Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(shopingas @ 2011 10 11, 06:40)
Bath & Body Works 'cucumber melon' kvapo antibakterine zele - nuolat perkama vis pakeiciant kvapus:
user posted image

Kur pirkot ir uz kiek ? smile.gif
Atsakyti
Jų yra Bathandbodywork.com - jei pirkt internetu, bet ir tai tik per tarpininkes 4u.gif Nebent užusienyje gyvenat, tada kitaip ax.gif
kainuoja 1,50$, o perkant 5vnt - 5$ (tai vnt gaunasi vos 1$)
Atsakyti
O LT nera? ax.gif
Atsakyti
pabaigiau Faberlic Bio Kislorod akių makiažo valiklį. Iš pradžių patiko, gerai valė, atgaivindavo paakių odytę, bet po kiek laiko pastebėjau, kad sausina gerokai paakius. Nemanau, kad bus kartotinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ProtegeMoi: 12 spalio 2011 - 15:59
Mano pabaigti:
Clinique All about eyes rich kremukas smile.gif seip tikrai patiko, bet kol kas nebus naudojamas.. kazka pigesnio pirksiu, bet seip man patiko. Isbaigiau iki pask laso
user posted image
Tonikas Margaritos su alavijais. Jau nzn kelintas.. i jo vieta si kart pirkau Lirene tonika
user posted image
Clinique take the day off miniuka turejau 50ml. Naudojau kaip valikli akims. Gerai nuvalo, bet nepatiko koki riebala palieka ant akiu.. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 spalio 2011 - 19:12
user posted image
Atsakyti
Mano pabaigtukai :
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 12, 15:38)
O LT nera?  ax.gif

Nea.... Bent jau kiek aš žinau....

QUOTE(myth @ 2011 10 12, 21:53)
Mano pabaigtukai :
user posted image
data2/WC/GP/MY-3465978/soothing-icy-foot-balm-250x250.png[/img]

Kaip patiko šis?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 12, 22:44)
Nea.... Bent jau kiek aš žinau....
Kaip patiko šis?

Esu pakankamai neutralios nuomones... Priekaistu jokiu neturiu, bet WOW efekto irgi nebuvo. Plaukus isplove gerai, suteike siek tiek zvilgesio, plaukus svelnius paliko, naudojau vis ilasindama po kelis lasus rozmarinu eterinio plauku stiprinimui.. Siaip man visi Avalon sampunai neblogi, ypac su biotinu [esu pirkusi/isnaudojusi su biotinu, levandom, mango ir metom], ir tikrai jie retkarciais bus perkami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 10 12, 15:38)
O LT nera?  ax.gif

Berods Kaune yra B&B parduotuvele, tik nezinau ka pasiuloj turi ir kokios kainos. Ten ne oficiali ju parduotuve, o tiesiog kazkas uzsipirkes produktu ir jais prekiauja.
Atsakyti
Beveik sunaudoti juoduju serbentu ir rugiageliu hidrolatai is aroma-zone.fr 4u.gif Rugiageliu naudoju jau trecia buteliuka, vienas buvo kitur pirktas, bet visi 3 kazkiek skirtingi buvo. Siaip hidrolatai visi kiek bandzius tik kvapu skiriasi, o poveikis toks pat, bet va juoduju serbentu visgi pasireiske kitokiu poveikiu - oda pajautredavo, ly paperstedavo vietom, raudonu demeliu juo nusivalius atsirasdavo... Na paskui kazkiek geraiu, oda ne taip jautriai reaguodavo, tai sunaudojau, bet nekartociau.... O ir sandeliuke kitu kvapu hidrolatai laukia. 4u.gif
user posted image
user posted image

Baigiau miniuka Weleda migdolinio kremo - turiu jau pilna pakuote. Atvesus orams pajauciau, kad mano naudojamo losjono drekinimo nebeuztenka, mazytis odos plotelis paserpetojo, tai pradariau si namuose tureta miniuka ir naudojau kol salta buvo, tai per pora dienu (tepant ryte ir vakare) odyte susitvarke thumbup.gif Dabar vel atsile, tai naudoju tik vakarais Weleda, o dienai tepu losjonu, bet jau vistiek orai rudeneja ir norisi daugiau drekinimo....
user posted image
Atsakyti
Subaigiau Loccitane purškiklį plaukams, nežinau jokio stebuklo nepastebėjau, kaži ar vertas savo pilnos kainos, į jo vietą toks pats, nes pirkau kai buvo akcija du už vieno kainą ar kaip ten... Kai korteles dalino smile.gif
user posted image
Atsakyti