Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Šiandien pribaigiau Sante kūno pienelį štai tokį
user posted image
Nežinau, nepatiko man nei kvapas, nei tai, kad sunkiai susigerdavo.. likdavo toks riebalas blizgus ant odos paviršiaus g.gif Daugumoj sutepliojau rankoms. Ateityje nebepirksiu.
Iki paskutinio lašo essence nagų lako valiklis
user posted image
Va, čia tai atradimas smile.gif Pigu ir labai labai gerai biggrin.gif Nusipirkau oversos šį kartą.. bet jaučiu, kad ateityje visvien liksiu ištikima essence valikliams smile.gif
Essence lūpų pieštukas
user posted image
Pats geriausias, į jo vietą toks pats wink.gif
Atsakyti
Prasirinkau vakar nagu lakus - turiu tiek prikaupus, kad turbut visam gyvenimui i prieki, o ir ne visus naudojus ar isvis ne visais lakavusis esu.... Dali bandau parduot, o situs pigiukus metu lauk.

Golden Rose 'ceramic' serijos, spalvos '107', '111', '109', '145' ir '121' - pasilikau pora spalvu, nes siaip labai tikrai verti demesio. Tiek dziusta gerai, tiek gerai dengiasi ir laiko.
user posted image

Sally Hansen 'hard as nails' nagu lakas, spalva 'merlot' - grazi ta spalva, bet kad is to grozio maza naudos kai taip niekad ir nenusilakavau juo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
iki paskutinio lašo išbaigiau rasa aliejuką plaukams. jau ilgai jį turėjau, kurį laiką net buvau pamiršus kad dar turiu, šiaip patiko, tik skystokas, užtat atsukus buteliuką lengvai išbėgo. buteliuką galvoju dar kam nors panaudot, o aliejuką gal ir naudosiu dar, bet pernelyg daug yra norimų išbandyt
user posted image
Atsakyti
Baigėsi kremas - šveitiklis kojoms "Effekt", toks labai švelnus pasirodė, ir vandeny labai greit ištirpsta ax.gif Bet kartotinas ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Bourjous eau de gloss lūpų blizgis, spalva 17 Rose vitamine, visai nepatiko, trumpai laikė, sausino lūpas doh.gif

Carefree Aloe intymios higienos prausiklis, sunaudojus kelis buteliukus, visai neblogas smile.gif Dabar jį pakeičiau į Cattier prausiklį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 01 rugsėjo 2011 - 10:12
QUOTE(Tibė @ 2011 08 30, 20:01)
Iš pradžių nepatiko,ir kvepėjo jogurtu biggrin.gif bet paskui pamačiau skirtumą su ir be ir likau visai patenkinta (bent plaukai mažiau šiaušės).Kadanors gal kartosiu biggrin.gif
user posted image

Aš šitą taip pat šiandien užbaigiau, bet man nelabai... šiaip gal būtų neblogas, bet labai daug jo reikia, kad mano plaukai išsinarpliotų...yra geresnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2011 08 31, 16:35)

Essence lūpų pieštukas
user posted image
Pats geriausias, į jo vietą toks pats wink.gif

tai, kad čia įdėjot eucerin ax.gif
Atsakyti
Baigesi Sally Hansen 'vitasurge' nagu odeliu zele - visai patiko, patogu naudot:
user posted image

The Natural Dentist 'orange zest' dantu skalavimo skystis - ne pirmakart kartojamas, vis keiciam skoni, bet labiausiai patinka zaliame buteliuke (peppermint twist:
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau šitą kondicionierių, tai galiu pasakyti, kad išties labai atgaivina spalvą, pirksiu dar, tikriausiai. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Subaigtas pagaliau Neutral šampūnas - kartojamas nebus, plaukai kaip šiaudai mano po jo būdavo
user posted image
Atsakyti
Šiandien pagaliau pabaigiau Urtekram šampūną su rozmarinais. Visai neblogas, bet turėjau didelę pakuotę, tai atsibodo ir kol kas nekartosiu... bet prie šios linijos vis tiek vis grįžtu...

http://www.ekonamai....ry-250-_big.jpg

Ir pabaigiau jau antrą savo Biosilk'ą... tiesą sakant turėjau didelį indelį, bet vis duodavau kam pabandyt, tai greitai susinaudojo unsure.gif Ji keičia toks pats, tik šį kartą niekam nebedalinsiu, tai ilgam užteks wub.gif
http://mariesbeautyb...apy-review.html
Atsakyti
Natuderm ranku kremas baigesi user posted image
perdaug nesuzavejo mano sausu ranku, tai kartojamas nebus schmoll.gif
i jo vieta likutis Dr.Organic ranku kremas su alyvuogem wub.gif
Atsakyti