Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Bath & Body Works 'cucumber melon' kvapo antibakterine zele - nuolat perkama vis pakeiciant kvapus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ProtegeMoi @ 2011 10 10, 20:02)
Loreal Paris Elvital Total Repair šampūnas ir balzamas : patiko, kad plaukai po balzamo lengvai šukuojami, paklusnūs, šampūnas nedirgino galvos odos. Nepatiko, kad panašu, jog nuo šių priemonių pradėjo labiau plaukai smukti....

slinkti ar tiesiog sukristi ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 11 spalio 2011 - 06:13
Aussie Aussome Volume Shampoo
user posted image
Subaigiau šį šampūną ir turbūt nebekartosiu schmoll.gif Iš pradžių labai patiko, skaniai kvepėjo, gerai putojo, švariai išplaudavo plauką, suteikdavo apimties, bet laikui bėgant, plaukai vis dažniau riebaluodavosi po šio šampūno, lyg pleiskanų atsirado unsure.gif Žodžiu nebetenkino manęs šis šampūnas, subaigiau ir džiaugiuosi smile.gif

Purederm Make-up Cleansing Tissues
user posted image
Jau n-tosios, labai patinka. Pirksiu vėl biggrin.gif

Rasa kremas rankoms ir nagams brandžiai odai
Nelabai patiko, labai jau stiprus kvapas ir šiaip drėkinimo ne prūdai cool.gif Labiau patiko Rasos kremas rankoms su šilko baltymais. Nekartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 10 11, 07:13)
slinkti ar tiesiog sukristi ?  blush2.gif  4u.gif

oj aš čia taip liaudiškai išsireiškus buvau biggrin.gif slinkti, slinkti...
Atsakyti
Subaigtas Himalaya veido šveitiklis. Pakeičiau nuomonę apie į naudojimo pabaigą. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 10 11, 15:50)
Subaigtas Himalaya veido šveitiklis. Pakeičiau nuomonę apie į naudojimo pabaigą.  smile.gif

Į kurią pusę pasikeitė nuomonė ? 4u.gif Koks Jūsų odos tipas ? 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau aubrey organics sparkling mineral water, visai nieko, tik gal is kart siek tiek lipnia oda palieka, bet trumpam, gerai valo, tonizuoja. Gal kada ir pakartosiu, bet tik uz iherb'o kaina. rolleyes.gif sekantis bus Humphrey's, Lilac Witch Hazel Facial Toner, Alcohol Free ax.gif
Pasibaige xyliwhite dantu pasta, http://www.iherb.com...-181-g/885?at=0 Norejosi geresnio valymo man is jos. (nors gali buti, jog mano sepetelis per minkstas g.gif )Nzn, ar kartosiu. I jos vieta aloe dent su granatais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 11 spalio 2011 - 21:28
AO veido tonikas. Labai patiko, drėkino, nepalikdavo lipnumo, kvapas malonus. Į jo vietą AO sparkling water.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 10 11, 18:35)
Į kurią pusę pasikeitė nuomonė ?  4u.gif  Koks Jūsų odos tipas ?  4u.gif

Į teigiamą smile.gif Tik tiek, kad po kitų šveitiklių oda ilgiau išlieka švelni, o šį norisi dažniau naudoti.
Mano mišri į riebumą smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau Madara pienelį, patiko, gerai nuvalo makiažą. Labai patiko konsistencija- pienelis tirštas, kadangi aš tepu ant veido, o ne su diskeliais valau, tai labai patogu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 11, 06:40)
Bath & Body Works 'cucumber melon' kvapo antibakterine zele - nuolat perkama vis pakeiciant kvapus:

Šitie išties geruliai wub.gif Turiu šiuo metu gal 7 kvapų buteliukus 4u.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 11, 11:41)
Purederm Make-up Cleansing Tissues
user posted image
Jau n-tosios, labai patinka. Pirksiu vėl biggrin.gif

O aš jas išmečiau nesubaigus - nesusipratimas man jos kažkoks.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 12, 11:38)

O aš jas išmečiau nesubaigus - nesusipratimas man jos kažkoks.... doh.gif

man irgi jos nepatiko, nei šios su žalia arbata nei su agurkais schmoll.gif
Atsakyti