Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Ispurskiau AN ylang ylang hidrolata i jo vieta liepu ziedu,abu man labai wub.gif
Atsakyti
Babuškos Agafijos varnalėšų aliejus - ne pirmas ne paskutinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 09 08, 20:25)
Babuškos Agafijos varnalėšų aliejus - ne pirmas ne paskutinis  ax.gif

kodėl? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 06, 18:45)
Baigiau TBS kunos sviesta. Patiko drekinimas,kvapas,maloni tekstura smile.gif buciau dar turejusi ekstra progoms, nes gaila tepti kasdien po duso, taciau galiojimas baiginejosi,teko sutepti. pati uz pilna kaina niekada nepirkciau, nes yra daug geresniu uz trigubai mazesne kaina 4u.gif

Mėgau TBS sviestus, bet kažkaip pradeda jie man nebetikt. Dairaus ko nors kito, bet taip ir neatrandu. Gal pavardintum tuos geresnius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 09 08, 20:53)
Mėgau TBS sviestus, bet kažkaip pradeda jie man nebetikt. Dairaus ko nors kito, bet taip ir neatrandu. Gal pavardintum tuos geresnius?  4u.gif

na kadangi mano odai labai reikia drekinimo ir losjonus renkuosi pagal drekinimo lygi,o ne pagal kvapa,tai man labai geras yra eucerin 3% urea losjonas, garnier naujieji zali (intensive 7 days vadinasi), taip pat neutrogena ir nivea losjonai man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 09 08, 17:44)
kiek laiko naudojote?

nuo kovo vidurio kažkur. Iš pradžių kasdien dažydavaus, dar sesės skolinos, paskui labai retai, daugiau gulėjo kosmetinėj nei buvo naudojamas smile.gif

nejusinkit, sena jaučiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2011 09 08, 15:33)
kaip si pudra?Ar verta kainos pasirode?

Labai patiko. Tikrai verta kainos, ruosiuosi vel pirkti, zinoma ne LT. Viena is nedaugelio pudru, kuri man nekemsa poru ir issilaiko visa diena.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 08, 21:14)
na kadangi mano odai labai reikia drekinimo ir losjonus renkuosi pagal drekinimo lygi,o ne pagal kvapa,tai man labai geras yra eucerin 3% urea losjonas, garnier naujieji zali (intensive 7 days vadinasi), taip pat neutrogena ir nivea losjonai man patinka smile.gif

Ačiū, vat eucerinu visai susigundžiau 4u.gif garnier man laaaaabai netiko, išmečiau, o nivea norimo rezultato nesulaukiau.
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 09 08, 20:41)

Ar tikrai mažina slinkimą - sunku pasakyt. Nes naudojau daug priemonių kartu, bet man patiko tuo, kad lengvina plaukų iššukavimą, plaukai švelnesni ir lengvai išsiplauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 08, 22:28)
Labai patiko. Tikrai verta kainos, ruosiuosi vel pirkti, zinoma ne LT.  Viena is nedaugelio pudru, kuri man nekemsa poru ir issilaiko visa diena.

koks Jūsų odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 09 09, 11:24)
koks Jūsų odos tipas?  4u.gif

Misri, vasara labiau i riebuma.
Atsakyti
user posted image

Patiko, ne pirmas naudojamas jau (desinysis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 09 rugsėjo 2011 - 13:59