Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(shopingas @ 2011 09 11, 14:15)
Baigesi Alaffia 'vanilla ylang ylang' shea sviestukas - kietas, tai del to nekartociau, nors man kvapas super buvo, primine pieniska sokolada. Sandeliuke kito kvapo dar turiu, tai sunaudosiu....
user posted image

Shoping'ai , o gal esi turėjus šios firmos plaukų priemones? ax.gif
Atsakyti
Sante šampūnas
user posted image

Hedera natur lemon muilas
user posted image
Atsakyti
Ką tik baigiau user posted image
galiu pasakyti, kad kartosiu biggrin.gif patiko, kad pradedant skalauti kaukę, plaukai palieka švelnūs, labai glotnūs. Išdžiuvę nesišiaušia. bigsmile.gif Kaip už tokią kainą, tai labai patiko produktas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 09 10, 23:11)
user posted image

i pabaiga pradejo trupet ir negraziai dazyt, ismeciau. jau prasukau toki pat nauja, dazo puikiai  wub.gif  man 2-2.5 menesiam uztenka.

cia kasdien dazantis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Neįminta mįslė @ 2011 09 11, 22:35)
cia kasdien dazantis ar ne?

mazdaug 4 kartus i savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 09 11, 15:30)
Shoping'ai , o gal esi turėjus šios firmos plaukų priemones?   ax.gif

Neteko kolkas isbandyt plaukams nieko - tik kunui ir veidui, bet plaukams planuose ateityje jau yra... ax.gif Nors tiksliau 'beautiful curls' (CIA) nenuplaunama kondicionieriu turejau (miniuka), sandeliuke dar toks pat yra, tai situo labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 rugsėjo 2011 - 02:01
Sunaudojau Essie 'build me up' nagu kauke (pakuote 3 kartams skirta) - na net nezinau ka pasakot apie ja, manyciau veikia tik tam kartui, t.y. po kaukes nagai dregnesni, pamaitinti lieka, bet nera isliekamojo poveikio....
user posted image
Atsakyti
Syoss šampūnas dažytiems plaukams. Jau antras, pirmas buvo gautas dovanų, antras pirktas per akciją. Iš esmės man syoss šampūnai patinka tuo, kad tinka mano plaukams, eina iššukuot, gerai plauna, plaukai lieka švelnūs, bet aš po to dar plaunu su rasos šampūnu nuo pleiskanų, nes turiu problemų, bet pirmam skalavimui tai man syoss labai gerai išplauna. Dar pliusas, kad didelė pakuotė, ir skaniai kvepia biggrin.gif
Į jo vietą taip pat syoss volume šampūnas
user posted image
Atsakyti
user posted image
kaip pries kelis psl.rodos rasiau, tai labai patiko ir vertas kartojimo
Atsakyti
jau seniau baigiau, bet tik dabar prisiminiau, kad nerašiau.
Neutral makiažo valymo servetėlės.
Bekvapės, švelnios, gerai nuvalo makiažą, nedirgina. Mano oda jautri man aktualu, kad nedirgintų odos:
user posted image
Atsakyti
Pradedu ir as prisidavinet.

Iki paskutinio laso user posted image

Labai patiko kvapas, gerai putoja, nesausina. I jos vieta greipfrutine TBS, nors po pirmo nusiprausimo atrodo, kad si sausina.. ir siaip bandysiu pereit prie naturaliu duso zeliu ir losjonu, kai pabaigsiu atsargas, jeigu labai nenuvils smile.gif
Atsakyti
user posted image
Tikrai nekartosiu schmoll.gif Nuo jo guzai daros pažastyse, ko neturėjau su jokiu kitu antiperspirantu
Atsakyti