Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 8

Paskutiniu metu itin pablogėjo santykiai su tėvais, ypatingai su mama. Dėl įvairių jų poelgių jaučiuosi nuvertinta, pažeminta, LABAI įskaudinta. Kai bandau pasakyti,kaip jaučiuosi, apšaukia,jog pati išsigalvoju problemas, bet nesu kvaila ir suprantu,kas vyksta. Dažnai baramės. verysad.gif
Pradedu nerimauti, kokių sveikatos problemų dėl to gali kilti? g.gif
Mąstau, saugodama save ir savo sveikatą, gal vertėtų visai nutraukti ryšius su jais ir nebendrauti? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 10, 16:10)
Taip ir norisi pasakyti "o, Dieve..." smile.gif
Jus esate tas centras, ta stiprybe, ir saves Kurejos.... Kurejas dave gyvybe, kad save kurtum, su dziaugsmu, meile, ugnele. O ne sedetum kazkokiam kiaute kur ligos, nuolankumas, baimes ir saves silpnos pojutis. Paziurekit, kokios jus grazios ir stiprios smile.gif

Tegaliu pasakyti kad musu poziuriai is esmes skiriasi 4u.gif Mane tai kuria Dievas, jis ir mano centras, mano stiprybe, ir tai visai neduoda man baimes nei silpnumo pojucio wub.gif Budama vienybeje su juo esu saugi, stipri, sveika, kupina gilios ramybes ir dziaugsmo. I kiauta mane uzdaro vienatve ir egocentriskumas. Mano didziausios bedos prasidejo tada, kai susikroviau "visa pasauli" ant savo peciu, nes pati esu is tu zmoniu, kurie uz viska ir visus jauciasi atsakingi doh.gif

O jau kad mes grazios ir stiprios, tai negi gincysiuos irnesakyk.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauragytė @ 2011 08 10, 20:54)
Paskutiniu metu itin pablogėjo santykiai su tėvais, ypatingai su mama. Dėl įvairių jų poelgių jaučiuosi nuvertinta, pažeminta, LABAI įskaudinta. Kai bandau pasakyti,kaip jaučiuosi, apšaukia,jog pati išsigalvoju problemas, bet nesu kvaila ir suprantu,kas vyksta. Dažnai baramės.  verysad.gif
Pradedu nerimauti, kokių sveikatos problemų dėl to gali kilti? g.gif
Mąstau, saugodama save ir savo sveikatą, gal vertėtų visai nutraukti ryšius su jais ir nebendrauti? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Jei butum pasalinis zmogus ir matytum visa situacija is salies, ka patartum tam asmeniui, kuris ESI TU? Kaip jam paaiskintum kas vyksta/ Nutraukti santykius lengviausi, nors irgi begalo sunku.Gali nutikti taip kad prieisi taska, kada teks vel juos lipdyti, klijuoti, ka darysi tada? Bienu ar kitu atveju mam ar tetis yra vienas vienintelis zmogus ir visam gyvenimui smile.gif Skubeti nereiketu, ieskok iseities smile.gif pamatysi viskas susitvarkys, kai tik prisiimsi atsakomybe pati uz save ir savo veiksmus bei mastyma:) PAgalvok, gal mama bijo del to ka mato tavyje savo, gal nesuvokia, bet nuogastauja, juk ji tekartoja modeli to, ka mate, kame augo ir kaip formavosi jos santykiai su jos tevai smile.gif Palauk dar, neskubek.. ieskok iseities smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Bremen @ 2011 08 10, 16:05)
Sveikos  4u.gif
Nemanau ,kad tai problema, bet vistiek keista , keliais savaites is eiles kaire peda užlieja šiluma, neskauda , tik kokias kelias sekundes per visa kaire pėda nuteka maloni šiluma  g.gif .Ar tureciau susirūpinti ,kad kažkuris organas pradeda klibeti ar nekreipti dėmesio  g.gif
Aciu uz atsakymus  4u.gif

Tokie ir panasu pojuciai aplanko ne viena ir jie daznes artimiausiu laiku... energiju srautai zino kur jei turi sroventi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 10, 17:04)
Mano nuomonė tokia, kad kai pats košės prisiverdi, pats turi ją ir išsrėbti ir tada padėkoti Dievui, kad suteikė tau tokią galimybę.

Galimybe prisivirti? Ar galimybe issisrebti?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 11, 00:32)

Tokie ir panasu pojuciai aplanko ne viena ir jie daznes artimiausiu laiku... energiju srautai zino kur jei turi sroventi smile.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Perskaičiau čia apie priežastis žemo kraujospūdžio..
O koks bendras aiškinimas dėl aukšto kraujospūdžio?Nustatytas padidėjęs nuo vaikystės, nėra jokių aiškių priežasčių gydytojų požiūriu..Nebent pasako, kad vegetacinė distonija..
Jei pavyksta kurį laiką turėt mažiau stresų, ramiai gyvent, jaučiuosi gana normaliai..Bet kartais kraujospūdis pakyla rodos nei iš šio, nei iš to..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2011 08 11, 12:37)
Sveiki 4u.gif
Perskaičiau čia apie priežastis žemo kraujospūdžio..
O koks bendras aiškinimas dėl aukšto kraujospūdžio?Nustatytas padidėjęs nuo vaikystės, nėra jokių aiškių priežasčių gydytojų požiūriu..Nebent pasako, kad vegetacinė distonija..
Jei pavyksta kurį laiką turėt mažiau stresų, ramiai gyvent, jaučiuosi gana normaliai..Bet kartais kraujospūdis pakyla rodos nei iš šio, nei iš to..

Prisirisimas prie praeities neissprestu emociniu problemu:) Visai naturalu jog tai perduodama kudykiui .Jei tevai ir seneliai gyveno praeities isgyvenimais, kudykis gims su ta pacia tendencija
Atsakyti
Sveikos,

atejau ir as pas jus su klausimuku, nes pribrendau kazka keist blush2.gif Dermatitas+alopecia+Tiroiditas (skydliaukes problema)... Buciau labai dekinga uz pagalba ieskant viso to priezasciu, nes, kaip zinia, mus medecina BANDO gydyt tik pasekmes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 11 rugpjūčio 2011 - 14:44
QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 11, 01:32)
limybe prisivirti? Ar galimybe issisrebti?

Ir už viena, ir už kita. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 08 11, 14:04)
Prisirisimas prie praeities neissprestu emociniu problemu:) Visai naturalu jog tai perduodama kudykiui .Jei tevai ir seneliai gyveno praeities isgyvenimais, kudykis gims su ta pacia tendencija

jei tuos praeities išgyvenimus paleidi nuo savęs, ar tai veikia ir vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 08 12, 07:51)

Manau, kad taip. Tik tai neįvyksta tą pačią akimirką.
Papildyta:
QUOTE(Wild Cherry @ 2011 08 11, 14:43)
Sveikos,

atejau ir as pas jus su klausimuku, nes pribrendau kazka keist blush2.gif  Dermatitas+alopecia+Tiroiditas (skydliaukes problema)... Buciau labai dekinga uz pagalba ieskant viso to priezasciu, nes, kaip zinia, mus medecina BANDO gydyt tik pasekmes...

Keisti reikėtų ne kažką, o visą mąstymą iš esmės. Siūlau rimtai pradėti domėtis dvasiniais dalykais, literatūros šiais klausimais yra daug, žmonių, galinčių padėti, taip pat. Reikia tik didelio noro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violencija @ 2011 08 12, 08:51)

Tai veikia panasiu prinsipu kaip ir imestas kamenukas i vandei - sukelia ripulius, kurie plaukia tolyn nuo akmenuko. Kai pradejau daugiau demesio skirti vidiniam darbui su savimi, pradzioje vyresnele eme gaudyti ripuliukus savaites begyje, dabar jie ja pasiekia 48 valandu begyje, o kartais imu pastebeti, kad ji jau kaip ir priekyje lotuliukas.gif
O jaunele ima atsiverti tik dabar , tik tiek, kad jos poreikiai kiti.Manyciau jog su mazuteliais kurie labai ir labai arti mamos, tai vyksta dar greiciau.Bet sirdimi jauciu jog viskas vistik priklauso nuo poreikio stiprumo ir intencijos tyrumo... prisiminkim kaip viskas pasikeite ta pacia akimirka kai vienas is plesiku kreipesi i Kristu su prasymu atleisti antrajam plesikui.Juk jis prase uz kita, bet su atvira sirdimi:)
Atsakyti
Sveikos merginos..ateinu vėl patarimo pas Jus..vakar, pasilenkus surakino nugarą taip, kad negalėjau nei eit, nei gulėt, nieko, buvo labai didelis skausmas, šiandien jau akyse šviesiau, bet vis dar negaliu nei pasilenkt, nei vaikų paimt ant rankų..prieš kelias dienas labai bariausi ant vaikų, buvau pavargusi, tuo metu pagalvojau, kad grįš viskas atgal,, ir grįžo..atsiprašiau vaikų, labai juos myliu ar to pakanka ar dar reikėtų apie ką nors susimąstyti ? o dukrai įtaria šlapimo takų refliuksą (šlapimas per takus į inkstukus pakliūna) ką negerai padariau? sad.gif Ačiū..
Atsakyti