Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Pabaigtukai:
Alva sampunas su kofeinu slenkantiems plaukams.user posted image
Siaip sampunas gal ir nieko, bet kazkokio poveikio nelabai pastebejau unsure.gif
nzn ar dar pirksiu, nu nebent gal su tos pacios linijos kondicionierium bandyciau, bet abejoju g.gif I jo vieta alverde su kofeinu.
Balm Balm Super Light Coconut Cleanser veido prausikli (miniuka). Jis toks kaip aliejukas, gal ir nieko, bet didelio nepirkciau.user posted image
I jo vieta Living Nature Purifying Cleanser.
Living Nature Extra Hydrating Toning Gel tonizuojantis gelis user posted image, patiko, palikdavo svelnia oda, bet man kazkaip patogiau skystus tonikus naudoti, nei gelinius.
i jo vieta Aubrey Organics Sparkling Mineral Water.
Miss Sporty antakiu gelis user posted image man itiko, normalus, gal kada ir pakartosiu, o gal ka geresnio atrasiu rolleyes.gif . I jo vieta alverde antakiu gelis.
Atsakyti
kur perki ALVERDE priemones?

o as pribaigiau SEA LINE Reapair oil aliejuka veidui user posted image
visai patiko, naudojau nakciai vietoj naktinio kremo, gerai nuramindavo oda, ryte tokia atsigavus budavo, gal kada nors kartosiu 4u.gif
i jo vieta ACURE organics naktinis kremukas veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 03, 14:31)
kur perki ALVERDE priemones?

i jo vieta ACURE organics naktinis kremukas veidui  4u.gif

kai buvau lt, sakiausi (itariu, viena forumiete prekiauja, nes pasiule parasyt alverdefanai@yahoo.com del katalogo ir prekiu) tai sakiausi is ten.
Idomu, kaip naktinis kremukas? Kokia tavo oda? ax.gif
Atsakyti
Eilinis Thayer's hamameliu hidrolatas, sikart persiku kvapo - sandeliukas prikrautas hidroltatu siuo metu, tai uzsiimsiu ju naudojimu, bet prie Thayer's manau dar grisiu ne karta.
user posted image

Every Man Jack vyriskas prausiklis veidui - padeda nuo spuogiuku ir pan., bet maniskiui veidui jis nepatiko, tai buvo padetas vietoj duso zeles. Tai ir subaigiau as ji pagrinde tam reikalui. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nagų lako nuėmėjas Vix, labai erzino kvapas, ir šiaip toks sausinantis nagus pasirodė, nekartotinas produktas
user posted image
Atsakyti
user posted image
Malonaus, nors gana stipraus kvapo,labai gerai drėkinanti, buvo puiki duše skutantis kojas+rankas smile.gif
Papildyta:
user posted image
Kokiam kartui liko naktinio serumo iš oriflame dermobrazinio rinkinuko. Būtent naktinė priemonė labai patiko, nes labai lengva, drėkinanti, nesausinanti ir neapsunkinati odos. Dieninė priemonė bus suoptimizuota dekolte, nes yra gana rieboka, dienos bėgyje per daug išlenda blizgesys. Šiaip nepasakyčiau, kad padarė didelį poveikį, bet visai neblogos priemonės, oda atrodo skaisti ir graži.
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau tokį šampūną, patiko, kad didelis kiekis, buteliukas su dozatoriums, skaniai kvepėjo, nedaug reikėjo - skalsus smile.gif Tiesa, kondicionierius ar kaukė po jo man buvo būtini, nes kitaip plaukai šiurkštoki būna, vien tik juo išplovus smile.gif

user posted image
Lavera dantų pasta nepatiko, nebus kartojama, pakankamai greit baigėsi, trūko gaivumo ja išsivalius, nelabai jautėsi švaros jausmas schmoll.gif
Atsakyti
Aveda 'personal blends' kuno prausiklis (berods galima ir plaukams naudot) - buvau gavus kupona jam, tai parduotuvej dar visokiu kvapu dave uostyt, po to imaise labiausiai patikusi i si prausikli. Ai, kaip prausiklio taip ir nenaudojau, pildavausi i vonia tik.
user posted image
Atsakyti
Ismetamas Rimmel 'glam eyes' akiu tusas - naudojau jau antraji ji, bet sikart kazkaip neitin patiko jis man, atskyre visai gerai, bet tankinimo mazoka buvo, blakstienos nebuvo ryskios....
user posted image

Real Purity 'vitamin e' lupu balzamo miniukas - visai patiko, bet nepirksiu pilnos pakuotes, nes daug norimu isbandyt lupu balzamu yra:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 rugsėjo 2011 - 22:41
QUOTE(shemsa @ 2011 09 02, 12:39)
i jo vieta likutis Dr.Organic ranku kremas su alyvuogem  wub.gif

Ar jis gerai drėkina? Visi eco rankų kremai toks jausmas, kad dar labiau išsausina man oda. Kur perkate? Noriu išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
išmečiau Maybelline One by one tušą. Patiko , tankino gerai, nesulipindavo, jokių priekaištų. Kada nors kartosiu be baimės smile.gif
Atsakyti
Baigėsi Bourjois Ultra Care tušas, į jo vietą Bourjois Ultra black, tačiau jau dabar galiu pasakyt, kad ultra care patiko žymiai labiau, kol kas ultra black nusivylus doh.gif
Atsakyti