Bath & Body Works 'cucumber melon' kvapo antibakterine zele - nuolat perkama vis pakeiciant kvapus:

QUOTE(ProtegeMoi @ 2011 10 10, 20:02)
Loreal Paris Elvital Total Repair šampūnas ir balzamas : patiko, kad plaukai po balzamo lengvai šukuojami, paklusnūs, šampūnas nedirgino galvos odos. Nepatiko, kad panašu, jog nuo šių priemonių pradėjo labiau plaukai smukti....
slinkti ar tiesiog sukristi ?

Aussie Aussome Volume Shampoo

Subaigiau šį šampūną ir turbūt nebekartosiu
Iš pradžių labai patiko, skaniai kvepėjo, gerai putojo, švariai išplaudavo plauką, suteikdavo apimties, bet laikui bėgant, plaukai vis dažniau riebaluodavosi po šio šampūno, lyg pleiskanų atsirado
Žodžiu nebetenkino manęs šis šampūnas, subaigiau ir džiaugiuosi
Purederm Make-up Cleansing Tissues

Jau n-tosios, labai patinka. Pirksiu vėl
Rasa kremas rankoms ir nagams brandžiai odai
Nelabai patiko, labai jau stiprus kvapas ir šiaip drėkinimo ne prūdai
Labiau patiko Rasos kremas rankoms su šilko baltymais. Nekartosiu.

Subaigiau šį šampūną ir turbūt nebekartosiu

Purederm Make-up Cleansing Tissues
Jau n-tosios, labai patinka. Pirksiu vėl

Rasa kremas rankoms ir nagams brandžiai odai
Nelabai patiko, labai jau stiprus kvapas ir šiaip drėkinimo ne prūdai

QUOTE(Saharienne @ 2011 10 11, 07:13)
oj aš čia taip liaudiškai išsireiškus buvau

Subaigtas Himalaya veido šveitiklis. Pakeičiau nuomonę apie į naudojimo pabaigą.

QUOTE(agnite @ 2011 10 11, 15:50)
Į kurią pusę pasikeitė nuomonė ?

Pabaigiau aubrey organics sparkling mineral water, visai nieko, tik gal is kart siek tiek lipnia oda palieka, bet trumpam, gerai valo, tonizuoja. Gal kada ir pakartosiu, bet tik uz iherb'o kaina.
sekantis bus Humphrey's, Lilac Witch Hazel Facial Toner, Alcohol Free
Pasibaige xyliwhite dantu pasta, http://www.iherb.com...-181-g/885?at=0 Norejosi geresnio valymo man is jos. (nors gali buti, jog mano sepetelis per minkstas
)Nzn, ar kartosiu. I jos vieta aloe dent su granatais.

Pasibaige xyliwhite dantu pasta, http://www.iherb.com...-181-g/885?at=0 Norejosi geresnio valymo man is jos. (nors gali buti, jog mano sepetelis per minkstas

AO veido tonikas. Labai patiko, drėkino, nepalikdavo lipnumo, kvapas malonus. Į jo vietą AO sparkling water.

QUOTE(Saharienne @ 2011 10 11, 18:35)
Į teigiamą

Mano mišri į riebumą

Pabaigiau Madara pienelį, patiko, gerai nuvalo makiažą. Labai patiko konsistencija- pienelis tirštas, kadangi aš tepu ant veido, o ne su diskeliais valau, tai labai patogu

QUOTE(shopingas @ 2011 10 11, 06:40)
Bath & Body Works 'cucumber melon' kvapo antibakterine zele - nuolat perkama vis pakeiciant kvapus:
Šitie išties geruliai

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 11, 11:41)
O aš jas išmečiau nesubaigus - nesusipratimas man jos kažkoks....

QUOTE(NORIKA @ 2011 10 12, 11:38)
man irgi jos nepatiko, nei šios su žalia arbata nei su agurkais