10', bet persigalvojau. Visu pirma, noriu i naturalia puse eit, o antra, Benefit '10' man dar labai ilgam uzteks ir jis labiau patinka (lyg ir lengviau pasiima, ant skruostu nors abu atrodo panasiai, bet Benefit labiau i rusvuma, TF i ruzavuma - nors ir vos vos tas pastebima, bet man bendras vaizdas Benefit labiau patinka).
user posted image

Dar pora dienu pasilaikysiu, bet po to tikrai atsisveikinsiu su Helena Rubinstein 'lash queen feather collection' tusu - buvo jis man nerealiai fainas, tiesiog jau virs 3men naudoju ir nenoriu ilgiau 4 naudot (del to, kad jautrios akys, kad kosmetinej ir sandeliuke ne vienas tusas). Ko ko, bet naturalaus tuso kolkas nesu atradus taip dazancio, na ir nedaug naturaliu dar bandziau, tai toliau ieskosiu to vienintelio, bet labai galimas variantas, kad tusai liks nenaturalus pas mane (HR tusai man patys paciausi, dar Rimmel vienas labai puikus ir pora CoverGirl tusu graziai dazo).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 29 rugpjūčio 2011 - 01:23
Na ir vyras subaige (naudojom abu) EOS granatu-avieciu kvapo skutimosi krema - pats geriausias dalykas tam reikalui ir ne pirmas bei ne paskutinis jis musu namuose. Tikrai tikrai bus kartojamas.
user posted image
Atsakyti
Clinique veido šveitiklis - nelabai patiko - toks šiurkštus labai, tikrai nekartosiu schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Isadora Extra Volume
user posted image
Iš pradžių nelabai patiko, nes vos tepėsi ir buvo skystas. Tačiau po kelių savaičių naudojimo (vargo) pradėjo šauniai dažyti. Blakstienas padarydavo barbiškas, tačiau visiškai neriečia - ko man reikia. Šiaip manau kartočiau, bet noriu pereiti prie eco.

Manhattan Long&Swing
user posted image
Nežinau ar jau panaudota įsigijau (akcijos metu) ar jis toks turi būti, bet man visiškai nepatiko. Šepetėlis sausas, vos tepa, bandžiau dar naudoti, gal sutirštės, bet... Išmetamas rolleyes.gif

Maybelline Watershine Gloss Diamonds, spalva 10 Pink Ruby
user posted image
Pirkau kažkada senai senai progai, bet nuo tada taip ir guli nenaudojamas. Nemėgstu kasdien tokių žėrinčiu, blizgančių ir t.t. Ilgai vis gailėjau išmesti - gal prireiks, bet... Keliauja į šiukšlinę.

Rimmel Vinyl Gloss, spalva 113
user posted image
Labai labai wub.gif Atradimas buvo kai įsigijau, jeigu rasiu kartosiu būtinai. Gaila, kad kiek pasižiūriu niekur jau nėra jų verysad.gif
Atsakyti
Lavera Basis Sensitiv
user posted image
Pakeitė mano patį mylimiausia Eucerin. Puikiai drėkina tiek žiemą, tiek vasarą, beskonis, bespalvis. Į jo vietą toks pats bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 29 rugpjūčio 2011 - 11:59
QUOTE(Iceland @ 2011 08 29, 12:58)
Lavera Basis Sensitiv
Pakeitė mano patį mylimiausia Eucerin. Puikiai drėkina tiek žiemą, tiek vasarą, beskonis, bespalvis. Į jo vietą toks pats  bigsmile.gif

atrodo, kad aš būčiau rašius biggrin.gif aš jau irgi baigiau beveik, jau tenka su pirštu krapštyt jį lauk. laaabai patinka. anksčiau būčiau rašius, kad tuoj pirksiu į jo vietą tokį patį, bet kaip viena narė sakė, per daug pasauly vazelinų kad tuoj pat pirkt tokį pat biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Vakar pabaigiau. Visai patiko, nes odą šiek tiek pavalydavo ir kartu suminkštindavo ir pamaitindavo. Tik galbūt savyje kažkokios rūgštelės turi, nes kartais kai kuriose vietose pagrauždavo, ypač nosies sparnelius. Ją naudodavau kai norėjosi ko nors mažiau sausinančio už molio kaukes. Na ir aišku labai kvepia ji..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau TBS vyšnių purškalą kūnui - nepatiko schmoll.gif Nekartojamas produktas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Baigesi Giovanni 'cool mint lemonade' kvapo duso zele (trys viename, t.y. duso zele, plauku sampunas ir vonios putos) - naudojom tik kaip duso zele, tai patiko, geras kvapas, vasarai gaivi (man patiko net vien kojas ja nusipraust ir atsigaivint), skalsi. Visai noreciau tos pacios linijos kitu kvapu isbandyt, bet tas bus negreit, nes sandeliuke duso zeliu daugiau nei norisi.....
user posted image

Subaigiau Hugo Naturals 'french lavender' masazo ir kuno alieju - kuna nepatinka tept aliejais, masazai musu namuose reti, tai sunaudojau pildama i vonia. Siaip HN produktai man labai patinka, bet aliejai (nesvarbu kokios firmos) man ne.... Na su isimtim kai aliejus turiu veidui vakarais vietoj kremo tepti.
user posted image

I kriaukle 'subaigtas' Organic Creations tamanu aliejus - man rodos si firma ne pacius kokybiskiausius aliejus gamina, nors butent siuo tamanu aliejum nesiskundziau (bent kvapu, nes toks kaip ir Aura Cacia firmos tamanu aliejaus). Tiesiog turejau/turiu ne viena is OC pirkta alieju ir kai palyginu su kitur pirktais tu paciu kvapu aliejais, tai kai kurie skiriasi (pvz makadamijos man zuvim trenkia, nors siaip jis keptais riesutais kvepia). Kitus sunaudojau (ar dar sunaudosiu) pildama i vonia, o sis tamanu man kazkaip ne i tema tam reikalui, tai ir ispyliau, nes oda teptis nesinori (o ir turiu Aura Cacia tamanu alieju, kuriuo tepu veida vakarais).
user posted image
Atsakyti
Shopingai,gal gali parasyti issamiau apie too faced pink leopard daikciuka, as mastau ji pirkti g.gif busiu labai dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti