Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(lauryna @ 2011 09 08, 23:28)
Labai patiko. Tikrai verta kainos, ruosiuosi vel pirkti, zinoma ne LT.  Viena is nedaugelio pudru, kuri man nekemsa poru ir issilaiko visa diena.

man ir si pudra viena mylimiausiu bigsmile.gif
Atsakyti
Vichy dezodarantas - kartotinas produktas (nors ne pirmas ir buvo, bet vis ką nors nebandyto rūpi pabandyt bigsmile.gif )
user posted image
Ir John Frieda kaukė plaukams irgi patiko, kartotinas produktas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 09 09, 07:41)
Ar tikrai mažina slinkimą - sunku pasakyt. Nes naudojau daug priemonių kartu, bet man patiko tuo, kad lengvina plaukų iššukavimą, plaukai švelnesni ir lengvai išsiplauna  ax.gif

dėkui už komentarą 4u.gif kai baigsiu savo , bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 09 09, 19:56)
Ir John Frieda kaukė plaukams irgi patiko, kartotinas produktas
user posted image

Kuo ypatinga? Kokia kaina?
Atsakyti
ne pirmas jau. Mano mėstamiausias ir greitu metu vėl pirksiu n-tąjį
user posted image

bet kadangi šiuo metu ne lietuvoj, o čia jo kaina didelė, tai trumpam (nors jau gailiuosi, labai agresyvus šitas toks matos bus)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 10, 12:43)
ne pirmas jau. Mano mėstamiausias ir greitu metu vėl pirksiu n-tąjį
Sebium foaming gel

LT vaistinėse pasirodė 500ml pakuotė šio prausiklio, merginos sakė, kad kainuos 64 su centais, ekonomiškiau gaunas smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau šitą toniką, bet galiu pasakyti, kad daugiau tikrai nepirksiu: neskalsus, dirgindavo odą šiek tiek, o poveikio apskritai nelabai kaip iš toniko buvo. ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Labai skaniai kvepejo,tepesi kaip sviestas,bet manau jis toks is lengvesniu balzamu,labai sausu lupu nepagydys.

user posted image
Turejau miniuka,normalus lakas,fiksacijos uzteko,man svarbiausia,kad nelipintu ir napsunkintu plauku,nes jie kaip kudikelio pas mane-minksti ir ploni biggrin.gif
Atsakyti
Garnier respons balzamas. Neradau originalios foto. Pirktas Danijoj. Pigus ten. Pas mu turbūt nėra.
Kvapas labai labai intensyvus, kamelijų, visos namie purtos, kai užsitepu lotuliukas.gif o man patinka. Ilgai išlieka. Laikiau kaip kaukę kaip ir visus kitus turimus balzamus. Poveikis patiko, nespjaučiau į tokį patį antrą. Plaukai minkšti, švelnūs, slidūs, apsunkę, šiaip jis volume, bet nepasakyčiau.
user posted image
Atsakyti
user posted image

ir kartosiu n-taji karta, superinis man sis vandenukas

user posted image

i pabaiga pradejo trupet ir negraziai dazyt, ismeciau. jau prasukau toki pat nauja, dazo puikiai wub.gif man 2-2.5 menesiam uztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 10 rugsėjo 2011 - 23:15
Pabaigiau Naked Frizz Fighter Smoothing Serum, is pat pradziu nelabai patiko, sunkiai naudojosi, o paskui jau visai neblogas pasirode. Tepdavau ant slapiu plauku ir dziovindavau dziovintuvu, lyg ir tiesesni palikdavo user posted image ax.gif i jo vieta JMO dry hair nourisher and defrizzer ax.gif
Pabaigiau beauty formulas nosies pleistriukus su angliukais, patiko, i ju vieta kita pakuote, be angliuku. Patinka man tos juosteles, daznai uzsiperku ax.gif Normali ir kaina. O daugiau gaila butu moket biggrin.gif
Atsakyti
Baigesi Alaffia 'vanilla ylang ylang' shea sviestukas - kietas, tai del to nekartociau, nors man kvapas super buvo, primine pieniska sokolada. Sandeliuke kito kvapo dar turiu, tai sunaudosiu....
user posted image
Atsakyti